❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Recuperem el BALL DEL GALL

Recuperar el BALL DEL GALL com a un element del calendari popular nadalenc de Mataró. Retrobar-nos tots els músics de MINISTRILS DE LA PALLA per celebrar el 20è aniversari del primer ball així com incorporar i transmetre el relleu a BARRAM, Associació Cultural.

vermutnegre

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
44
Aportaciones
1.075€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

En motiu del 20è aniversari de la primera celebració del BALL DEL GALL a Mataró el dia 24 de desembre, els grups MINISTRILS DE LA PALLA i BARRAM, Associació Cultura, volem trobar la manera de poder celebrar de nou aquest ball i, alhora, trobar el sistema per poder­-lo tornar a instaurar com un element de cultura popular dins el cicle festiu del Nadal mataroní.

A més, és una manera de celebrar també els més de 20 anys de la formació Els MINISTRILS DE LA PALLA, que va néixer per Sant Joan del 1993 i va desaparèixer a finals de l'any 2000; esdevenint un referent festiu durant els seus anys de vida a la ciutat.

BARRAM, és una associació de cultura popular que pretén donar impuls a moltes de les iniciatives músico-festives i d'arrel tradicional de Mataró.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions són per fer possible de nou el BALL DEL GALL. Tenim el suport de l'Ajuntament pel què fa a permisos i infraestructura, però cal:

poder sonoritzar l'acte, fer els cd's recopilatoris amb les peces que MINISTRILS DE LA PALLA havia enregistrat, publicitar la recuperació del ball i la "tornada" dels Ministrils...

Sobre les recompenses

Les recompenses cerquen la vostra complicitat i n'hi ha de pensades per a cadascú segons el grau d'implicació que vulguis tenir. A més, ens agradaria que aquesta campanya contribuís a que BARRAM tingui el suport i embranzida necessària per tal que aquest ball del gall esdevingui un referent del Nadal a la Ciutat.

Calendari previst

Recuperem el BALL DEL GALL és una campanya que acabarà la tarda del 24 de desembre, el mateix dia que se celebra el ball.

Les recompenses es podrán recollir aquell mateix dia i durant el mes de gener de 2015. Per tant, en un mes i escaig.

+ Info

Facebook.com/la.coixinera
@balldelgall

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#02 / JA HI SOM!!! AQUESTA NIT US ESPEREM AL BALL DEL GALL!!!

Aquesta nit, Nit de Nadal, recuperem el Ball del Gall. Us esperem a la Plaça de Santa Anna de Mataró a 2/4 de 2 de la matinada amb ganes de passar-ho bé.

Què hi trobareu; els Ministrils de la Palla dalt l'escenari, els de Barram recollint el relleu del ball, l'Oriol al so com abans, fred, ganes de passar-ho bé i gent que vol desitjar-se bones festes… Ah, i la glosa d'agraïment als mecenes!!!

No us ho perdeu, fish al vesper!!

#01 / BARRAM PREN EL RELLEU AL BALL DEL GALL

La BARRAM, és una associació de cultura popular creada amb la finalitat de fer promoció i difusió de la cultura i la música popular i tradicional de la ciutat de Mataró.

El gran objectiu de l’entitat és el d’impulsar i poder donar cabuda a projectes, actes i espectacles encaminats a la projecció de la cultura i música d’arrel, així com també la de fomentar la participació de músics, grups i col·lectius diversos, i donar suport a iniciatives locals sorgides en el camp de la cultura popular de la ciutat.

En el cas concret del Ball del Gall, es pretén, com a punt de partida, donar suport a la recuperació d’aquest acte tot aprofitant la celebració del 20è aniversari de la primera edició d’aquest ball, i també al fet de la reaparició dels Ministrils de la Palla, la històrica formació mataronina impulsora del Ball del Gall.

Si vols contactar amb nosaltres:

[email protected]

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies