❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Many Grains of Sand — Muchos granos de arena

En un mundo de 7M millones—con problemas desesperantes y líderes lejanos—¿cuál es la mejor forma de hacerse oír? Los estudios indican que la acción no violenta es la más eficaz. "Muchos granos de arena" es una fuente de ideas para el cambio, probadas por el movimiento para la independencia catalana.

Liz Castro

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
375
Aportaciones
11.250€
De 10.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English y Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

"Per Sant Jordi: #OperacióEspanya"

Para ayudarme a enviar Muchos pequeños granos de arena a políticos i

periodistas españoles (#OperacióEspanya), seguid este enlace: #OperacióEspanya


Gracias a vuestra generosidad y soporte, hemos llegado al objetivo original de 10.000€ y podremos hacer este libro tan importante. Me honra vuestra confianza y me inspira vuestro entusiasmo. Con cada 1000 euros adicionales, podemos hacer traducir el libro a otro idioma adicional para hacer llegar el libro a más gente: alemán, francés, castellano (sugerencias?) Seguimos adelante. I gracias!

Molts granets de sorra demuestra como cada persona puede completar una pequeña parte de un proyecto muy grande, hacer una contribución individual, por muy pequeña que sea, y ser parte íntegra de la solución. Millones de catalanes han participado de muchas maneras en la lucha colectiva para independizarse de España.

Cada acontecimiento se ha caracterizado por la no violencia, por la alegría, la pluralidad y el énfasis en el proceso democrático. Actualmente Cataluña está de camino hacia su independencia, a pesar de la resistencia permanente del Estado, y puede ser un ejemplo para el mundo sobre cómo volver a dibujar las fronteras políticas de manera pacífica y democrática.

Las estrategias que han diseñado los catalanes son innovadoras y notables, y podrían utilizarse para inspirar otros movimientos pacíficos que buscan el cambio. La insistencia de Cataluña en la no violencia y su creatividad se deberían compartir con todo el mundo.

El libro Molts granets de sorra enseñará las acciones que han hecho los catalanes para convencer a sus propios líderes políticos y para hacer que la comunidad internacional se fijen en sus demandas. Desde mosaicos de velas a manifestaciones multitudinarias, de procesiones de motos a elecciones informales, los catalanes han creado un catálogo de técnicas llamativas y movilizadoras que han tenido mucho éxito en hacer llegar su mensaje a un público amplio y en ganarse el apoyo de los líderes políticos del país.

Este libro mostrará fotografías de estos acontecimientos, además de información práctica sobre cómo se organizaron, para intentar inspirar y ayudar a la gente de otros sitios a hacer cambios positivos en sus propias comunidades, siempre de forma pacífica y democrática.

Molts granets de sorra remarcará el trabajo de fotógrafos prominentes i profesionales como Lluís Brunet y Jordi Borràs, además de fotografías de toda la comunidad (más detalles abajo).

¿Para qué es el dinero?

El dinero recaudado con la campaña de Verkami se utilizará para pagar el diseño, las fotografías, la maquetación, edición, corrección, traducciones, impresiones iniciales, distribución y promoción del libro.

El libro medirá 21,6cm x 21,6cm, y tendrá un diseño profesional, a todo color, en formatos rústica y con tapas duras.

Sobre las recompensas

Agradecemos las aportaciones de todos los mecenas (quien quiera) en nuestro web. No podríamos crear este libro sin vuestro soporte—o como mínimo, no sería tan divertido sin vosotros. Un libro vive gracias a sus lectores, y esperamos que compartáis este libro con todo el mundo.

El libro estará disponible en dos formatos. Habrá una versión básica rústica, y una versión de lujo con tapas duras que es perfecta para regalar. Gracias por ayudarnos a realizar este proyecto.

Por último, agradecemos mucho vuestro soporte económico, pero nos es incluso más importante que compartáis este proyecto con los amigos, y que compréis ejemplares del libro para los familiares y conocidos, y que expliquemos a la gente que existen muchas formas pacíficas de cambiar el mundo.

Calendario

El objectivo es publicar el libro en marzo, para que esté a punto para Sant Jordi.

Participa con tus fotos

Quiero incluir fotos de todo tipo de acontecimientos que se hayan realizado a favor de la independencia de Cataluña y por lo tanto, necesito tu ayuda. Si quieres colaborar con el libro con una fotografía (o anécdota) tuya, por favor, rellena este formulario. Si escogemos una foto tuya para el libro, nos pondremos en contacto contigo para conseguir el permiso formal y también para pagarte la contribución.

Por favor, comparte este proyecto con los amigos

Sí que podemos cambiar el mundo de manera pacífica y democrática. Ayúdanos a dar voces por Facebook, Twitter, o donde sea o (gasp!) incluso por correo electrónico. Gracias.

¿Quién soy yo?

Me llamo Liz Castro, y soy escritora de libros de informática. Originalmente de Estados Unidos, he pasado buena parte de los últimos 25 años en Cataluña. He editado varios libros en inglés sobre Cataluña, como por ejemplo What's up with Catalonia? que me ayudasteis a financiar aquí en Verkami hace un par de años y que tuvo mucho éxito.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Liz Castro

    Liz Castro

    9 años

    Glups. Gràcies. Sí, i tant. Puc fer noves recompenses: una cosa simbòlica, una quantitat més gran de llibres, o també he pensat en oferir de traduir un compte Twitter a l'anglès durant un dia, setmana, o mes... suggeriments a [email protected]

  • Jaume Sampériz

    Jaume Sampériz

    9 años

    Es pot donar més de 250€?

  • Liz Castro

    Liz Castro

    9 años

    Hola Oriol. Sí que es poden enviar fotografies, però és més fàcil per mi si les penges en algun lloc (Flickr, Dropbox, etc.) i em dones l'enllaç. Així puc descarregar només les que faré servir al llibre. N'hi ha moltes, moltes! Pots trobar el formulari aquí: www.lizcastro.com/un-granet-de-sorra.html

  • Oriol

    Oriol

    9 años

    Es poden enviar fotografies? Són de l'equip tècnic a la Plaça de les Glòries de l'11 de setembre del 2014, gràcies.

  • Liz Castro

    Liz Castro

    9 años

    Sí, la veritat és que m'encantaria tenir vídeos i ja en tinc uns quants. Però m'has d'enviar l'enllaç, no l'arxiu. Gràcies!

  • alexIII

    alexIII

    9 años

    Puc enviar un vídeo?

Volver a todas las actualizaciones

#01 / Febrer és dur

Gràcies mecenes pel gran cop de ma d'ahir. Com molts, he estat una mica deprimida amb el desencís dels últims tres mesos. Tot sembla parat, gris, frustrat. Però el meu marit m'ha recordat, i crec que és bon consell, que mai no s'ha d'avaluar l'estat de la vida durant el mes de febrer!

Fins i tot pensava, potser era millor no tenir la pressió de Sant Jordi a sobre, que si no prospera el Verkami, doncs vaig fent de mica en mica, i acabaré encara que sigui una mica més tard.

La veritat és que odio demanar diners o favors. Em costa moltíssim. Tinc aquell ideal al cap de l'americà auto-suficient, que treballa molt dur i que aconsegueix l'éxit sense l'ajut de ningú. L'únic problema és que és mentida aquest ideal. Ningú no fa res sense el suport i ajut dels altres. Com va explicar la Senadora Elizabeth Warren, fins l'empresari que monta una empresa "tot solet" utilitza les carreteres que paguem entre tots, necessita els treballadors que eduquem entre tots, es beneficia de la seguretat que financem entre tots, i etc.

Hom pensaria que al crear un llibre que es diu "Molts granets de sorra", que celebra la participació de milers i milers de persones, que tindria ben present que també necessito el vostre ajut per tirar endavant aquest mateix projecte. A vegades no es pot veure el bosc pels arbres que et tapen la vista!

Bé, doncs us vaig escriure ahir i us vaig demanar ajut, i molts, molts, molts vau respondre. Moltes gràcies. I gràcies als primers que m'han fet arribar fins aquí. Hem avançat molt. Però hi ha molt camí per recòrrer encara. Falten uns 4.000 euros per arribar a l'objectiu.

Si us plau, comparteix aquest projecte amb la gent que coneixes, i anima'ls a participar-hi també. Ja ho veig: necessito el vostre ajut!

Mentrestant, vaig llegint, fent recerca, i recollint fotografies de tot aquest vantall de projectes que heu fet per reclamar la llibertat de Catalunya.

Ahir, per exemple, em vaig assabentar d'un projecte que fan "Indetàper" a Sant Cugat. Ofereixen montar petites trobades, o particulars o públics—indetàpers—on poden contestar els dubtes i preguntes que té la gent. És una iniciativa genial. (També pots fer-ho al teu poble.)

I m'ha agradat molt l'editorial d'Antoni Bassas avui que parla de la responsabilitat individual. Val la pena mirar-lo.

Seguim!

una abraçada i gràcies pel suport,

Liz

3 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • kike Mas

    kike Mas

    9 años

    Des de aquí volem agraïr la tasca de gent com la Liz. Tots els granets de sorra comptan, tothom és important, tots seguim, tots avancem. A aquestes alçades (Març 2015) ja sabem que ha aconseguit el finançament, però veient com treballa ella i tants d'altres, els voluntaris de Sant Cugat per la independència ho tenim clar, nosaltres #noensaturarem .

  • Liz Castro

    Liz Castro

    9 años

    Gràcies, Albert! No cal que hagin estat publicades, però si estan penjades algun lloc, m'és més fàcil que si me les envieu totes per correu-e. Hi ha moltes!

  • Albert

    Albert

    9 años

    vinga, ànims, que els catalans de les pedres treuen pans !!

    I una consulta: totes les fotos han d'haver estat publicades a les xarxes? en tinc unes quantes que no han sortit enlloc. Es poden enviar?

#04 / Presentem Molts granets de sorra - Many Grains of Sand el 12 de setembre

Quin plaer, quina alegria poder-vos escriure per dir que el llibre està a punt, i el presentem el dilluns que ve, dia 12 de setembre, a les 19h, amb la Molt Honorable Presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i el periodista Arturo Puente, a l'Institut d'Estudis Catalans, al Carrer del Carme, 47 a Barcelona.

Si sou mecenes, i voleu recollir un exemplar en format rústic en anglès o català, si us plau, confirmeu la vostra assistència per correu electrònic.

I moltes, moltes gràcies per la vostra paciència. Sé que el llibre ha trigat molt més del que pensava que trigaria. Al final té 537 fotografies, fetes per 170 fotògrafs diferents. I crec que ha valgut la pena. Demostra l'evolució d'aquest moviment potent de canvi social que estem duent a terme, i alhora ofereix un exemple a seguir per tot el món. Espero que us animi a veure tot això que estem fent entre tots amb més perspectiva, i a agafar forces pel que potser serà l'etapa més difícil.

leer más

#03 / On és el llibre?? (Where's the book?)

No està fet encara. El projecte del llibre "Molts granets de sorra" 'ha retardat més del compte per diverses raons. Primer de tot, s'ha convertit en un projecte molt gran—que intenta documentar fotogràficament molts i molts aspectes de la lluita per la independència. He rebut més de 5000 fotos i la feina de catalogar-les, etiquetar-les, triar-les i disposar-les en una maquetació efectiva està sent molt gran. He calculat malament el temps que costaria. El segon problema és que m'he presentat al Secretariat de l'ANC no sabent que en lloc de deu hores setmanals de suport lateral, la votació massiva i inesperada (gràcies!) em convirtiria en coordinadora de la comissió internacional i membre del Comité Permanent a temps complert i més.

El llibre sí que avança, gràcies a l'ajut d'un equip de dissenyadors meravellós, però no avança tan ràpidament com voldria sobre tot per culpa meva—hi ha coses que haig de fer jo mateixa. Tot i així, espero tenir-lo a principis de la tardor.

leer más

#02 / We did it! - Ho hem aconseguit!

Thank you to everyone who has supported this project so far. I am so honored by your confidence, and so jazzed by your enthusiasm. We will show that not only can you change the world peacefully, you can share ideas about how to do it :)

We still have six days, so if you have friends or acquaintances who still want to pre-order the book, by all means, send them the link. Any money gathered above and beyond the original goal will go towards translations of the book into other languages: Spanish, German, French... suggestions?

--

Gràcies a tots que heu donat suport a aquest projecte ja. M'honra tant la vostra confiança i m'inspira molt el vostre entusiasme. Demostrarem que no només es pot canviar el món pacífica i democràticament, però que es poden compartir idees que n'expliquen el procés!

Encara ens queden sis dies, així que si… leer más

#01 / Febrer és dur

Gràcies mecenes pel gran cop de ma d'ahir. Com molts, he estat una mica deprimida amb el desencís dels últims tres mesos. Tot sembla parat, gris, frustrat. Però el meu marit m'ha recordat, i crec que és bon consell, que mai no s'ha d'avaluar l'estat de la vida durant el mes de febrer!

Fins i tot pensava, potser era millor no tenir la pressió de Sant Jordi a sobre, que si no prospera el Verkami, doncs vaig fent de mica en mica, i acabaré encara que sigui una mica més tard.

La veritat és que odio demanar diners o favors. Em costa moltíssim. Tinc aquell ideal al cap de l'americà auto-suficient, que treballa molt dur i que aconsegueix l'éxit sense l'ajut de ningú. L'únic problema és que és mentida aquest ideal. Ningú no fa res sense el suport i ajut dels altres. Com va explicar la Senadora Elizabeth Warren, fins l'empresari que monta una… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies