❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Llibres de la Drassana 2015-2016

Huit novetats, set reedicions i la revista "Lletraferit". Els Llibres de la Drassana al teu abast, amb autors com Rafa Lahuerta, Vicent Baydal, el Grup Clapir o Toni Sabater. Participant en el verkami obtindràs grans descomptes i recompenses, i ens ajudaràs a continuar publicant llibres valencians!

Llibres de la Drassana

A project of

Category

Created in

0
seconds
466
Patron
8.396€
From 7.500€
Contribute to the project

En Llibres de la Drassana hem publicat 14 llibres i 2 revistes en a penes un any d'existència gràcies a la complicitat de molts de vosaltres. I volem continuar posant a l'abast de tots els nostres llibres: els que no pareu de demanar-nos i les novetats que oferirem en els pròxims mesos. És per això que encetem un verkami amb el qual finançar algunes de les publicacions previstes per a desembre (sempre abans de Nadal) i abril: 8 títols nous, 7 reedicions i el proper número de la revista Lletraferit.

Amb els diners reunits pagarem les faenes prèvies de maquetació i impressió, de manera que en el moment de cada publicació rebreu còmodament a casa -o a l'adreça que ens digueu- els volums escollits, sense cap cost addicional d'enviament a Península i Balears (per a enviaments internacionals s'aplicaran les tarifes habituals de Correus). Participant en el verkami obtindreu importantíssims descomptes d'entre l'11% i el 29%, sereu els primers a rebre les novetats i podreu accedir a interessants recompenses exclusives.

Podeu participar en totes les aportacions que vullgueu de la columna de la dreta (no només una, sinó dos, tres, quatre o absolutament totes!), de manera que podeu combinar les diferents recompenses i podreu rebre totes aquelles publicacions que desitgeu, sense cap restricció. Podeu fer-nos preguntes a través de verkami o en el nostre facebook.

Novetats que enviarem en desembre (abans de Nadal):

1. L'apassionant història del València Club de Futbol / La apasionante historia del Valencia Club de Fútbol, d'Alfonso Gil (versions en valencià i en castellà). Sempre Amunt. L'expert periodista de l'Agència EFE ha escrit la trepidant història del club valencianista, amb col·laboracions de luxe, com les de Paco Lloret, Rafa Lahuerta, Miquel Nadal o Vicent Chilet.

2. La cuina de la Safor / La cocina de la Safor, de Chelo Peiró (versions en valencià i en castellà). D'Oliva al món. Figatells, coques a la calfó, fideuà, arrossos... La saviesa experta de les receptes de Chelo Peiró lligada a la veu de grans lletraferits saforencs com Josep Piera, Paco Brines, Àngels Gregori, Frederic Aparisi, Jorge García i Vicenta Llorca.

3. Ciutat de campanars / Ciudad de campanarios, de Toni Sabater (versions en valencià i en castellà). Fites del cap i casal. Un deliciós passeig a través de les torres que han marcat el paisatge de la ciutat de València des de fa segles. Amb fotografies de Germán Caballero.

4. Clapir. El crit de la Història, del Grup Clapir (en valencià). Una història inacabable. De la Valentia romana al fi de la Segona República en Alacant, passant pels càtars, els jueus valencians, les dones de la Germania o els valencians de Nova York. El Grup Clapir ens explica la nostra història.

5. El laberinto de Ceira, la nova novel·la d'Alicia Palazón. Després de l'inquietant final de Los 16 peldaños. La cripta del Santo Grial, continua una saga literària trepidant i que no podràs deixar de llegir fins al final.

6. Il·lustres valencians il·lustrats, de Migue Martí i Judith Coronado (en valencià). Un país de noms. 70 grans valencians dels segles XIX i XX, alguns molt coneguts i d'altres no tant, il·lustrats pel dissenyador Migue Martí i ressenyats per la historiadora Judith Coronado. Un llibre de col·leccionista.

Reedicions que enviarem en desembre (abans de Nadal):

7. Fer Harca. Històries medievals valencianes, de Frederic Aparisi, Vicent Baydal i Ferran Esquilache (en valencià) - 4ª ed. La història com no te l'havien contada mai. El gran èxit del Grup Harca i les fascinants històries de l'època medieval.

8. La cuina del Cabanyal / La cocina del Cabanyal, de Marisa Villaba i Felip Bens (versions en valencià i en castellà) - 3ª ed. La cuina dels Poblats Marítims. Una cuina singular d'un poble singular, en la mateixa ciutat de València.

9. Los 16 peldaños. La cripta del Santo Grial, d'Alicia Palazón (en castellà) - 3ª ed. Un intrigant thriller sobre el furt de la major relíquia del Cristianisme, conservada en la catedral de València.

10. La balada del Bar Torino, de Rafa Lahuerta (en castellà) - 3ª ed. Unes memòries: d'una ciutat, del València Club de Futbol i d'una família. Un llibre imprescindible per a qualsevol valencianista futbolístic.

11. Houses from el Cabanyal, de Felip Bens (llibre trilingüe, en valencià, castellà i anglés) - 3ª ed. Versió actualitzada i millorada del llibre que recull l'excepcional riquesa del patrimoni arquitectònic dels Poblats Marítims de València. Amb fotografies de Germán Caballero.

12. El cas Forlati. De Corleone al Cabanyal, de Felip Bens (en valencià) - 2ª ed. Una nova versió, actualitzada i millorada, de la novel·la del detectiu Larry Forlati, un cabanyaler ben singular.

13. Vent d Cabylia. Històries de la història dels valencians, de Vicent Baydal (en valencià) - 2ª ed. La passió per la història valenciana. De la guerra de Castella en el segle XIV a la Guerra Civil, passant per la història de la llengua, el valencianisme o els grans personatges valencians.

Novetats que enviarem en abril:

14. Fer Harca 2. Més històries medievals valencianes, de Frederic Aparisi, Vicent Baydal i Ferran Esquilache (en valencià). El Grup Harca ataca de nou. Noves històries medievals que et captivaran.

15. 50 historias del Valencia Club de Fútbol que quizá no conozcas, de José Ricardo March (en castellà). 50 històries, grans i menudes, impactants i delicioses, de la història del València Club de Futbol al llarg dels seus vora cent anys d'història.

16. El número #07 de Lletraferit. La revista cultural valenciana que parla, en valencià i amb una visió valenciana, de literatura, art, història, arquitectura, sexe, esports o naturalesa.

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

17 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Llibres de la Drassana

  Llibres de la Drassana
  Author

  about 4 years

  Sí, clar. Quan s'acaba el verkami, al cap d'uns dies -quan se solucionen totes les qüestions de gestió-, es demanen les adreces on voleu que enviem els llibres.

 • David Calafat

  David Calafat

  about 4 years

  Un dubte, quan es confirma que s´ha arribat a la quantitat demanada per al projecte,em tindreu que demanar les dades personals,no??? No ho tinc clar i voldría informació perquè no fica res i al perfil no demaneu les meues dades.

 • Llibres de la Drassana

  Llibres de la Drassana
  Author

  about 4 years

  Sí, de totes!

 • Laura

  Laura

  over 4 years

  El llibre de "La cuina de la Safor" té il·lustracions de les receptes?

 • Llibres de la Drassana

  Llibres de la Drassana
  Author

  over 4 years

  Gràcies! Sí, els darrers dies dels verkamis sempre són els de més participació. Entre hui i demà fins a la una de la nit esperem arribar. I tant que sí!!

 • Xarpolar de les Muntanyes

  Xarpolar de les Muntanyes

  over 4 years

  Primerament, açò està ben interessant, quasi arribats i unes quaranta hores per tancar... Per altra banda mancan tan pocs diners, supose que nem avant.. Jo ja vaig gaudir del primer Fer Harca i ara espere el segon amb ànsia.... Anime a participar...

 • Pepe Pinazo

  Pepe Pinazo

  over 4 years

  ¿normes del Puig?

 • Llibres de la Drassana

  Llibres de la Drassana
  Author

  over 4 years

  Hola. Sí, amb targeta o paypal...

 • fgonmur

  fgonmur

  over 4 years

  Bon dia, només es pot fer el pagament amb targeta?

 • Llibres de la Drassana

  Llibres de la Drassana
  Author

  over 4 years

  Hola! En eixe cas ni l'aportació es cobra ni s'envia el llibre. Però la darrera setmana és sempre la més forta en tots els verkamis, així que confiem en assolir la xifra marcada!

#01 / Gràcies! Vos enviarem els llibres tan prompte com pugam.

Hola, amics verkamistes. Moltíssimes gràcies per la vostra participació. Amb la vostra ajuda podrem tirar avant un fum de llibres i cadascú tindrà el seu en el període indicat (desembre d'enguany o abril de 2016). Abans, però, s'han de solucionar certes coses:

 1. En primer lloc, les incidències o impagaments del projecte de micromecenatge. Verkami dóna un parell de setmanes perquè es facen els pagaments que han quedat pendents (reviseu el vostre correu vinculat a verkami, no siga cas que tingau un correu sol·licitant-vos el pagament!). En finalitzar eixe període, nosaltres podrem disposar de la quantitat assolida i tirar avant els projectes de publicació i reedició.

 2. En segon lloc, ens posarem de seguida en marxa amb la impressió i enviament dels llibres sol·licitats. Com vos comentàrem, enviarem la majoria dels llibres al llarg de desembre (abans de Nadal) i uns altres pocs ("Fer Harca 2" i "50 historias que quizá no conozcas del VCF") en abril de 2016.

read more

5€
13 backers

LLETRAFERIT

Revista Lletraferit #07 (Maig 2016)
+ 23% de descompte
+ Enviament gratuït

10€
5 backers

SÈRIE IL·LUSTRES - DIVERSOS

Sèrie exclusiva i numerada de 6 postals procedents del llibre "Il·lustres valencians il·lustrats" de personatges diversos: Matilde Pérez (primera alcaldessa d'Espanya), Concepción Aleixandre (Ginecòloga pionera), Lucrecia Bori (Soprano), Miguel Hernández (Poeta), Luis García Berlanga (Cineasta), Joan Monleon (Actor i cantant). (Desembre 2015)
+ 44% de descompte
+ Enviament gratuït

10€
11 backers

SÈRIE IL·LUSTRES - VALENCIANISTES

Sèrie exclusiva i numerada de 6 postals procedents del llibre "Il·lustres valencians il·lustrats" de personatges valencianistes: Constantí Llombart (Escriptor), Empar Navarro (Mestra), Enric Valor (Escriptor i lexicògraf), Matilde Salvador (Compositora), Ovidi Montllor (Cantant i actor) i Vicent Andrés Estellés (Poeta). (Desembre 2015)
+ 44% de descompte
+ Enviament gratuït

13€
12 backers

50 HISTORIAS DEL VALENCIA C.F. (Cast.)

"50 historias del Valencia Club de Fútbol que quizá no conozcas", de José Ricardo March (Abril 2016)
+ Una postal exclusiva referente al libro
+ 12% de descuento
+ Envío gratuito

13€
30 backers

CLAPIR. EL CRIT DE LA HISTÒRIA (Val.)

"Clapir. El crit de la Història", del Grup Clapir (Desembre 2015)
+ Una postal exclusiva referent al llibre
+ 12% de descompte
+ Enviament gratuït

13€
52 backers

FER HARCA 2 (Val.)

"Fer Harca 2. Més històries medievals valencianes", de Frederic Aparisi, Vicent Baydal i Ferran Esquilache (Abril 2016)
+ Una postal exclusiva referent al llibre
+ 12% de descompte
+ Enviament gratuït

13€
35 backers

FER HARCA - 4ª ed. (Val.)

"Fer Harca. Històries medievals valencianes, de Frederic Aparisi, Vicent Baydal i Ferran Esquilache (Desembre 2015)
+ Una postal exclusiva referent al llibre
+ 12% de descompte
+ Enviament gratuït

13€
58 backers

IL·LUSTRES VALENCIANS IL·LUSTRATS (Val.)

"Il·lustres valencians il·lustrats", de Migue Martí i Judith Coronado (Desembre 2015)
+ Una postal exclusiva referent al llibre
+ 12% de descompte
+ Enviament gratuït

13€
79 backers

VENT D CABYLIA - 2ª ed. (Val.)

"Vent d Cabylia. Històries de la història dels valencians", de Vicent Baydal (Desembre 2015)
+ Una postal exclusiva referent al llibre
+ 12% de descompte
+ Enviament gratuït

16€
4 backers

APASIONANTE HISTORIA DEL VALENCIA CLUB DE FÚTBOL (Cast.)

"La apasionante historia del Valencia Club de Fútbol", de Alfonso Gil, con colaboraciones de Paco Lloret, Rafa Lahuerta, Miquel Nadal, Vicent Chilet, etc. (Diciembre 2015)
+ Una postal exclusiva referente al libro
+ 11% de descuento
+ Envío gratuito

16€
14 backers

APASSIONANT HISTÒRIA DEL VALÈNCIA CLUB DE FUTBOL (Val.)

"L'apassionant història del València Club de Futbol", d'Alfonso Gil, amb col·laboracions de Paco Lloret, Rafa Lahuerta, Miquel Nadal, Vicent Chilet, etc. (Desembre 2015)
+ Una postal exclusiva referent al llibre
+ 11% de descompte
+ Enviament gratuït

16€
2 backers

CIUDAD DE CAMPANARIOS (Cast.)

"Ciudad de campanarios", de Toni Sabater (Diciembre 2015)
+ Una postal exclusiva referente al libro
+ 11% de descuento
+ Envío gratuito

16€
14 backers

CIUTAT DE CAMPANARS (Val.)

"Ciutat de campanars", de Toni Sabater (Desembre 2015)
+ Una postal exclusiva referent al llibre
+ 11% de descompte
+ Enviament gratuït

16€
19 backers

EL CAS FORLATI. DE CORLEONE AL CABANYAL - 2ª ed. actualitzada i millorada (Val.)

"El cas Forlati. De Corleone al Cabanyal", de Felip Bens (Desembre 2015)
+ Una postal exclusiva referent al llibre
+ 11% de descompte
+ Enviament gratuït

16€
3 backers

EL LABERINTO DE CEIRA (Cast.)

"El laberinto de Ceira", d'Alicia Palazón (Desembre 2015)
+ Una postal exclusiva referent al llibre
+ 11% de descompte
+ Enviament gratuït

16€
21 backers

HOUSES FROM EL CABANYAL - 3ª ed. actualitzada i millorada (Trilingüe: Val. - Cast. - Angl.)

"Houses from el Cabanyal - Les cases del Cabanyal", de Felip Bens, amb col·laboracions de Sergi Tarín, Pep Martorell, Vicent Gallart, etc. (Desembre 2015)
+ Una postal exclusiva referent al llibre
+ 11% de descompte
+ Enviament gratuït

16€
3 backers

LA BALADA DEL BAR TORINO - 3ª ed. (Cast.)

"La balada del Bar Torino", de Rafa Lahuerta (Diciembre 2015)
+ Una postal exclusiva referente al libro
+ 11% de descuento
+ Envío gratuito

16€
19 backers

LA COCINA DE LA SAFOR (Cast.)

"La cocina de la Safor", de Chelo Peiró, con colaboraciones de Josep Piera, Paco Brines, Àngels Gregori, Frederic Aparisi, Jorge García, Vicenta Llorca, etc. (Diciembre 2015)
+ Una postal exclusiva referente al libro
+ 11% de descuento
+ Envío gratuito

16€
9 backers

LA COCINA DEL CABANYAL - 3ª ed. (Cast.)

"La cocina del Cabanyal", de Marisa Villalba y Felip Bens, con colaboraciones de Sergi Tarín, Pep Martorell, etc. (Diciembre 2015)
+ Una postal exclusiva referente al libro
+ 12% de descuento
+ Envío gratuito

16€
37 backers

LA CUINA DE LA SAFOR (Val.)

"La cuina de la Safor", de Chelo Peiró, amb col·laboracions de Josep Piera, Paco Brines, Àngels Gregori, Frederic Aparisi, Jorge García, Vicenta Llorca, etc. (Desembre 2015)
+ Una postal exclusiva referent al llibre
+ 11% de descompte
+ Enviament gratuït

16€
12 backers

LA CUINA DEL CABANYAL - 3ª ed. (Val.)

"La cuina del Cabanyal", de Marisa Villalba i Felip Bens, amb col·laboracions de Sergi Tarín, Pep Martorell, etc. (Desembre 2015)
+ Una postal exclusiva referent al llibre
+ 11% de descompte
+ Enviament gratuït

16€
6 backers

LOS 16 PELDAÑOS - 3ª ed. (Cast.)

"Los 16 Peldaños. La cripta del Santo Grial", de Alicia Palazón (Diciembre 2015)
+ Una postal exclusiva referente al libro
+ 11% de descuento
+ Envío gratuito

80€
1 backer

LES 6 NOVETATS DE DESEMBRE

"L'apassionant història del València Club de Futbol" / "La apasionante historia del Valencia Club de Fútbol", d'Alfonso Gil (idioma a triar)
+ "La cuina de la Safor" / "La cocina de la Safor", de Chelo Peiró (idioma a triar)
+ "Ciutat de campanars" / "Ciudad de campanarios", de Toni Sabater (idioma a triar)
+ "Il·lustres valencians il·lustrats" (val.)
+ "Clapir. El crit de la Història", del Grup Clapir (val.)
+ "El laberinto de Ceira", d'Alicia Palazón (cast.)
+ Una postal exclusiva referent a cada llibre
+ 23% de descompte
+ Enviament gratuït

85€
1 backer

LES 7 NOVETATS DE DESEMBRE - ABRIL (sense futbol)

"La cuina de la Safor" / "La cocina de la Safor", de Chelo Peiró (idioma a triar)
+ "Ciutat de campanars" / "Ciudad de campanarios", de Toni Sabater (idioma a triar)
+ "Il·lustres valencians il·lustrats", de Migue Martí i Judith Coronado (val.)
+ "Clapir. El crit de la Història", del Grup Clapir (val.)
+ "El laberinto de Ceira", d'Alicia Palazón (cast.)
+ "Fer Harca 2. Més histories medievals valencianes", del Grup Harca (val.) (abril 2016)
+ "Lletraferit" #07 (maig 2016)
+ Una postal exclusiva referent a cada llibre
+ 20% de descompte
+ Enviament gratuït

90€
4 backers

LES 8 NOVETATS DE DESEMBRE - ABRIL

"L'apassionant història del València Club de Futbol" / "La apasionante historia del Valencia Club de Fútbol", d'Alfonso Gil (idioma a triar)
+ "La cuina de la Safor" / "La cocina de la Safor", de Chelo Peiró (idioma a triar)
+ "Ciutat de campanars" / "Ciudad de campanarios", de Toni Sabater (idioma a triar)
+ "Il·lustres valencians il·lustrats", de Migue Martí i Judith Coronado (val.)
+ "Clapir. El crit de la Història", del Grup Clapir (val.)
+ "Fer Harca 2. Més histories medievals valencianes", del Grup Harca (val.) (abril 2016)
+ "50 historias que quizá no conozcas del Valencia Club de Fútbol", de José Ricardo March (cast.) (abril 2016)
+ "Lletraferit" #07 (maig 2016)
+ Una postal exclusiva referent a cada llibre
+ 25% de descompte
+ Enviament gratuït

180€
1 backer

LES 16 NOVETATS I REEDICIONS DE DESEMBRE - ABRIL

"El laberinto de Ceira", d'Alicia Palazón (cast.)
+ "L'apassionant història del València Club de Futbol" / "La apasionante historia del Valencia Club de Fútbol", d'Alfonso Gil (idioma a triar)
+ "La cuina de la Safor" / "La cocina de la Safor", de Consuelo Peiró (idioma a triar)
+ "La València dels campanars" / "La Valencia de los campanarios", de Toni Sabater (idioma a triar)
+ "Il·lustres valencians il·lustrats", de Migue Martí i Judith Coronado (val.)
+ "Clapir. El crit de la Història", del Grup Clapir (val.)
+ Reedició de "Fer Harca. Històries medievals valencianes", del Grup Harca (val.)
+ Reedició de "Vent d Cabylia. Històries medievals valencianes", de Vicent Baydal (val.)
+ Reedició de "La cuina del Cabanyal" / "La cocina del Cabanyal", de Marisa Villalba i Felip Bens (idioma a triar)
+ Reedició de "Los 16 peldaños. La cripta del Santo Grial", d'Alicia Palazón (cast.)
+ Reedició actualitzada de "Houses from el Cabanyal - Les cases del Cabanyal", de Felip Bens (trilingüe)
+ Reedició de "La balada del Bar Torino", de Rafa Lahuerta (cast.)
+ Reedició actualitzada d'"El cas Forlati. De Corleone al Cabanyal" (val.)
+ "Fer Harca 2. Més histories medievals valencianes", del Grup Harca (val.) (abril 2016)
+ "50 cosas que quizá no conozcas del Valencia Club de Fútbol", de José Ricardo March (cast.) (abril 2016)
+ "Lletraferit" #07 (maig 2016)
+ Una postal exclusiva referent a cada llibre
+ 29% de descompte
+ Enviament gratuït

1.400€
0 backers

EDICIÓ PERSONALITZADA HISTÒRIA DEL VCF

100 llibres d’edició personalitzada amb el logotip de la teua entitat en la contracoberta de "L'apassionant història del València Club de Futbol" / "La apasionante historia del Valencia Club de Fútbol"

1.400€
1 backer

EDICIÓ PERSONALITZADA HOUSES FROM EL CABANYAL

100 llibres d’edició personalitzada amb el logotip de la teua entitat en la contracoberta de "Houses from el Cabanyal - Les cases del Cabanyal"

Cookies help us to offer you the best experience. Settings