❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Tasta Llibres

Subscripció mensual literària en català, amb plans per a tots els gustos i edats.

Tasta Llibres

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
46
Aportaciones
2.145€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Tasta Llibres és una subscripció literària en català. Cada mes t’enviarem una nova experiència literària perquè tornis a gaudir de la lectura sense preocupacions.

La nostra passió per la lectura ens ha empès a crear aquest projecte. Volem descobrir-te nous autors amb grans històries per explicar i portar-los a casa teva. Ens hi ajudes?

Com funciona?

📚 Subscriu-te: Tria un o diversos plans que t’agradin, omple les teves dades i llestos, així de senzill!

🚚 Relaxa't mentre enviem els teus llibres: Seleccionem i preparem la teva experiència personalitzada, cuidant tots els detalls. Rebràs el llibre la segona setmana de cada mes.

🎁 Gaudeix d'una nova experiència cada mes: A la caixa que rebràs hi haurà algunes sorpreses que t'endinsaran en la història.

Una novetat literària:

Un llibre amb una gran qualitat literària i alhora entretingut, perquè gaudeixis de la lectura de nou.

Consells de lectura fets per experts

Una petita guia amb consells útils que et guiaran al llarg del llibre feta per experts en la matèria. Parlem d'escriptors, filòlegs i lectors amb molta experiència que volen compartir els seus coneixements amb tu.

T'ajudarà a gaudir al màxim del llibre i a conèixer la ment de l'autor.

Una petita sorpresa

Il·lustracions d'autors moderns, un divertit joc pels més xics, o fins i tot petits tasts de la gastronomia catalana. Qualsevol complement que ajudi o tingui relació amb la lectura.

La principal motivació d'aquest projecte és fomentar el català. La lectura és cultura, art, sentiment, emoció... No tenim prou qualificatius per descriure-la. Volem contribuir a preservar la nostra preuada llengua, i hem cregut que a través de la lectura és una de les millors maneres de fer-ho.

Volem que aquest projecte tingui un impacte social: una part dels nostres beneficis mensuals es destinarà a donacions a associacions o ONGs que fomentin la llengua, l'educació i la cultura catalana.

Vols que el teu fill/a llegeixi un relat nou cada mes? Ets un lector de poesia a qui se li acaben els llibres en un vist i no vist? Devores grans històries en un temps rècord?

A Tasta Llibres et proposem quatre gèneres literaris perquè puguis gaudir de la lectura sense altres preocupacions.

Narrativa: Gaudeix de les millors històries de cada gènere de ficció.

Infantil i juvenil: Inicia als més menuts de la casa a la lectura. Enviarem un llibre adequat a la seva edat.

Història: Reviu la història explicada pels autors més coneguts.

Poesia i teatre: Desperta l’artista que portes a dins. Endinsa't en la lectura i fes volar els teus sentiments.

Si vols ajudar-nos a fer realitat el projecte, després d'haver fet la donació et demanarem a quin gènere vols subscriure't.

Les recompenses són la manera que tenim d'agrair a tots els mecenes la seva col·laboració amb el projecte. Ens demostren l'interès que hi dipositeu. És per això que hem ideat una gran varietat de recompenses per tal que qualsevol pugui gaudir de Tasta Llibres. La majoria de recompenses inclouen alguns mesos de subscripció a Tasta Llibres a uns preus molt competitius, tant pel propi mecenes com pels seus coneguts. Els que se subscriguin fora de la campanya no tindran aquests privilegis!

L
L'experiència Tasta Llibres fa molt goig!

També podem embolicar-ho per regalar (només ens ho hauràs d
També podem embolicar-ho per regalar (només ens ho hauràs d'indicar al moment d'escollir el gènere)

Som un equip de tres joves emprenedors amb una gran passió per la lectura i la cultura catalana. Tenim molta il·lusió per tirar endavant aquest projecte i aconseguir fomentar la lectura. Volem que cada mes descobreixis i gaudeixis de l'experiència d'un bon llibre.

No partim de zero: tenim experiència prèvia en projectes d'àmbit tecnològic i desenvolupant programes informàtics per a diversos clients, com la Universitat Politècnica de Catalunya (entre d'altres).

La major part de les aportacions es destinarà a buscar llibres de qualitat. A diferència d'altres serveis de subscripció de llibres que envien clàssics reeditats i que es poden trobar a un cost molt baix, nosaltres ens centrarem en llibres actuals. És per aquest motiu que s'hi destinarà el 40% del pressupost.

En acabar la campanya enviarem als nostres mecenes les seves recompenses, a finals de setembre rebreu el vostre primer llibre.

A partir d'aquest mes Tasta Llibres arribarà a la teva llar de forma periòdica.

Primer objectiu: Arribar a crear la comunitat de 160 subscriptors

Segon objectiu: En arribar als 6.000€ obrirem una nova categoria de subscripció, la que sigui més demanada pels mecenes.

  • Quant costarà la subscripció? El preu serà de 22.95€/mes, sense sorpreses. Volem premiar els nostres mecenes, i si et subscrius ara gaudiràs d'un preu de 19.99€ durant uns mesos.

  • Hi ha permanència? No hi ha cap mena de compromís, pots cancel·lar la teva subscripció quan vulguis.

  • Puc aturar momentàniament la subscripció? I tant, si un mes no vols rebre el llibre, pots pausar la subscripció i reprendre-la quan vulguis.

  • Puc regalar Tasta Llibres? Només faltaria, pots triar una recompensa i donar-nos la direcció a la qual vols que l'enviem o bé rebre-ho tu i entregar-lo personalment.

  • Què passa si ja tinc el llibre que envieu? Cap problema, pots retornar-lo i et tornem els diners d’aquest mes.

  • Les despeses d'enviament s'inclouen en el preu? Si, a tot el territori nacional i al Principat d'Andorra.

  • Puc tenir Tasta Llibres si visc a l'estranger? Sí, t'oferim aquesta possibilitat. Posa't en contacte amb nosaltres i et farem una oferta personalitzada.

  • Com puc triar quin pla vull? Un cop facis la donació ens posarem en contacte amb tu per preguntar-te quin pla vols.

  • Totes les recompenses inclouen la subscripció o un cop acabi la campanya hauré de tornar a pagar? Totes les aportacions superiors a 20€ inclouen com a mínim un mes de subscripció a Tasta Llibres.

Tens alguna pregunta? Vols fer-nos algun suggeriment? Vols saludar-nos? Pots contactar amb nosaltres a través de:

Preguntas frecuentes

  • Totes les recompenses inclouen la subscripció o un cop acabi la campanya hauré de tornar a pagar?

    Totes les aportacions superiors a 20€ tenen una recompensa que inclou com a mínim un mes de subscripció a Tasta Llibres. Si has aportat més de 20€, en finalitzar la campanya t'enviarem un correu demanant-te en quin pla estàs interessat/da.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Manel López Acua

    Manel López Acua

    más de 5 años

    Fomentem la cultura entre tots!

  • Tasta Llibres

    Tasta Llibres
    Autor/a

    más de 5 años

    Laura Casanova i Saray Acedo, moltes gràcies pels comentaris! Tenim molta il·lusió i empenta per tirar endavant el projecte, agraim molt el vostre suport!

  • LCasanova

    LCasanova

    más de 5 años

    Us desitjo fermament que el vostre projecte tiri endavant.

  • Saray Acedo

    Saray Acedo

    más de 5 años

    Espero amb mil ganes el meu llibre sorpresa!

#02 / Ja estem en la recta final!

Esperem que hagueu tingut una bona diada!

Ja hem superat el 50% de la campanya! Moltes gràcies a totes les persones que ens heu donat suport a fins avui!

Ja estem en la recta final de la campanya, falten només 5 dies per acabar! És per això que volem animar-te a compartir Tasta Llibres amb tota la gent que t’acompanya en el teu dia a dia.

Entre tots podem aconseguir convertir Tasta Llibres en una realitat!

#01 / Superem el 30% del recaptació!

El dia 17 d'agost el projecte Tasta Llibres va superar el 30% de la recaptació total. Aquesta fita és important, ja que sovint és determinant per la viabilitat dels projectes de micromecenatge. Per a nosaltres és una gran notícia perquè ens anima encara més a seguir promocionant el projecte per tal d'arribar al 100% (o superar-lo fins i tot!). El nostre objectiu de fomentar la lectura en català cada vegada és més a prop de la mà dels diferents mecenes que ens han donat suport.

Han estat uns dies intensos, ja que iniciar i mantenir activa una campanya de micromecenatge no és fàcil. S'ha de revisar constantment com està funcionant per assegurar que tindrà èxit.

Cada dia l'equip de Tasta Llibres es reuneix per arribar a més gent i seguir fent créixer el projecte. Entre tots farem possible Tasta Llibres. Seguim treballant intensament! Moltes gràcies per donar-nos suport i animeu-vos a seguir compartint Tasta Llibres!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies