❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Quadrigènia

Espectacle de dansa que vol representar la relació entre els 4 elements (terra, aigua, aire i foc) i el naixement de la cultura popular i tradicional catalana.

Grup Mediterrània

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
83
Aportaciones
1.600€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Quadrigènia sorgeix de la inquietud del Grup Mediterrània de fer un espectacle propi on reivindicar la cultura catalana i portar les nostres tradicions a escena de la millor manera que sap el grup: ballant.

"D'altres corrandes" - Actuació Festa Major 2013 - Sant Cugat del Vallès

És un projecte totalment inèdit, els mateixos directors i balladors, han estat els responsables de dissenyar el conjunt de l’espectacle. Per altra banda, la música ha estat composada per l’Ivan Joanals i el vestuari dissenyat i confeccionat per La Bombolla & acció.

La idea era aprofitar aquesta ocasió per donar suport a nous professionals joves perquè puguin desenvolupar la seva carrera.

Amb aquest espectacle, el grup té la intenció de créixer i poder exportar les seves danses més enllà.

El nom de “Quadrigènia“, relaciona les paraules quatre i el sufix d’origen grec –gènia γενεα. Vol significar la relació entre els 4 elements (terra, aigua, aire i foc) i el naixement de la cultura popular i tradicional catalana, com aquests elements universals es veuen representats en el nostre folklore particular.

Sessió de fotos per a realitzar la imatge gràfica

Durant 45 min. amb música en directe, interpretada per la Cobla Principal del Llobregat, es mostren els 4 elements en quatre danses: Terra (basada en la tradició de la fertilitzar la terra), Aigua (basat en la llegenda de les dones d’aigua), Aire (interpreta cada un dels vents) i Foc (basat en les falles d’Isil). I una cinquena dansa, on es mostra que tots els elements junts formen un tot.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Destinarem els diners a la producció de l’espectacle, ja que suposa una gran despesa per part del propi grup així com de diverses administracions públiques. Està previst recuperar la inversió a 3-4 anys vista. El finançament aconseguit a través de Verkami ajudarà a fer caminar l'espectacle.

CALENDARI

La producció de Quadrigènia va començar fa un any i mig, amb la definició de la idea base i l’estructura general de l’espectacle. A partir d’aleshores s’ha anat creant la música, coreografia i escenografia.

Actualment, la coreografia i la música ja estan fetes.

Encara falta construir l’escenografia, amb el Taller d’Escenografia del Teatre-Auditori de Sant Cugat.

L’espectacle s’estrenarà a la Festa Major de Sant Cugat del Vallès 2014, concretament el dissabte 28 de juny a la nit a la plaça Octavià, davant del Monestir.

"A una plaça de soller" - Actuació Festa Major 2013 - Sant Cugat del Vallès

Podeu veure altres balls del Grup Mediterrània en el youtube

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies