❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nou disc de BarraLliure!: "ULISSES".

BarraLliure! som un grup de rock de les comarques Bages i Berguedà amb la seu oficial a Cal Pons. Estem planificant el nostre tercer disc (ULISSES) i hem pensat en tu perquè ens ajudis a fer-ho possible. T'hi apuntes?

BarraLliure!

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
85
Aportaciones
2.050€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

NOU DISC DE BarraLliure!, “ULISSES”:

Després de gairebé 2 anys, tornem a la càrrega amb l’enregistrament d’un nou disc. Han estat moltes les coses que ens han passat des de la sortida d’Ocell Negre, i gairebé totes bones. Estem ansiosos d’escriure una nova pàgina a la nostra història, posar-hi música i tornar-la a compartir amb tothom qui la vulgui escoltar. En aquesta nova pàgina necessitem més que mai gent que lluiti pel que creu, que s’emocioni pels resultats de l’esforç, que no tingui por a expressar el que sent i que es senti orgullós/a de nedar a contra corrent a la recerca d’emocions vetades. En definitiva, necessitem més que mai gent com tu, somniadors inconformistes a la recerca de nous viatges i de temps millors.

AH... LLAVORS... NO ES TRACTA DE BEURE GRATIS?

No. BarraLliure! som un grup del bages/berguedà en actiu des del 2006 que originàriament feia ska/rock durant les llargues tardes de cap de setmana mentre planificàvem la nostra dominació del món entre fum, birres i instruments musicals. Al llarg d’aquests gairebé 9 anys, el grup ha anat sofrint canvis de tot tipus fins arribar al punt on ens trobem ara, i actualment els qui formem part del projecte som l’Òscar (bateria), el Gerard (baix), l’Àngel (guitarra i veus), el Quico (guitarra i veus) i el Guillem (veu).

L’evolució del grup ha anat marcada per petits però ferms passos que han anat diferenciant les etapes: els inicis, fent un ska-rock propi de grups com Obrint Pas, Skalariak o Brams, van veure’s culminats amb l’enregistrament del primer LP BarraLliure!, que va suposar el primer punt i a part per a la formació. Dos anys després, la sortida de l’EP UBRA a iniciativa del Guillem, amb unes sonoritats molt pròximes al pop, ens van fer replantejar quin era el camí a seguir. I la reacció no es va fer esperar: al 2013 sortia a la llum el primer disc (segon LP i oficialment primer disc) Ocell Negre, amb una paleta de registres que és la que es manté a la actualitat: rock dur, alternatiu, amb tocs hardcore i metal, però sempre amb la melodia vocal com a eix cohesionador de la música.

Amb la sortida d’Ocell Negre, gravat i mesclat per David Rosell als Estudis Sibèlius, encetem l’etapa que ens porta fins al moment actual. La gira de promoció d’aquest va ser un èxit, amb un total de 29 concerts a l’esquena, 3 vídeos editats (VIDEO 1,VIDEO 2,VIDEO 3), nombroses entrevistes radiofòniques (entre elles una a Ràdio 4 RNE4) i una a la Xarxa) i una aparició del tema “El discurs” en un Hattrick Barça dedicat a esperonar els jugadors blaugranes davant una visita al Bernabéu(VIDEO HATTRICK). Ocell Negre també ens porta a quedar segons en el concurs “La Campana” i a tocar a la Plaça de la Vila durant les Festes de Gràcia així com al Mercat de Música Viva de Vic com a semifinalistes del Sona9.

Totes aquestes petites fites són les que ens motiven a seguir endavant i a creure més encara amb el que estem fent. Alguns podrien pensar, mirant-s'ho de lluny, que som al principi del camí i que realment no hem aconseguit res remarcable de veritat, que no ens hauríem d'il·lusionar perquè hi ha molts grups que han arribat bastant més lluny. Però... Sabeu què? Quan ho aconsegueixes fent el que més t’agrada i omple, només seguint les pròpies directrius, els èxits multipliquen per deu el seu valor.

D’ACORD: ULISSES.

Ulisses és un disc que conceptualment segueix la línia traçada per Ocell Negre: si aquest explicava les aventures i desventures de la companyia Ocell Negre enmig d’una guerra, Ulisses explica com l’únic supervivent enfila el camí de tornada a casa després de l’experiència que li ha canviat la vida. Musicalment però, les sonoritats seran diferents, més obertes i amb un element nou: per primera vegada trobem cançons alegres en un disc de BarraLliure!

El disc serà gravat i mesclat a la Bucbonera Records pel nostre estimat Tomàs Robisco, qui també ha estat el productor dels dos temes de l’EP Somniador.

CALENDARI PREVIST

A finals de gener (si tot va bé) acabarem d'enregistrar ULISSES. Al acabar la gravació editarem el disc en format tan físic com digital i començarà la producció de "merchandising".

Les recompenses (en el cas que aconseguim el finançament) les entregariem durant el dia de presentació del disc. El lloc d'entrega serà a la Sala Cercles de Navàs (on efectuarem el concert de presentació) durant un dia del mes de març encara per determinar. Com que tothom no podrà venir a la presentació llavors les enviarem per correu ordinari o per algun tipus de recader.

+ INFO

WEB
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
MYSPACE

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#01 / 2050 GRÀCIES

No tenim paraules per expressar la nostra felicitat.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES amigues i amics per les 85 aportacions que heu fet durant aquests 40 dies.

Actualment estem ultimant tots els detalls perquè pugueu gaudir d’aquest CD i òbviament del “merchandising” que l’acompanya.

En els següents dies ens posarem en contacte (personalment, telefònicament, virtualment,..) amb tots vosaltres per pactar l’entrega de recompenses, talles de les samarretes,... Així que no patiu!

MOLTES GRÀCIES per fer que ULISSES esdevingui una realitat!

MOLTES GRÀCIES per construir amb nosaltres aquest somni!

BarraLliure!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#01 / 2050 GRÀCIES

No tenim paraules per expressar la nostra felicitat.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES amigues i amics per les 85 aportacions que heu fet durant aquests 40 dies.

Actualment estem ultimant tots els detalls perquè pugueu gaudir d’aquest CD i òbviament del “merchandising” que l’acompanya.

En els següents dies ens posarem en contacte (personalment, telefònicament, virtualment,..) amb tots vosaltres per pactar l’entrega de recompenses, talles de les samarretes,... Així que no patiu!

MOLTES GRÀCIES per fer que ULISSES esdevingui una realitat!

MOLTES GRÀCIES per construir amb nosaltres aquest somni!

BarraLliure!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies