❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Apadrinament dels Castellers of London

Viatge a Londres per a realitzar una actuació conjunta amb els Castellers of London, els nostres fillols dins el món casteller.

Jordi Serrano Bonet

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
99
Aportaciones
1.631€
De 1.500€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El proper 13 d'octubre de 2017, els Castellers de Sant Cugat viatjarem a Londres per a realitzar una actuació conjunta amb els Castellers of London. Els Castellers of London són una colla castellera de nova incorporació al món casteller (fundada el 2015) i els Castellers de Sant Cugat en som els seus padrins dins del món casteller.

Imatge dels Castellers of London
Imatge dels Castellers of London

L'objectiu de l'actuació és compartir un cap de setmana amb la colla castellera de Londres, compartir experiències i donar l'oportunitat als membres de les dues colles de poder-ser conèixer personalment.

Foto de colla dels Castellers of London
Foto de colla dels Castellers of London

A les colles castelleres de fora del territori català els és molt complicat organitzar actuacions amb altres colles, i els Castellers de Sant Cugat, com a padrins, estarem orgullosos de poder-los acompanyar en aquesta actuació.

Sobre les recompenses

Hem plantejat 3 tipus de recompenses:

  • Orgull verd: per castellers i persones properes a la colla que vulguin disposar de la samarreta i el mocador commemoratius.

  • Actuacions: per a persones alienes a la colla que vulguin viure des de dins una o dues diades castelleres de gran nivell i on l'objectiu dels Castellers de Sant Cugat és poder descarregar el nostre primer castell de 9 pisos.

  • Col·laboradors: per a empreses que vulguin ajudar en el viatge, amb la possibilitat de gaudir d'un taller sobre castells per als seus empleat.

ELS ENVIAMENTS DE SAMARRETES I MOCADORS ESTAN LIMITATS A EUROPA

Qui som?

Els Castellers de Sant Cugat (Gausacs) som una colla castellera fundada el 1996 i per tant, amb més de 20 anys d'història. Actualment, amb els castells de la gamma mitjana/alta de 8 pisos consolidats, ens plantegem fer el salt als 9 pisos. Tot i no disposar de locals propis per assajar o per desenvolupar les tasques de gestió de la colla, ens trobem en un moment dolç tècnicament i social.

Foto de colla
Foto de colla

Organigrama

Presidenta (+34 699 123 544): Gemma Aristoy

Vicepresidència: Bernat Alonso

Secretaria: Elena Ramis i Isabel Pahissa

Tresoreria: Àlex Pascual

Comunicació: Miquel Royo i Víctor Biete

Relacions públiques i contractació (+34 639 963 937): Marcel Serra i Marc Serra

Enllaços d'interès

Pàgina web: www.castellersdesantcugat.cat

Correu electrònic:
[email protected]

A què destinarem les vostres aportacions?

Els ingressos obtinguts dels nostres mecenes seran destinats al finançament del viatge a la ciutat de Londres per realitzar l'actuació d'apadrinament dels Castellers of London. Part dels ingressos seran destinats al viatge i d'altres a l'allotjament durant 2 dies a la ciutat, on realitzarem un assaig i una actuació conjunta amb els nostres fillols.

Calendari previst

Viatjarem a Londres el proper 13 d'octubre.

Tots els castellers i castelleres que ens acompanyin al viatge, podran recollir la samarreta i el mocador la setmana abans als assajos de la colla. La resta de mecenes, podran passar a buscar les samarretes i els mocadors, així com concretar dates i horaris de possibles tallers per a empreses a partir del 2 de novembre de 2017.

ELS ENVIAMENTS DE SAMARRETES I MOCADORS ESTAN LIMITATS A EUROPA

Segueix-nos a les xarxes socials

Preguntas frecuentes

  • Si viatjo a Londres com a casteller, podré disposar de la samarreta i el mocador abans del viatge?

    Sí, tots els castellers i castelleres que ens acompanyin a Londres, podran recollir la seva samarreta i el seu mocador abans de viatjar. Uns dies abans rebreu un qüestionari on podreu indicar la talla desitjada.

    La resta de mecenes podran gaudir de les recompenses un cop tancat el projecte, si s'ha aconseguit l'objectiu.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Maria Creixell

    Maria Creixell

    más de 6 años

    Cap a London falta gent!

  • pandachris

    pandachris

    más de 6 años

    Good luck! I wish Julie and I could be there but we're flying back from New York that day. Hopefully I will make it to the diada in Tarragona, though.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies