❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Fundació Projecte

Fundació Projecte

Barcelona

Projecte és una escola catalana, concertada i laica, que es va fundar a Barcelona l’any 1980. Durant els darrers mesos hem treballat en la redacció d'un llibre que ofereixi un retrat dels trets singulars que han marcat la nostra trajectòria. Els valors que van impulsar la creació de l'escola són tan vigents avui com fa 35 anys, i estan en la base de la nostra manera d'entendre la pedagogia i l'educació també per al futur. A tots els que hem viscut i vivim l’Escola Projecte aquest llibre ens portarà molts records, i a tota la resta de persones, interessades en la pedagogia i l’educació, els donarà l’oportunitat de conèixer un model educatiu amb els seus trets més singulars.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies