Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2017!

Many Grains of Sand — Muchos granos de arena

En un mundo de 7M millones—con problemas desesperantes y líderes lejanos—¿cuál es la mejor forma de hacerse oír? Los estudios indican que la acción no violenta es la más eficaz. "Muchos granos de arena" es una fuente de ideas para el cambio, probadas por el movimiento para la independencia catalana.

Liz Castro

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
375
Mecenas
11.250€
De 10.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English y Català
Volver a todas las actualizaciones

#01 / Febrer és dur

Gràcies mecenes pel gran cop de ma d'ahir. Com molts, he estat una mica deprimida amb el desencís dels últims tres mesos. Tot sembla parat, gris, frustrat. Però el meu marit m'ha recordat, i crec que és bon consell, que mai no s'ha d'avaluar l'estat de la vida durant el mes de febrer!

Fins i tot pensava, potser era millor no tenir la pressió de Sant Jordi a sobre, que si no prospera el Verkami, doncs vaig fent de mica en mica, i acabaré encara que sigui una mica més tard.

La veritat és que odio demanar diners o favors. Em costa moltíssim. Tinc aquell ideal al cap de l'americà auto-suficient, que treballa molt dur i que aconsegueix l'éxit sense l'ajut de ningú. L'únic problema és que és mentida aquest ideal. Ningú no fa res sense el suport i ajut dels altres. Com va explicar la Senadora Elizabeth Warren, fins l'empresari que monta una empresa "tot solet" utilitza les carreteres que paguem entre tots, necessita els treballadors que eduquem entre tots, es beneficia de la seguretat que financem entre tots, i etc.

Hom pensaria que al crear un llibre que es diu "Molts granets de sorra", que celebra la participació de milers i milers de persones, que tindria ben present que també necessito el vostre ajut per tirar endavant aquest mateix projecte. A vegades no es pot veure el bosc pels arbres que et tapen la vista!

Bé, doncs us vaig escriure ahir i us vaig demanar ajut, i molts, molts, molts vau respondre. Moltes gràcies. I gràcies als primers que m'han fet arribar fins aquí. Hem avançat molt. Però hi ha molt camí per recòrrer encara. Falten uns 4.000 euros per arribar a l'objectiu.

Si us plau, comparteix aquest projecte amb la gent que coneixes, i anima'ls a participar-hi també. Ja ho veig: necessito el vostre ajut!

Mentrestant, vaig llegint, fent recerca, i recollint fotografies de tot aquest vantall de projectes que heu fet per reclamar la llibertat de Catalunya.

Ahir, per exemple, em vaig assabentar d'un projecte que fan "Indetàper" a Sant Cugat. Ofereixen montar petites trobades, o particulars o públics—indetàpers—on poden contestar els dubtes i preguntes que té la gent. És una iniciativa genial. (També pots fer-ho al teu poble.)

I m'ha agradat molt l'editorial d'Antoni Bassas avui que parla de la responsabilitat individual. Val la pena mirar-lo.

Seguim!

una abraçada i gràcies pel suport,
Liz

3 comentarios

iniciar sesión o Registrarse para comentar esta entrada.

 • kike Mas

  kike Mas

  más de 3 años

  Des de aquí volem agraïr la tasca de gent com la Liz. Tots els granets de sorra comptan, tothom és important, tots seguim, tots avancem. A aquestes alçades (Març 2015) ja sabem que ha aconseguit el finançament, però veient com treballa ella i tants d'altres, els voluntaris de Sant Cugat per la independència ho tenim clar, nosaltres #noensaturarem .

 • Liz Castro

  Liz Castro
  Autor/a

  más de 3 años

  Gràcies, Albert! No cal que hagin estat publicades, però si estan penjades algun lloc, m'és més fàcil que si me les envieu totes per correu-e. Hi ha moltes!

 • Albert

  Albert

  más de 3 años

  vinga, ànims, que els catalans de les pedres treuen pans !! I una consulta: totes les fotos han d'haver estat publicades a les xarxes? en tinc unes quantes que no han sortit enlloc. Es poden enviar?

#04 / Presentem Molts granets de sorra - Many Grains of Sand el 12 de setembre

Quin plaer, quina alegria poder-vos escriure per dir que el llibre està a punt, i el presentem el dilluns que ve, dia 12 de setembre, a les 19h, amb la Molt Honorable Presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i el periodista Arturo Puente, a l'Institut d'Estudis Catalans, al Carrer del Carme, 47 a Barcelona.

Si sou mecenes, i voleu recollir un exemplar en format rústic en anglès o català, si us plau, confirmeu la vostra assistència per correu electrònic.

I moltes, moltes gràcies per la vostra paciència. Sé que el llibre ha trigat molt més del que pensava que trigaria. Al final té 537 fotografies, fetes per 170 fotògrafs diferents. I crec que ha valgut la pena. Demostra l'evolució d'aquest moviment potent de canvi social que estem duent a terme, i alhora ofereix un exemple a seguir per tot el món. Espero que us animi a veure tot això que estem fent entre tots amb més perspectiva, i a agafar forces pel que potser serà l'etapa més difícil.

leer más

#03 / On és el llibre?? (Where's the book?)

No està fet encara. El projecte del llibre "Molts granets de sorra" 'ha retardat més del compte per diverses raons. Primer de tot, s'ha convertit en un projecte molt gran—que intenta documentar fotogràficament molts i molts aspectes de la lluita per la independència. He rebut més de 5000 fotos i la feina de catalogar-les, etiquetar-les, triar-les i disposar-les en una maquetació efectiva està sent molt gran. He calculat malament el temps que costaria. El segon problema és que m'he presentat al Secretariat de l'ANC no sabent que en lloc de deu hores setmanals de suport lateral, la votació massiva i inesperada (gràcies!) em convirtiria en coordinadora de la comissió internacional i membre del Comité Permanent a temps complert i més.

El llibre sí que avança, gràcies a l'ajut d'un equip de dissenyadors meravellós, però no avança tan ràpidament com voldria sobre tot per culpa meva—hi ha coses que haig de fer jo mateixa. Tot i així, espero tenir-lo a principis de la tardor.

leer más

#02 / We did it! - Ho hem aconseguit!

Thank you to everyone who has supported this project so far. I am so honored by your confidence, and so jazzed by your enthusiasm. We will show that not only can you change the world peacefully, you can share ideas about how to do it :)

We still have six days, so if you have friends or acquaintances who still want to pre-order the book, by all means, send them the link. Any money gathered above and beyond the original goal will go towards translations of the book into other languages: Spanish, German, French... suggestions?

Gràcies a tots que heu donat suport a aquest projecte ja. M'honra tant la vostra confiança i m'inspira molt el vostre entusiasme. Demostrarem que no només es pot canviar el món pacífica i democràticament, però que es poden compartir idees que n'expliquen el procés!

Encara ens queden sis dies, així que si… leer más

#01 / Febrer és dur

Gràcies mecenes pel gran cop de ma d'ahir. Com molts, he estat una mica deprimida amb el desencís dels últims tres mesos. Tot sembla parat, gris, frustrat. Però el meu marit m'ha recordat, i crec que és bon consell, que mai no s'ha d'avaluar l'estat de la vida durant el mes de febrer!

Fins i tot pensava, potser era millor no tenir la pressió de Sant Jordi a sobre, que si no prospera el Verkami, doncs vaig fent de mica en mica, i acabaré encara que sigui una mica més tard.

La veritat és que odio demanar diners o favors. Em costa moltíssim. Tinc aquell ideal al cap de l'americà auto-suficient, que treballa molt dur i que aconsegueix l'éxit sense l'ajut de ningú. L'únic problema és que és mentida aquest ideal. Ningú no fa res sense el suport i ajut dels altres. Com va explicar la Senadora Elizabeth Warren, fins l'empresari que monta una… leer más

3€
7 mecenas

Reconocimiento en el web y gracias de nuestra parte.

5€
59 mecenas

EDICIÓN DIGITAL

Edición electrónica del libro en formato EPUB, Kindle/Mobi o PDF. Puedes escoger entre catalán o inglés.

17€
131 mecenas

1 EJEMPLAR EN RÚSTICA

Edición rústica del libro en inglés o catalán, incluído el envío a Cataluña, España, Estados Unidos, o el Reino Unido).

27€
56 mecenas

2 EJEMPLARES EN RÚSTICA

2 ejemplares del libro (en inglés o catalán, o uno de cada). Incluído el envío a Cataluña, España, Estados Unidos, o el Reino Unido.

35€
78 mecenas

1 EJEMPLAR EDICIÓN DE LUJO

Edición de lujo, con tapas duras, en inglés o catalán. Incluído el envío a Cataluña, España, Estados Unidos, o el Reino Unido.

63€
15 mecenas

2 EJEMPLARES EDICIÓN DE LUJO

2 ejemplares de la edición de lujo, con tapas duras, en inglés o catalán. Incluído el envío a Cataluña, España, Estados Unidos, o el Reino Unido.

75€
16 mecenas

1 PARA TI Y 5 PARA BIBLIOTECAS

5 ejemplares de la edición rústica del libro enviados a bibliotecas, y un ejemplar para ti (en inglés o catalán), incluído el envío a Cataluña, España, Estados Unidos, o el Reino Unido.

130€
4 mecenas

10 EJEMPLARES EN RÚSTICA

10 ejemplares de la edición RÚSTICA del libro, en catalán o inglés (o combinación), incluído el envío a Cataluña, España, Estados Unidos, o el Reino Unido.

150€
7 mecenas

5 EJEMPLARES EDICIÓN DE LUJO

5 ejemplares del libro en formato de lujo con tapas duras, en inglés o catalán, incluído el envío a Cataluña, España, Estados Unidos, o el Reino Unido.

200€
0 mecenas

TRADUCTORA DE TWITTER

Te enviaré un ejemplar del libro en formato de lujo, entregado, y además te daré un día de traducciones de tu cuenta Twitter, en inglés, castellano o catalán vía DM (para que puedas tuitear-las tú mismo). Ten en cuenta que mi inglés es nativo, pero mi castellano y catalán no tanto, aunque son bastante buenos. Nota: esto podría ser interesante para una fundación, negocio o individuo que quiere llegar a un público en otro idioma pero reservo el derecho de no traducir cosas con las cuales no estoy de acuerdo (entre ellas, los insultos). Mira mi TL (@lizcastro) si tienes alguna duda sobre los límites.

250€
1 mecenas

TALLER SOBRE ACTIVISMO EN TWITTER

Taller sobre Activismo en Twitter a cargo de Liz Castro impartido en Cataluña, para sacar el máximo provecho de esta herramienta potente de redes sociales
+ 10 ejemplares del libro en formato rústica O 5 ejemplares de lujo.

500€
1 mecenas

BIBLIOTECAS

Dos ejemplares de lujo para el mecenas mismo y 25 ejemplares en formato rústica donados en su nombre y entregados a bibliotecas en Estados Unidos y Europa.

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.