❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Llibre de l’Escola Projecte: la construcció d'una forma de ser i de conviure

Coneixes l'Escola Projecte? Si no la coneixes, hi trobaràs un model pedagògic singular: una escola que fa 35 anys va apostar per l'educació en valors a través de la integració d'infants hemofílics. I si ja la coneixies, la lectura et portarà bons records, i potser descobriràs coses que no sabies...

Fundació Projecte

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
154
Aportaciones
6.220€
De 6.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Una escola singular

Fa 35 anys, quatre universitaris recent llicenciats van emprendre un projecte de final de carrera que li va acabar donant nom a una escola: l'Escola Projecte.

Un dels fundadors, afectat d'hemofília, tenia el somni de crear una escola on els nens hemofílics no haguessin de passar com ell per una infància plena d'absències escolars per culpa de la seva malaltia. L'escola Projecte havia de ser un centre on els nens hemofílics poguessin conviure amb altres nens i nenes en un entorn normalitzat.

Aquest aspecte únic va ajudar a posar en pràctica tot l'ideari pedagògic que els quatre amics havien anat traçant en el seu projecte d'escola: un ideari integrador, basat en la convivència i el respecte.

Aquell ideari va crear un model educatiu singular que durant 35 anys ha donat lloc a històries humanes compartides, a anècdotes divertides i estimulants, a moments feliços i d'altres moments molt difícils, que només es van poder superar gràcies als valors que sustentaven i que encara a dia d'avui sustenten la manera d'entendre l'educació de l'Escola Projecte, i la seva visió de futur.

Per què hem fet aquest llibre?

Perquè l'Escola Projecte guarda un relat d'interès pedagògic però sobretot humà que volíem compartir tant amb les persones que l'hem viscuda de prop, com amb aquelles que no la coneixen però que tenen inquietuds educatives.

Per això, durant el darrer any i mig, un equip de treball format pels fundadors de l’escola i dos ex-alumnes ens hem organitzat per entrevistar-nos amb tot un seguit de persones que han marcat l’evolució de l’escola: des de persones que van fer possible la seva inauguració, fins a persones que van inspirar el seu ideari pedagògic, passant per una gran quantitat de mestres, professorat, mares, pares, alumnes i ex-alumnes.

El resultat d’aquestes entrevistes ens ha servit per redactar un llibre que ens ajudi a descriure quelcom que tots els que hem viscut l’escola sabem identificar molt bé, però que resulta molt difícil d’explicar:

  • Com és l’Escola Projecte?

  • Quins són els seus trets singulars?

  • Com és aquesta “manera de fer” tan pròpia que la distingeix?

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions ens permetran dur a terme el procés d'edició i impresió del llibre. En altres paraules, el vostre mecenatge ens permetrà fer realitat aquest projecte en el que hem estat treballant durant el darrer any i mig.

Sobre les recompenses

Si aconseguim el nostre objectiu, podreu recollir les vostres recompenses a partir del dia de presentació del llibre, a la mateixa escola.

Ens agradarà molt poder-vos donar les gràcies en persona per la vostra generositat!

I si no podeu venir, podem organitzar enviaments afegint els costos corresponents sota la vostra demanda.

Calendari previst

El procés de correcció, edició i impressió té una durada de 2 mesos.

Si ens ajudeu a fer aquest projecte realitat, esperem poder organitzar una presentació del llibre abans de les vacances d'estiu!

Més informació

Per a qualsevol informació extra, podeu posar-vos en contacte amb l'Escola Projecte:
www.escolaprojecte.cat

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies