❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

ARRELS

Sèrie televisiva en què dues maneres de reaccionar davant d'un final ens conduiran per un viatge ple d'emocions, revoltes i traïcions.

Arrels_serie

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
52
Aportaciones
2.100€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Què és 'Arrels'?

La sèrie Arrels neix de la mà de quatre estudiants de quart curs de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra. La nostra proposta de sèrie televisiva parteix d’una metàfora clara, una reflexió sobre la vida i la mort mateixes. Tots vivim com si no existís un final però, què passaria si sabéssim el moment exacte en què arribarà aquest desenllaç? Viuríem de la mateixa manera? Seguiríem amb la nostra vida quotidiana com si no passés res, o canviaríem de rumb?

Què és el 'Tube d'Assaig?'

Tube d’assaig és un programa de Betevé que té com a objectiu donar a conèixer joves creadors del món audiovisual a través de l’emissió del pilot seguit d’una entrevista. Us deixem el programa que ens van dedicar el passat diumenge 16 de setembre:

A partir d’aquí, quin és ara el nostre objectiu? Doncs assolir la xifa del Verkami per tal de poder realitzar la primera temporada d’Arrels, que serà emesa íntegrament per Betevé i que constarà de 3 episodis de 20 minuts cadascun.

Però no us penseu que aquesta és l’única manera d’ajudar-nos! També podeu entrar al nostre twitter i fer retweets, comentaris, mencions i tot el que vulgueu amb el hashtag #betevéArrels o bé mencionant @tubedassaig o @ArrelsSerie. D’aquesta manera, si aconseguim 500 retweets/mencions cada setmana durant un mes, Betevé ens recompensarà amb 500 euros setmanals.

Sinopsi:

Carena és un poble que està a punt de desaparèixer perquè serà convertit en un pantà. S’enderrocaran totes les cases, els edificis, es destruiran les places i tot es convertirà en aigua, menys alguns pocs habitatges que se situen a les afores del poble i on hi resideixen les famílies que es dediquen a la pagesia. En una d’elles hi viu la família d’en Nil i en Grau, dos germans als qui aquesta decisió canviarà la vida.

NIL - Carles Garcia

Fa anys que va marxar del poble, però es veu obligat a tornar per complir amb el nou encàrrec que ha assumit l'empresa on treballa. Es troba entre l'espasa i la paret: vol complir amb la seva feina però alhora no vol enfrontar-se amb els seus amics. Jugarà entre dues aigües durant tant temps com pugui, però al final haurà d'escollir un bàndol. Quin serà? La seva feina o els seus amics? Què prefereix conservar? O, més aviat, què prefereix perdre?

GRAU - Eudald Font

És l'antítesi del seu germà: és conformista i molt sociable. Treballa al negoci familiar i és un noi molt casolà. Des que en Nil va marxar que es lliura de les comparacions odioses que es generaven al voltant dels dos germans, on ell sempre hi sortia perdent. Té molt bon cor i es preocupa força pels altres, però descobrirà que també ha d'aprendre a vetllar pel seu bé.

BETH - Júlia Bonjoch

Ex-parella d’en Nil i amiga d’en Grau. D’esperit revolucionari. És valenta, impulsiva i amb molta energia. Sovint posa nerviosos als altres per la seva intensitat i radicalitat. Dins el seu grup d’amics assumeix el rol de líder; li agrada ser qui pren les decisions. És feliç al poble i és una noia que lluita per les injustícies, per això està disposada a fer qualsevol cosa perquè el pantà no es dugui a terme.

FINA - Padi Padilla

Mare d’en Nil i en Grau. És treballadora, amb empenta. Té una vena creativa que combina amb el pragmatisme del camp. Es desviu per la seva feina. És molt constant: se’n va cap a la feina ben d’hora i sempre aprofita fins als últims instants de llum abans de marxar a casa. És auto-suficient per tirar el seu negoci cap endavant.

NORBERT - Enric Cambray

El seu pare és l'amo de l'empresa on treballa, motiu pel qual sempre ha hagut de demostrar que val més del que la gent espera d'ell. El projecte del pantà és la responsabilitat més gran que ha tingut fins ara i, encara que amb els seus treballadors demostra seguretat, quan està sol té molts dubtes respecte a les decisions que pren.

XAVI - Ricard Balada

Amic de tota la vida d’en Nil i en Grau. Juntament amb la Beth, formen part del grup de joves del poble. No té un rol destacat dins el seu grup d’amics, està acostumat a ocupar les segones files. Sovint fa les coses per complaure als seus amics, i no perquè vulgui fer-les. Gaudeix de les petites coses, de les rutines del dia a dia. És molt optimista i contagia la seva alegria a aquells que l'envolten.

Adrià Mateos - Director

De Sant Quirze de Besora, 22 anys. Interessat sobretot en ficció, ha participat en pel·lícules com Les Perseides o Àlbum. En televisió ha treballat a la sèrie de Mira lo que has hecho, de Movistar+ i El Terrat. També ha ajudat en la producció del programa de Btv Follo Ergo Sum, així com en diversos curts i videoclips.

Júlia Peguera - Directora

Lleidatana, de 21 anys. Somiadora de naixement, aprofita qualsevol ocasió per emprendre el vol. Ha dirigit un parell de projectes televisius a la Universitat Pompeu Fabra, entre ells 'La cruda realidad' (2016). Durant els seus estudis universitaris, va fer les pràctiques al departament de Realització del programa InfoK de TV3. Després de co-presentar el magazín matinal de La Xarxa, Ben Trobats, en la secció ‘Missió Impossible’, i d’haver treballat de locutora i redactora a ‘El món a RAC1' durant tot l’estiu, ha estat guardonada amb dues ‘Beques Carnet Jove 2018’, la de Ràdio i la de Realització. Així, actualment treballa com a Locutora al Flaix Matí i com a Ajudant de Realització a TV3.

Pau Parés - Director de producció

De 22 anys i procedent de Porqueres, sempre troba temps per mirar algun capítol de les seves sèries preferides, tot i que això sovint implica dormir poques hores. Vol dedicar-se a la producció i ja té certa experiència en aquest àmbit gràcies a alguns rodatges de la universitat. Després de treballar com a Auxiliar de Producció i Community Manager d' Alhena Production actualment és Ajudant de Producció al talent show televisiu "L'Hereu i la Pubilla", programa d'ETV que s'emetrà properament.

Paula Torramilans - Directora de producció

Santsenca, de 21 anys. Ha produït el documental “Els 14 del portal” i d’altres projectes universitaris. En televisió ha estat meritòria de producció al programa revelació de TV3 d’aquesta temporada: Està Passant. Actualment treballa d'Auxiliar de Producció al programa Polònia. El cinema, la literatura, la música i, òbviament, les sèries, la fan volar allà on els seus peus no hi poden arribar. Encara està descobrint qui podria arribar a ser, encara que, ara per ara, té clar que crear nous imaginaris la fa feliç.

I, per completar l'equip, disposem de l'ajuda d'aquestes persones, totes elles expertes en la seva disciplina:

Aconseguirem la majoria del finançament a través d'aquesta campanya de Verkami, complementant-la amb el recolzament econòmic que ens ofereixi BTV i la participació dels patrocinadors que s'interessin pel projecte.

Les aportacions que realitzeu aniran destinades a poder fer realitat la primera temporada d'Arrels:

El projecte va començar a gestar-se el maig del 2017 i des de llavors no ha parat d'evolucionar. El maig de 2018 vam rodar el capítol pilot, que vam acabar definitivament el juliol d'aquest mateix any. Des d'aleshores ens hem marcat un nou calendari de treball:

Per tirar endavant el projecte no estem sols, sinó que hem tingut el suport i l'ajuda de diferents personalitats del món cinematogràfic i audiovisual.

Els tutors

  • Jordi Balló: Professor de la Universitat Pompeu Fabra i director i impulsor del Màster en Documental de Creació, productor cinematogràfic i gestor cultural. Va ser director d'exposicions del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i ha publicat, juntament amb Xavier Pérez, La Llavor Immortal, entre d'altres. Dins la seva tarjectòria ha tutoritzat molts TFG, com per exemple El Mort Viu.

  • Aitor Martos: Professor associat de la Universitat Pompeu Fabra i productor de diverses pel·lícules com Un dia perfecte per volar (2015) i La propera pell (2016), així com el curt Les bones nenes (2016).

Cineastes

Per agrair a totes aquelles persones que aportin alguna quantitat al projecte tenim preparades una sèrie de recompenses que repartirem un cop finalitzada la temporada, entre les quals podem trobar:

  • Aparició als crèdits: El vostre nom sortirà als agraïments dels títols de crèdit.

  • Link de descàrrega: Enllaç per accedir a la descàrrega de la temporada sencera.

  • Pòster: Enllaç per descarregar-se el pòster oficial d'Arrels.

  • Vídeo agraïment equip: Vídeo d'agraïment dels membres de l'equip tècnic i artístic d'Arrels.

  • Making Off: Vídeo-resum de com ha estat el rodatge.

  • Entrada Festa Presentació: Entrada gratuïta a la Festa de Presentació que realitzarem més endavant que estarà carregada de sorpreses.

  • Àpat amb l'equip: Tindreu l'ocasió de fer un àpat amb els membres de l'equip i preguntar-nos tot allò que vulgueu saber sobre el projecte.

  • BSO: Enllaç per descarregar-se la BSO d'Arrels.

  • Guió: Guió imprès del capítol que escolliu firmat pels nostres actors.

  • Assistència al rodatge

  • Aparició com a figurant: Aparició a una escena de la sèrie com a figurant.

Fins al moment, hem disposat de l'ajuda i col·laboració de totes aquestes empreses i entitats:

I per acabar, us deixem amb un tast del rodatge del capítol pilot, que es va rodar aquest passat mes de maig!

Mail

[email protected]

Facebook
Facebook.com/arrelsserie

Instagram
@arrels_serie

Twitter
@ArrelsSerie

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Imma

    Imma

    más de 5 años

    Ànims que aviat podreu aconseguir el vostre somni. És un orgull poder-hi aportar un petit granet.

  • Remigio i Pili

    Remigio i Pili

    más de 5 años

    Som-hi nois, que ja ho teniu. Pili i Remigio

  • Toni Mateos Gavilan

    Toni Mateos Gavilan

    más de 5 años

    Molta sort noi@s

  • Anna Torramilans

    Anna Torramilans

    más de 5 años

    Tenim ganes de veure tota la sèrie! Ànims!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies