Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Festes.org

Un espai web que des del 1999 aglutina informació de les celebracions festives populars de les terres de parla catalana. Compta amb una agenda setmanal, notícies i articles d'opinió, ressenyes... Donem suport i fem d'altaveu dels projectes de festes populars catalanes que es facin via Verkami.

10
Proyectos
1k
Mecenas
53k
Euros recaudados

"Una mirada sobre l'ós", fotografías de Jean Ribière

La asociación Costumari de Catalunya Nord organiza en Prats de Molló una exposición titulada “Una mirada sobre el oso”, presentando el fotoreportaje, realizado en febrero de 1952 por Jean Ribière. Este trabajo será acompañado por la edición de un catálogo con la totalidad de las imágenes expuestas.
Publicaciones / Fiestas populares, Exposición
54
Mecenas
1.683€
De 1.000€

Un bon projecte

"Escaldàrium, la festa entre el Cel i l'Infern"

“Escaldàrium, la festa entre el Cel i l'Infern” és un projecte de documental d'uns 50 minuts de durada sobre l'espectacle piromusical que explica l'origen mític de l'aigua termal a Caldes de Montbui (Vallès Oriental).
Documental / Fiestas populares
95
Mecenas
3.200€
De 3.000€

Un documental que documenta la festa popular que explica l'origen de l'aigua termal. xx!

Documental "Xiquets de Tarragona: l'herència millorada"

La realització d'un documental de qualitat és el plat fort de la celebració del 130è aniversari dels primers Xiquets de Tarragona de la història i el 45è dels Xiquets actuals amb camisa a ratlles.
Documental / Fiestas populares
241
Mecenas
11.315€
De 10.500€

Un documental sobre una colla amb molta història i en progrés constant.

Aligats (Llibre Fotogràfic)

Aligats es un proyecto fotográfico que pretende captar las emociones, vivencias y sentimientos de los participantes en el "Salt de l'Àliga" de La Patum de Berga (Barcelona, Cataluña), fiesta tradicional declarada obra maestra del patrimonio oral e inmaterial de la humanidad por la UNESCO en 2005.
Fotografía / Fiestas populares, Libros
162
Mecenas
5.650€
De 3.400€

Un llibre amb les fotografies properes dels participants a primera línia durant el Ball de l'Àliga de la Patum de Berga.

Recuperem el BALL DEL GALL

Recuperar el BALL DEL GALL com a un element del calendari popular nadalenc de Mataró. Retrobar-nos tots els músics de MINISTRILS DE LA PALLA per celebrar el 20è aniversari del primer ball així com incorporar i transmetre el relleu a BARRAM, Associació Cultural.
Folk / Fiestas populares, Eventos
44
Mecenas
1.075€
De 1.000€

Un grup de músics de Mataró vol recuperar el Ball del Gall, una antiga tradició vinculada a la Nit de Nadal.

Creació del caparrot d'en Miquel des forn

Creació del Caparrot de'n Miquel de Sa Pelleteria per a dotar al Col·lectiu Orgull Llonguet d'un capgrós propi, motiu central de la celebració de la festa Orgull Llonguet que se celebra cada 19 de gener en motiu de les festes de Sant Sebastià.
Fiestas Populares
180
Mecenas
3.265€
De 2.200€

Creació d'un capgròs per a dotar de nous continguts i convertir en veritables festes populars la Festa de Sant Sebastià de Palma.

¿Quieres apoyar a la creación con tu canal?

Tenemos las puertas abiertas de los Canales para colaborar con nuevas entidades amigas que apoyen a los creadores y creadoras verkamis. ¡Si representas a un colectivo o entidad interesada dínoslo! :)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.