❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

SONA9 + SONS

Els concursos Sona9 i Sons de la Mediterrània sumen forces amb Verkami per fer realitat les propostes dels nous talents de casa nostra. Tots els grups participants d’ambdós concursos podran gaudir d’una campanya a Verkami amb condicions molt especials així com un Premi Verkami pels grups reconeguts amb el Premi del Públic per fer realitat el seu treball. Fem plegats que la música segueixi sonant!

17
Projects
2k
Sponsors
53k
Euros raised

Pantaleó: enregistrament del segon disc

Pantaleó volen enregistrar un segon disc i necessiten el vostre suport per poder-ho fer. Us animeu a participar?
Pop / Indie
121
Patron
6.030€
From 4.000€

Després del seu disc debut 'Reina Victòria', el qual va merèixer el Premi Joventut del Sona9 2014, el grup vallesà va poder fer el segon, 'L'Apartament', gràcies a l'ajut dels seus ferms seguidors.

Coriolà. El debut.

Aquesta història que va començar fa un any i mig i que ha anat creixent gràcies al vostre suport arriba a un moment clau. En poques setmanes entrem a l'estudi per enregistrar el nostre primer disc. En aquest moment tant important, necessitem que ens acompanyeu una vegada més.
Folk / Indie, Pop
135
Patron
4.235€
From 3.500€

Després de quedar en segona posició al Sona9 del 2012, el bandautor maresmenc Carles Chacón i la seva banda van poder fer realitat el seu primer disc amb un Verkami i la producció de Miqui Puig.

Col·labora en el nou disc de Bulma

Bulma som un grup musical de cançons costumistes i melancòliques no urbanes de la comarca costanera del Garraf. Volem enregistrar un nou disc i ens fa molta il·lusió que hi participeu. Amb la vostra ajuda volem tirar endavant el projecte i que tots en formeu part i en pugueu gaudir.
Folk / Pop
173
Patron
3.720€
From 2.500€

El costumisme melancòlic dels garrafencs Bulma va arribar finalista al Sona9 2010. Animats per aquest i altres èxits, van llançar-se a editar el seu primer llarga durada 'Petons de Peix', fet amb la col·laboració del seu públic Bulmero.

Primer disc de Parellop

Parellop entrem a l' estudi ! Després del nostre EP "La Vall" i de rebre alguns premis, gravem el nostre primer disc. El nostre estil... rock de bosc i pop de ciutat.
Pop
95
Patron
3.550€
From 2.600€

Seleccionats pel Sona9 i amb alguns premis a les espatlles, els gironins Parellop van llançar-se a fer el seu primer disc ferotge, 'Pols', acompanyats dels seus mecenes voraços.

Do you want to support creation with your channel?

We have the doors of the Channels open for collaborating with new friendly entities which support Verkami creators. If you represent an interested collective or entity, please let us know! :)

Cookies help us to offer you the best experience. Settings