❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

pintem la patum (vol.2)

Un quadern infantil per pintar,16 pàgines amb dibuixos de totes les comparses de la patum

ilusruben

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
28
Aportaciones
335€
De 300€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Mai ens cansarem de jugar a fer patum, una altre forma de jugar és pintant-la i això prou que ho sé! És per això que, via micromecenatge, vull fer-te partícip d'aquest projecte des de l'inici i de forma pública. Amb l'intenció que per Sant Jordi, quan ja tindrem Corpus a tocar, ens fem passar el cuquet de Patum, pintant-la!

El nostre projecte té un objectiu mínim de 300€ en 40 dies. Entre tots, i des d'ARA, fem realitat aquest projecte Pintem LA PATUM(vol.2), un quadern infantil de 16 pàgines amb dibuixos en blanc i negre de les guites, gegants... i totes les comparses de la Patum per pintar com tu vulguis.

nena pintant la guita
nena pintant la guita

Però per si vols saber de quin color son o per guiar-te, dins del quadern hi inclou "un pòster" com a mostra. Les pagines interiors són de format dina4 d'un gruix de 170gr.

Les recompenses

Depèn de tu, tries entre quadern sol o quadern amb complements els quals ara us explicaré:

  • Quadern, és el quadern i punt.

  • Pdf, quadern més versió digital del quadern en arxiu pdf i així el podràs imprimir a casa teva.

  • L'enviament, quadern més l'enviament(a l'estat), aquest és el que més t'interessarà si no ets habitualment pel Berguedà.

  • Colors, quadern i uns colors per pintar-ho.

  • Imant, quadern i com a complement per a la nevera un d'aquests imants a triar.

    imants de la patum
    imants de la patum

  • Estiu, quadern i com a complement una samarreta de la patum a triar talla i model.

    samarreta gegants vells de la patum
    samarreta gegants vells de la patum

  • Agraïments, quadern i menció als crèdits dins del quadern.

  • Sopar, quadern i un sopar amb l'autor ;)

Qui sóc

Si no em coneixeu aquesta és l'ocasió més adequada per fer-ho, sóc el Rubén Torres de Berga. Però la majoria ja em coneixeu, de fet també coneixíeu l'edició anterior d'aquest projecte.

Però aquest cop he decidit fer-ho via micromacenatge, amb els dibuixos renovats i amb un format més gran. Espero que hi confieu com sempre i que podem tirar-ho endavant entre tots.

dibuix b/n dels nans vells de la patum
dibuix b/n dels nans vells de la patum

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions seran destinades bàsicament a editar aquest quadern. Però si tot surt bé, pq no? pot ser el punt de partida de més i millors projectes!

Calendari previst

Si has arribat fins aquí no hi pensis més fes-te mecenes i tria la teva recompensa ARA, tens fins al 13 d'abril, però no ho deixis per després que no se't passi...

Està previst que els mecenes puguin recollir en mà el seu quadern el dia 23 d'abril,Sant Jordi de 2018, en un establiment a Berga(Barcelona). Pels mecenes que desitgin que se'ls sigui enviat el quadern, hauran de marcar l'opció "quadern+enviament", especificar la direcció(dins l'estat), i rebran la seva recompensa a inicis del mes de maig.

+ Info

Tinc paciència i pots consultar tot tipus de info. aquí:

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies