❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Grup Mediterrània

Grup Mediterrània

Sant Cugat del Vallès

Grup de dansa de folklore català. El Grup Mediterrània, és un grup de dansa tradicional catalana, format per 30 balladors de 17 i 30 anys. Va néixer l’any 1995 amb la intenció de recuperar les coreografies del desaparegut coreògraf Salvador Mel·lo i crear-ne de noves en la mateixa línia, a banda de fer una tasca de difusió de la dansa tradicional catalana. En els últims anys s’han afegit al repertori cinc noves coreografies creades per membres del mateix grup, amb l’objectiu de renovar i enriquir el nostre ventall de danses. Aquestes noves aportacions permeten fer un pas endavant amb un estil continuista i alhora més evolucionat; són coreografies arriscades i músiques més contemporànies.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies