❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

ELS MARETA BUFONA PUBLIQUEM LP DEBUT

Els Mareta Bufona volem editar el nostre LP debut i ens fa falta un cop de mà (i alguns cèntims, també). Ens ajudeu?

Mareta Bufona

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
66
Aportaciones
2.049€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Hola! Som els Mareta Bufona i fem pop a la bruta. Hem enregistrat 13 noves cançons a l'estudi Cal Pau Recordings (Alt Penedès) amb en Víctor García (Ultramarinos Mastering). El disc es dirà 'Vine al camp' i ens l'autoeditarem en família al segell 'Bones Festes'. Estem contentíssims amb el resultat. Ara necessitem l'última empenta, és a dir, poder materialitzar-ho en suport físic. Engeguem aquest Verkami per publicar-lo en format vinil.

A què destinarem les vostres aportacions?

El disc ja està gravat, mesclat i masteritzat. Tots els diners aniran destinats íntegrament al llançament de l'àlbum. Això vol dir pagar les còpies, despeses d'enviament i l'artwork a càrrec de la Paula Esparraguera.

Sobre les recompenses

L'avançament del disc digital en mp3 estarà disponible per a tots els mecenes just finalitzada la campanya de Verkami, podent escoltar el disc en exclusiva abans de que es faci el llançament oficial. La resta de recompenses com són el disc físic i les samarretes, seran entregades a partir de l'estrena del disc, ja sigui durant els bolos de presentació, o a diversos establiments de la comarca i de Barcelona, que detallarem més endavant.

Calendari previst

Els terminis d'edició física d'un disc poden variar entre 3 i 5 setmanes. Això vol dir que podríem presentar el disc entre els mesos de juny i juliol del 2017.

+ Info

Facebook:
Mareta Bufona

Bandcamp:
Mareta Bufona

Instagram:
@maretabufona

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies