❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Crisi Existencial, el musical

CRISI EXISTENCIAL es l’espectacle presentació de Les Mus, Companyia de teatre. Un musical de petit format amb les actrius (Tania López-Alberca i Ares Piqué) i una pianista (Jordina Millà). Compta amb el text original de Gabriel Solans i la composició musical -cançons i lletres- d'Alicia Serrat.

Les Mus Teatre

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
70
Aportaciones
1.970€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Hola!

Crisi Existencial és el nostre primer espectacle.

- Un moment... Qui sou vosaltres?

- Nosaltres som Les Mus, companyia de Teatre.

- ja, ja... però qui són Les Mus?

- Les Mus som la Tània López-Alberca i l'Ares Piqué. Dues actrius apassionades per el teatre i la música que volen portar a escena la seva primera aventura conjunta.

I per fer-ho ens hem rodejat de la millor companyia possible:

Tenim al Gabriel Solans (Els Xerraires, Nachthexen, La fabulosa història dels inoblidables matafaluga,…) que ens ha escrit un text meravellós i que serà l'encarregat de dirigir-nos durant aquesta crisi.

Hem aconseguit enredar a la polifacètica Alicia Serrat (Pegados, Mierda de Artista…) per què ens escrigui i composi uns temes originals per l'espectacle.

Tot plegat acompanyat al piano de la brillant Jordina Millà, vestit per l'original Olga Cuito i embolicat amb la delicada escenografía d'Instantropía.

- Ah... molt bé! I de què va l'obra?

- Crisi Existencial és un musical de petit format en el que dues actrius i una pianista es troben en un sol espai escènic, un lavabo, per contar la història de dues desconegudes, la vida de les quals està a punt de canviar per motius ben diferents, tant diferents com elles mateixes. Després d'aquesta trobada, les seves vides mai més seran les mateixes.

- Doncs endavant no? ... només una coseta... potser us haurieu de plantejar canviar aquest títol...

A què destinarem les vostres aportacions

Totes aquelles aportacions que els Mecenes feu, les destinarem a la producció de l’espectacle, més concretament, a les partides d’escenografía i vestuari…

Instantropia és l'empresa que s'encarrega de crear el nostre espai escènic i l'Olga Cuito té cura del disseny i confecció del vestuari.

Si la vostra generositat superés els nostres objectius, les despeses mai s'acaben!! Per començar utilitzaríem els diners extres per la promoció, difusió, fotografía i imatge de l’espectacle... i per el que doni!

Sobre les recompenses

Les vostres recompenses seran efectives a partir del mes de Setembre, amb la preestrena de l'espectacle. Però no pateixis! si tu no pots arribar a nosaltres, nosaltres vindrem a tu!

Calendari previst

L’espectacle es troba ja en fase d’assaig, amb previsió de preestrena al Teatre Municipal de l’ Escorxador de Lleida al Setembre de 2015, per viatjar després a Barcelona a la Nau Ivanow a finals de Setembre de 2015- principis d’ Octubre.

+ Info

twitter
facebook
web:Les Mus

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#01 / Arrenquem!!!!

Amics i amigues, comença l'aventura a Verkami!!!

Estem molt nerviosos i amb moltes ganes de poder ensenyar-vos cosetes...

Per a tots aquells que decidiu col.laborar amb nosaltres, heu de saber que ja tenim dates per fer la nostra estrena a la capital, a Barcelona. Així que tots aquells mecenes que ho preferiu, podreu gaudir de les vostres entrades en un assaig especial per a mecenes a la Nau Ivanow.

1 comentario

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • BAO-BAP TEATRE

    BAO-BAP TEATRE

    casi 9 años

    Les MUS!! de Bao-Bap Teatre d'Alcarràs, tot el que puguem estarà al vostre abast. Moltíssima sort i endavanttttt.

    Salut i teatre!!!!!

#04 / 1er Objectiu aconseguit!!!

Estem exultants de felicitat! Hem aconseguit el nostre objectiu a Verkami i tot gràcies a la vostra generositat! Encara ens queden però 11dies, la CAMPANYA SEGUEIX OBERTA i tota aportació és benviguda pq les despeses mai s'acaben! Però gràcies! Gràcies a tots i totes!!! Seguirem informant i aviat ens posarem en contacte amb tots vosaltres! En tenim pensada una de bona... per poder veure'ns ben aviat les cares...

Seguirem informant!

#03 / Arrenca la 4a Setmana!!!

Estem tan contentes!!!!! Arrenca la 4a Setmana del nostre projecte a Verkami i gràcies al vostre suport i la vostra confiança gairebé hem acomplert el nostre objectiu!!! La màquina no para!!!!

Gràcies als mecenes de la 3a setmana:

Dolors, Sarah Solé, Aitana, Victorp, Natalia, Gemma, FcescCastanyer, Cari, Aleix, AlbertG, Sasha, BaoBap Teatre i Mireia.

1000GRÀCIES!!!!

Aquesta setmana us oferirem alguna mostra de com ban els assajos! No us ho perdeu!!!

#02 / Segona setmana acabada! Anem a per la tercera!!

Arrenca la tercera setmana del nostre projecte i no podríem estar més contentes!

Ja hem superat el 50% del nostre objectiu! Gràcies a tots els mecenes!

Encara ens queda molta feina per endavant però rebre la vostra col.laboració i afecte, fa que en tinguem encara més ganes!!!!

Gràcies als mecenes de la 2a setmana:

Jose, Maria Fontana, JordiV, Èlia, Josep Cambray, FerranBlanch, Sarabi, EloiPCabrera, Isaac Baró, Erik Archibald, Anna Macià, Clara, Loreniu91, Olga i La Tresa!!!!!

Gràcies! I gràcies a la Dolors que ha estrenat la 3a!!!!

SEGUIM!!!!!!

#01 / Arrenquem!!!!

Amics i amigues, comença l'aventura a Verkami!!!

Estem molt nerviosos i amb moltes ganes de poder ensenyar-vos cosetes...

Per a tots aquells que decidiu col.laborar amb nosaltres, heu de saber que ja tenim dates per fer la nostra estrena a la capital, a Barcelona. Així que tots aquells mecenes que ho preferiu, podreu gaudir de les vostres entrades en un assaig especial per a mecenes a la Nau Ivanow.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies