❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Documental "Xiquets de Tarragona: l'herència millorada"

La realització d'un documental de qualitat és el plat fort de la celebració del 130è aniversari dels primers Xiquets de Tarragona de la història i el 45è dels Xiquets actuals amb camisa a ratlles.

Xiquets de Tarragona

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
241
Aportaciones
11.315€
De 10.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Aniversaris

Primer de tot, vagi per endavant el nostre agraïment pel temps que estàs dedicant a llegir aquest projecte i a veure el vídeo que hem preparat. De debò, moltes gràcies !!!

I gràcies també si et decideixes a col.laborar i aportar el teu gra de sorra. Creiem que el resultat serà de qualitat !!!

Dins del dos aniversaris que els Xiquets de Tarragona celebrem aquest 2015, el 130è dels primers Xiquets de Tarragona de la història i 45è dels actuals, s'ha preparat un calendari d'activitats diverses: històriques, lúdiques, castelleres evidentment...

Però l'acció més important, tant econòmicament com en esforços, és la realització d’un documental de qualitat, de 50 minuts de durada, el format més utilitzat, en el que s’explicarà, entre d'altres, la línia directa entre els castells del segle XIX i la Colla de Castellers Xiquets de Tarragona i, sobretot, els motius i les causes de l'esclat casteller dels darrers anys i la transformació com a colla.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions que ens feu serviran per pagar les despeses del cost de la productora i de la Banda Sonora Original.

Esperem poder passar de la quantitat que es demana, ja que això significarà que podem dignificar encara més el producte.

L'empresa audiovisual és Juan Desafinado, amb una llarga trajectòria professional i autora, per exemple, del documental "Dalí, emperador de l'acció".

Sobre les recompenses

Entre les recompenses s'ha de destacar el llibre Els castellers de Tarragona: 1926-2006, de 368 pàgines i 230 fotografies, enquadernat en tapa dura. Un llibre d'una qualitat superior en forma i en continguts.

Pel que fa a la llauna, és una molt bona imitació de la clàssica llauna de sopa d'Andy Warhol de 1962. Un obsequi de qualitat.

Calendari previst

El projecte ja ha començat a ser planificat i s'està fent feina d'arxiu.

L'objectiu és que es presenti en el marc de la Festa Major de Santa Tecla i les recompenses es podran donar el mateix dia o en un acte previ.

+ Info

www.xiquetsdetarragona.cat
facebook.com/XiquetsTarragona
twitter.com/xiquetstgn

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • MERCÈ

    MERCÈ

    más de 8 años

    Bona tarda, nosaltres també vam fer una aportació, també ens vau demanar els nom per als crèdits, però del llibre i el DVD no en sabem res. Ja s'ha repartit tot? La post-estrena de les Gavarres que comenteu, ja s'ha fet?

    Agrairia saber com està tot.

  • Xiquets de Tarragona

    Xiquets de Tarragona
    Autor/a

    más de 8 años

    Bona tarda,

    Disculpeu. Al pati vam anunciar que per problemes de temps no podriem fer la pre-estrena. Les entrades es canviaran per la post-estrena que es farà a les Gavarres (encara no tenim data confirmada).

    Per la resta d'obsequis, se us enviarà un mail quan ja tinguem el documental en dvd per a què passeu a recollir-los.

    Per poder assistir a l'estrena de demà encara teniu temps de recollir avui la vostra entrada per secretaria entre les 19h i les 20.30h.

    Gràcies i disculpeu les molèsties.

    Equip del Documental

  • xavi estebanell

    xavi estebanell

    más de 8 años

    Bon dia,

    Vam fer dos aportacions de 50€ i ja ens vàreu demanar els noms per als crèdits, pero les entrades per la pre-estrena, els llibres i els dvd's com ho fem?

    Gràcies.

    Xavi

  • xavi estebanell

    xavi estebanell

    más de 8 años

    Vam fer una donació jo i una altre el meu tiet. Teoricament hi havia uns regals i sortir als crèdits pero no sabem res. Ens avisareu?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies