❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"Bauma"- Primer disc de La Cantina

Amb la teva ajuda volem aconseguir gravar el nostre primer disc i impulsar així el nostre projecte musical.

La Cantina

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
106
Aportaciones
6.355€
De 5.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Qui som La Cantina:

La Cantina és un projecte format per 8 joves de Barcelona i voltants amb ganes de fer música. Vam començar a trobar-nos fa dos anys i, després de molta feina, tres cançons, un videoclip i un estiu de concerts, ara ens disposem a fer el nostre primer disc.

Nosaltres som l'Anna, la Clara, l'Eloi, el Guim, la Ivet, la Maria, el Martí B. i el Martí J.. Un grup amb ganes de donar a aquest projecte tot l'amor i la dedicació que es mereix. A part de la música, estem construint un projecte d'amistat que és el que ens ajuda a tirar endavant.

Si hem d'emmarcar la nostra música, podríem dir que mescla estils com el reggae, l'ska i el rap, sense perdre una clara influència del rock. Així ens movem dins un mestissatge que enriqueix la nostra música, i que fa que pugui arribar a un públic molt divers.

Per fer aquest disc estem comptant amb l'ajuda de l'Adrià Barja, que amb la feina de producció ens està permetent donar una volta a les nostres cançons. De cara al gener i ja amb els temes enllestits, entrarem a Tapetone, l'estudi de música on gravarem el disc amb l'ajuda del Berni Jordana. Allà farem els últims retocs a les cançons per passar-les ja al màster i que puguin sortir a la llum.

La Cantina treu disc

Volem fer un pas endavant amb el nostre projecte musical a través del llançament de "Bauma". Tenim les cançons i les ganes per fer-ho, això sí, ens falten els diners. Treure un disc implica un gran esforç econòmic, i per un grup de joves la cosa es complica. És per això que ens agradaria comptar amb l'ajuda del públic que ja tenim, i del que pugui venir. Les nostres cançons queden al marge del que s'entén com a "música mainstream". No només per l'estil, sinó també perquè tenen l'objectiu de reivindicar injustícies socials i posar els principis ètics sobre la taula. Volem que Bauma arribi al públic com un disc carregat de festivitat i reivindicació social.

Sobre les recompenses

Col·laborant amb el nostre projecte, rebreu un seguit de recompenses que hem fet amb moltes ganes. Segons l'aportació que feu, obtindreu un pack que inclourà des d'adhesius de La Cantina, el disc en físic o samarretes fins a cançons personalitzades, concerts acústics privats, etc.

Pel que fa a les entregues

Les recompenses s'entregaran un cop s'hagi assolit l'objectiu i publicat el disc. Això serà aproximadament, entre el març i el maig de 2023.

A què destinarem les vostres aportacions

Els diners que aconseguim en aquesta campanya de Verkami aniran destinats al següent:

  • Producció i gravació del disc

La majoria dels diners es destinaran al procés de producció que estem fent amb l'Adrià i la gravació que farem a Tapetone.

  • Creació de la part gràfica del disc

Amb la Berta Tetuà estem dissenyant el que serà tota la part gràfica del disc i de les recompenses. És una part molt important del disc que volem cuidar, i que implica invertir-hi diners.

  • Merchandising i recompenses

Una part de la recaptació anirà destinada a fabricar totes les recompenses materials que rebran les mecenes.

  • Videoclip

Ens agradaria acompanyar el primer single que traiem d'un videoclip, i és per això que una part dels diners anirà destinada a la seva execució.

Ens podeu trobar a

Instagram

Youtube

Spotify

AppleMusic

SoundCloud

Moltes gràcies!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

10 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Laura guallart

    Laura guallart

    un año

    Sou els millors, quines ganes del disc

  • Dolors Tetuà

    Dolors Tetuà

    más de 1 año

    Endavant, llarg camí i molta sort i salut!

  • Lluís Busquets

    Lluís Busquets

    más de 1 año

    Molta sort tot es fer cami

  • Marisa Lara

    Marisa Lara

    más de 1 año

    Som-hi La Cantina!!!

  • Cristina Aymerich

    Cristina Aymerich

    más de 1 año

    Molta sort! Sou genials!

  • nuria

    nuria

    más de 1 año

    Soc cantiner!!

  • Carmen

    Carmen

    más de 1 año

    Felicitats a totes sou els millors

  • luis

    luis

    más de 1 año

    Nos vemos en el concierto

  • Gonzalo i Laura

    Gonzalo i Laura

    más de 1 año

    Molts ànims!! Moltes ganes de escoltar aquest primer disc!!

  • Manel Maqueda Caballero

    Manel Maqueda Caballero

    más de 1 año

    A por ellos!!! La Cantina a mort

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies