❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Revolutum - Nou Disc de Xavier Morant i Abraham Rivas

Revolutum és el nostre segon disc, que hem cuinat amb molta cura, fent una fusió entre la cançó d’autor, el rock, el folk i el pop.

Xavier Morant

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
27
Aportaciones
800€
De 700€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUI SOM?

Soc Xavier Morant, vaig començar als anys 70 al mon de la música i he passat per grups com Cuixa, Pavesos, La Morgue, Armas Blancas, Ceremonia i altres com a cantant, baixista, o guitarrista. També he treballat com a productor de grups de l’escena musical valenciana com La Morgue, Armas Blancas, Sade, Perros de lluvia, Munlogs, Pinka o Svaters. L’any 2007 amb Posidònia vaig començar el meu primer treball en solitari, reprenent aixi la meua carrera musical, on ja col.laborava el meu company i amic Abraham Rivas.

Abraham Rivas, el meu company, ha actuat, bé com a teclista o com a flautista, en diverses formacions de Rock (Malpaso, Belbedere, Tramperos, La Banda Animal) i Blues (Explorador Andrés), participant en diverses sessions d'enregistrament (Malpaso, Plastic mile, Blues Quater, Tres Homes). Així mateix també col·labora amb altres formacions com La Bicha, Foo Jazz, DDMY, Chill Out Brasil, Companyia Samba-Rock o, més recentment, Saudade, Liamba, Mico León Trio. Abraham també acompanya a diversos cantautors en les seves actuacions, així com en l'enregistrament d'alguns dels seus discos, com per exemple Òscar Briz o Wagner Wargas.

QUE TENIM?

Tenim "Revolutum" un disc amb 13 cançons gravat als estudis Morant-Rivas, mesclat per Toni Garcia i masteritzat per Manolo Miralles i Toni Garcia a "Estudi de Musica" (València).

Tenim "Revolutum" un disc on han col.laborat : Maribel Crespo, Nora Pastor, Òscar Briz , Virginia Seghers, José Godofredo, Jordi Molina, Maribel Crespo, Efrén López, Diego López, David Gadea, Maria del Mar Ribas, Inmaculada Soriano, Rubén Zaragoza, Fede Segarra, Carles Asunción i Toni Garcia.

Tenim "Revolutum" en versió digital que ja es pot escoltar a la xarxa.

EN QUE CONSISTEIX AQUEST PROJECTE?

Volem que aquest disc que ja està disponible en versió digital, ho estiga també en format CD, que siga físic, palpable, tangible.

Volem editar “Revolutum” tant per a gaudir de la màgia que suposa tindre un CD en les mans, com per a poder fer una promoció eficaç i una bona distribució per a que puga arribar a tots els enamorats del plàstic de tipus CD.

QUE NECESSITEM?

Necessitem la vostra col·laboració per fer aquest projecte possible, una col·laboració que serà agraïda i acompanyada d'una serie de recompenses que vos indiquem ací a la dreta.

PER A QUE SERAN ELS DINERS?

  • Fabricar 1000 còpies del CD.
  • Fer una campanya de promoció i enviar el CD a mitjans de comunicació.
  • Enviar-vos les vostres recompenses.

Moltes gracies per la vostra ajuda!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • ragout.ehend.com/culets/cotter.html

    ragout.ehend.com/culets/cotter.html

    casi 9 años

    ロッテグループの持ち株会社であるロッテホールディングス(HD)は9日、8日に開いた臨時株主総会で重光宏之副会長を解任したと発表した。宏之氏はロッテHD会長でグループ創業者の重光武雄氏の長男。昨年12月下旬に、兼務するロッテ商事社長などグループ3社の取締役の職を解かれていた。

    ragout.ehend.com/culets/cotter.html http://ragout.ehend.com/culets/cotter.html

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies