❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

L’Univers JMEP. La 13a dimensió amb VERKAMI.

Si ets un intrèpid/da navegant amb anhel conèixer les infinites possibilitats; si ets sents filantròpicament motivat/da envers unes bandes amb directes espatarrants; o, creus que l’Univers paral·lel de l’Ermita existeix i vols contribuir a expandi-lo, **participa en la 6a campanya JMEP amb VERKAMI**

JMEP

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
79
Aportaciones
3.094€
De 2.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

L’Univers JMEP. La 13a dimensió amb VERKAMI.

Nebuloses còsmiques procedents de supernoves, col·lisionant entre elles per a formar nova vida, noves estrelles,... distorsionant l’espai-temps i creant universos paral·lels on tot es possible.

L’univers paral·lel de les Jornades.... on passen coses inaudites,....enriquidores, catàrquiques.

Lo nostre Univers propi. 

L’Univers JMEP!!!

Al que només es pot arribar amb la voluntat exploradora de les ments més obertes i disposades a deixar-se portar per experiències sòniques efímerament projectades en el temps i l’espai relatiu.

Allà on lo Món conegut es queda petit en la seva realitat i allà on s’obre el multivers sensorial de les melodies i vibracions infinites d’un Univers, d’unes ments en expansió.

Visita el nostre Facebook

Escolta les bandes al nostre SPOTIFY

Aquí teniu el flamant cartell de la 13a edició!!!

Fantasies quàntiques? Més aviat metàfores que celebren l’existència d’una micro-dimensió paral·lela anomenada Jornades Musicals a l’Ermita de la Pietat.

Si ets un intrèpid/da navegant amb anhel conèixer les infinites possibilitats de la música en directe i els llocs especials; Si ets sents filantròpicament motivat/da envers unes bandes amb directes espatarrants; o, si simplement creus que l’Univers paral·lel de l’Ermita existeix i vols contribuir a fer-lo continuar i expandir-lo fins a l’infinit.....

La recaptació de la campanya ens ajudarà no tenir pèrdues i a complementar un pressupost autogenerat al 90%

Participa en la 6a campanya de micro-patrocinis amb VERKAMI!!!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • JMEP

    JMEP
    Autor/a

    casi 7 años

    Bon dia Maria.

    L'aplaudímetre és que durant los dies de concerts, anem anomenant als micro-patrocinadors per la microfonia de l'escanerai i se demana un aplaudiment del públic per a cadascuna de les persones que hi han participat. La catifa vermella, és la rebuda que fem als nostres micro-patrocinadors passant per damunt d'una catifa roja que hi ha a l'entrada de l'Ermita.

    Lo menú "Les Moles Tradició" fins fa poc estava a la web i no sé per què no surt però és un molt bon menú que garantim que faran per a la gent que trii aquesta recompensa i que , junt a les entrades per als concerts supera de llarg el valor de l'aportació.

    Si tens qualsevol atra consulta, no dubtis en fer-la.

    Salut i gràcies pel teu interès.

    Salut!!!

    Nete

  • Maria

    Maria

    casi 7 años

    Entre les recompenses figura l aplaudimetres i la catifa vermella, què és?

    A la página web de Les Moles només hi aparecí en dos menús i cap d ells és el tradicional. M agradaría saber quién menú és i si la recompensa es personalizada

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies