❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Massa Cops - Tirant Lo Rock

Fes possible "Massa cops", el nou disc de Tirant lo rock produït per Pedro Martínez, compositor d'EUKZ.

Tirant lo Rock

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
69
Aportaciones
1.320€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

BENVINGUDA!

En primer lloc volem donar-te les gràcies per visitar el nostre projecte de Verkami.

Després de l'èxit del nostre darrer disc, del seu projecte de Verkami i per damunt de tot, de la vostra resposta en forma d'aportacions, hem decidit embarcar-nos en aquest nou projecte per a poder fer realitat el nostre tercer disc d'estudi anomenat "Massa cops".

QUE ÉS TIRANT LO ROCK?

Tirant lo rock és un grup de rock en català de Vila-real (País Valencià). Amb dos discos a les seues esquenes, Socarrats i Silencis, on es pot veure la seua evolució cap a un rock més dur. Han xafat els escenaris més importants del panorama musical valencià tocant amb grups com ara Obrint Pas, Aspencat, la Gossa Sorda o Orxata Sound System.

QUÈ PODEU TROBAR AL DISC?

Per a aquest tercer disc hem apostat per una professionalització del grup en tots els aspectes tenint present cada detall i traient tot el millor de nosaltres. Han estat nou mesos fora dels escenaris, però sense parar cap moment.

Tancades al local d'assaig, treballant durament en la composició i producció del disc amb Pedro Martínez baixista de El Último Ke Zierre i compositor de vora el 90% dels temes d'aquest grup, considerat un dels millors compositors valencians de punk-rock de l'estat.

Nou mesos per tenir cura de cada nota, cada detall, aprenent molt, creixent com a músics, com a grup i com amics. Moltes hores i d'esforç que de segur podreu sentir reflectit al disc.

L'estudi de gravació triat WZ Estudi i comandament del mateix, del procés i de la producció de les guitarres Sam Ferrer, guitarrista de El Último Ke Zierre i tècnic de so de grups com ara Auxili, referent clar de la música en català al País Valencià.

QUÈ TINDREU A CANVI?

Hem preparat diferents recompenses que s'adapten a diversos públics. És per això que us animem a pegar un cop d'ull i a triar la vostra! Les podeu trobar al panell de la dreta.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Els 1.200 € que hem establert com a mínim de recaudació són només una xicoteta part del que invertirem en este nou projecte, ja que a més del cost de gravació, cal afegir la producció, masterització, disseny, còpies i promoció del disc. Per això necessitem que el projecte supere de bon tros aquesta quantitat i poder fer front a les despeses.

CALENDARI PREVIST

El llançament digital del disc està previst per a finals d'Octubre. Vosaltres podreu escoltar-lo i descarregar-lo unes setmanes abans.

Pel que fa a la resta de recompenses, la majoria seran lliurades a principi del mes de Novembre. Les recompenses seran lliurades en mà o enviades per correu, segons la disponibilitat del mecenes a vindre al concert de presentació.

UN ÚLTIM FAVOR!

Per últim vos demanem que compartiu per tot arreu el projecte per què ha aplegat l'hora de fer aquest gran projecte entre totes i tots.

MOLTES GRÀCIES!


+ Info

FACEBOOK
TWITTER
WEB

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Tirant lo Rock

    Tirant lo Rock
    Autor/a

    más de 8 años

    Molt bones company! Tindrem dos models samarretes entallades o no entallades. Dintre de cada model tindrem les talles S, M, L, XL i XXL. Us enviarem un mail per a que trieu la vostra talla així com les mesures de cada talla.

    Moltes gràcies per la teua pregunta! De segur que ajuda a d'altres usuaris!

  • Pere Sala Puig

    Pere Sala Puig

    más de 8 años

    quines talles de samarreta tindreu?

  • Tirant lo Rock

    Tirant lo Rock
    Autor/a

    más de 8 años

    Hola, Sergi!

    En breu tindrem el disseny de les samarretes, vos anirem informant. De ben segur que vos agradarà ;)

    Salut!

  • Sergi

    Sergi

    más de 8 años

    Eii, Com és la samarreta? Teniu ja el disseny?

#01 / MAKING OF DE "MASSA COPS"

Companyes! Si encara no heu vist el making of de com ha estat el procés d eproducció i gravació de "Massa Cops", ací vos el deixem gustosament:

Podreu escoltar EN PRIMÍCIA la cançó Massa Cops, que dóna títol al treball.

Amb l'aparició de Pedro Martínez (EUKZ) i Sam Ferrer (EUKZ, WZ Estudi, Auxili). I no, no estem molt acabats XD

Una forta abraçada i gràcies per confiar en el nostre projecte!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies