❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Encontres amb l'Alquimista. Josep Palau i Fabre

Llibre que recull un projecte en homenatge a Palau i Fabre en motiu del Centenari. Pintura, gravat, poemes, música, dansa i performancà

Àngels Rosés

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
59
Aportaciones
2.510€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Ens proposem la realització d’un llibre que a la manera de catàleg + DVD, reculli tot el contingut del projecte: Encontres amb l’Alquimista; homenatge a Palau i Fabre en motiu del Centenari del seu naixement.

![](https://dg9aaz8jl1ktt.cloudfront.net/uploaded_files/000/135/774/verkami_175a6a03cb1cb706ad06cc6ea7abed92.jpg?1503920761)
![](https://dg9aaz8jl1ktt.cloudfront.net/uploaded_files/000/135/774/verkami_175a6a03cb1cb706ad06cc6ea7abed92.jpg?1503920761)

Està promogut pel grup Escafandre en el si de l'Associació l'Espantaocells de Sant Feliu de Codines, i està inclòs en la programació de l’any Palau i Fabre.

Es tracte primer, d'una exposició i performance de diversos artistes de la comarca: pintura, música, dansa i recital de poemes, a l’entorn de 25 poemes recollits en el llibre "Poemes de l’Alquimista" de Josep Palau i Fabre, i segon, de l'edició del seu catàleg

El llibre-cataleg

Recull les diferents intervencions al costat dels poemes originals. Així com també la traducció d’alguns d’ells al francès , feta per el propi Palau i Fabre i encara inèdits en molts casos.

L’edició constarà d’un llibre i un DVD. Amb pròlegs de Manuel Gerrero, comissari de l’any Palau i Fabre i de Maria Choya, directora de la Fundació Palau i Fabre.

El projecte, comissariat per Àngels Rosés Baeza, s'inaugurà el passat diumenge dia 4 de juny de 2017, en presencia del comissari de l’any Palau i Fabre, en Manuel Guerrero Brullet, seguidament hi hagué la lectura de poemes a càrrec de la soprano Núria Dardinyà. El darrer d’ells fou una obra per a veu i piano creada per a la ocasió, del compositor vallesà Daniel Pérez. Després Ona Mestres ballà poemes de Palau i Fabre i per últim, conversacions de l'Alquimista amb l'Equilibrista, performance de Xavier Alsina. Las tres actuacions varen dotar als poemes de Palau d’una gran potencia i deixaren al públic assistent en una mena d'èxtasis col·lectiu. Aquestes actuacions , es recullen en el DVD que s'edita conjuntament amb el catàleg.

Es tracta d’una mostra itinerant per a diferents espais, entre ells, La Fundació Palau de Caldes d'Estrac, L’espai teatre del Centre Democràtic i Progressista de Caldes de Montbui i la sala Andreu Dameson de la Garriga entre d’altres.

El projecte recull la participació de:

Marina Alcojor, Xavier Alsina, Antoni Carné, Núria Dardinyà i Daniel Pérez , Marta Castelar, Carme Castellví, Anet Duncan, Verònica González, Anna Maluquer, Teresa Gómez Martorell, Jaume Guardis, Ona Mestre, Jaime Moroldo, Tomàs Pariente, Stefano Puddu, Àngels Rosés, Núria Rossell, Jordi Sarrate, Pepa Vila.

A què destinarem les vostres aportacions?

Les vostres aportacions aniran dirigides íntegrament a l'edició d'aquest catàleg + DVD.

Una vuitantena de pàgines en les que hi trobareu prop de seixanta obres a tot color dels diferents autors, contrastades amb 25 poemes de Palau i Fabre a que fan referència.

Reflexions i comentaris dels diferents autors i poemes d'alguns d'ells. El DVD recull, fonamentalment, l'actuació d'Ona Mestre (dansa) i de Núria Dardinyà (soprano-veu recitada) i Dani Pérez (compositor-piano)i Anna Maluquer dient poemes de Palau i Fabre. També hi trobareu 11 del poemes traduïts al Frances de la ma del propi Palau i Fabre, la majoria dels quals son inèdits en aquesta llengua.

L'obra està presentada per en Manuel Guerrero, comissari de l'Any Palau i Fabre i per la Maria Choya, directora de la Fundació Palau i Fabre, amb una introducció de l'Àngels Rosés, comissària d'aquest projecte.

Les Recompenses

Amb les vostres aportacions rebreu com a mínim un catàleg + DVD valorat en 14€ i en la mesura que escolliu diferents aportacions de la graella veureu que us podreu beneficiar de diferents retorns gràcies a la generositat de la Fundació Palau i dels diferents artistes que hi participen i en especial la Núria Dardinya.

Calendari Previst

A partir del 15 d'agost iniciem el Verkami i finalitzarà el 24 de setembre.

A la inauguració de la exposició a la Fundació Palau, el 16 de setembre de 2017, ja es podrà comptar amb alguns exemplars.

Per recollir els vostres catàlegs així com les diferents recompenses, ho podreu fer adreçant-vos a la Fundació Palau i Fabre de Caldes d'Estrac o be a l'Espantaocells de Sant Feliu de Codines.

Si ho preferiu, us els podem enviar per correu contra reembors.

Enllaços d'interès

http://escafandre.blogspot.com.es/
https://www.facebook.com/espantaocells.noticies/
https://twitter.com/espantaocells1?lang=ca
https://www.fundaciopalau.cat/events/categoria/any-palau/llista/

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies