❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Cantina

La Cantina

Barcelona

La Cantina és un projecte musical que neix l'any 2020 a Sant Cugat del Vallès. Després de la pandèmia i amb la incorporació de noves membres del poble i voltants (Barcelona i Moncada), el projecte comença a agafar forma l'any 2021, però no és fins a principis del 2022 que es comencen a veure els fruits de la feina feta amb la publicació de 3 senzills que porten als primers concerts i a les primeres interaccions amb el públic. Passat un primer estiu amb alguns concerts, el grup té ganes de seguir fent música i per això ens disposem a fer el nostre primer disc. Iniciant-nos en el mestissatge de ska, reggae i rock, La Cantina té l'objectiu de fer música festiva sempre amb un tret reivindicatiu.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies