❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

35 converses castelleres amb un Xicot de Vilafranca

En el marc de celebració del 35 aniversari dels Xicots de Vilafranca, s'està editant el llibre "35 converses castelleres amb un Xicot de Vilafranca". El llibre recull 35 converses entre l'administrador del blog "unxicotdevilafranca", Xavi Llenas, i 35 persones del món casteller.

Categoría

0
segundos
57
Aportaciones
1.589€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El Llibre ...

Dins els actes de celebració del 35 aniversari de la Colla de Castellers Xicots de Vilafranca, s'ha inclòs la edició del llibre "35 converses castelleres amb un Xicot de Vilafranca".

Aquest llibre recull els 35 articles més llegits del blog que porta el mateix nom, blog que administra l'ex-president de la colla, Xavier Llenas, i el que és més especial, és la col·laboració de 35 persones del fet casteller que "repliquen" cada un d'aquests articles amb diverses opinions.

Hi trobarem converses sorprenents sobre el Concurs de castells, la Diada de Sant Fèlix, La pluralitat castellera a Vilafranca, etc.

Fins a 40 persones del món casteller hi participen ...

Amb col·laboracions de membres de colles com la Vella de Valls, els Castellers de Vilafranca, Minyons de Terrassa, Castellers de Terrassa, Castellers de Barcelona, Castellers de Mallorca, Jove de Sitges, i diversos periodistes i historiadors del fet casteller.

Us avancem alguns dels protagonistes de les converses més sorprenents i curioses del llibre...

  • L'Historiador del fet casteller, Pere Ferrando. Debatent sobre Sant Fèlix i la participació de les colles locals.

  • El periodista d’elmoncasteller.cat, Josep Torreño, conversant sobre La Paeria de Lleida.

  • El graller i pregoner de la Festa Major de 2006, Lluís Bullit. Amb una visió grallera del Concurs de castells.

  • L'ex-mossèn de Vilafranca, actualment a Molins de Rei, Xavier Aymerich, compartint records castellers.

  • Desde la Revista castells, i la colla Jove de Sitges, Santi Terraza, al voltant del debat sobre la mida de les colles.

  • Un històric bloguer del fet casteller, el conegut com a "tete", dels Castellers de Barcelona, Òscar Montserrat, reflexionant al voltant de Martirs Street, l'especial Diada Vilafranquina.

  • També hi participen castellers històrics i amb gran experiència de colles com la Vella dels Xiquets de Valls, els Castellers de Vilafranca, Minyons de Terrassa, Castellers de Terrassa, Castellers de Mallorca, Castellers de Badalona, ...

  • i com no, un bon grapat de Xicots i Xicotes de Vilafranca que aporten el seu punt de vista al voltant dels darrers 6 anys de vida de la colla. Destacant l'actual presidenta Esther Vicente, l'actual Cap de Colla Gabi Molero i la Cap de Colla dels darrers històrics 5 anys, Aina Mallol.

En el pròleg, també fet a dues mans, hi trobarem al periodista casteller Pep Ribes, i a Daniel García Peris, Emprenedor a internet i Impulsor de la Penedesfera.

Tots dos fan una introducció al llibre, desde la doble bessant del món casteller, i del món bloguer.

A què destinarem les vostres aportacions

En 20 dies volem sufragar una part de les despeses de la edició i impressió dels primers 500 llibres.

Sobre les recompenses

Hi ha 8 tipus de recompenses, totes orientades a que puguis adquirir en exclusiva el llibre, abans que ningú. Selecciona la que més s'adapti a l'aportació que vulguis realitzar. Gràcies!

Calendari previst

La presentació en públic del llibre està prevista pel 18 d'abril, a les 20h., al local social dels Xicots de Vilafranca, Cal Noi-Noi.

+ Info

Blog UnXicotdeVilafranca
Web Xicots de Vilafranca

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#04 / Finalització entrega recompenses

Hola Mecenes! Esperem que el Sant Jordi 2017 hagi estat genial!

Per part dels Xicots ha estat extraordinari, tant a nivell casteller, ja que el dia 23 a Vilafranca vam descarregar el 3d8, el 4d8, i el primer 9d7 del nostre historial, com per altra banda, pel llibre! A la paradeta de la colla a la Rambla es van vendre un bon nombre d'exemplars, i l'autor es va fer un bon tip de signar-ne!

Informar-vos que durant la setmana que ve està previst realitzar les entregues dels llibres que faltan i recompenses, i que duran el dia d'avui us farem arribar la versió digital del llibre, desde el mateix correu de l'autor i coordinador del llibre, [email protected].

Per acabar us adjuntem un fotografia d'un moment de la presentació feta el passat 18 d'abril, el primer dia en que vam tenir a les mans el llibre "35 converses castellers amb un xicot de Vilafranca".

Gràcies de nou!

#03 / Presentació del llibre "35 converses castelleres amb un Xicot de Vilafranca"

Bona tarda!

Us recordem que el proper dimarts dia 18 d'abril, a les 20h. farem l'acte de presentació del llibre "35 converses castelleres amb un Xicot de Vilafranca" que totes i tots vosaltres heu fet possible!

Us avancem una mica com serà aquesta presentació:

  • Hi participaran les dos persones que n'han fet el pròleg, Pep Ribes i Daniel Garcia Peris, el dissenyador i maquetador del llibre, , Xavier Docampo, la fotografa Emma Pagès, i també hem demanat la intervenció a dos de les 35 persones que protagonitzen les converses, en concret a Gabi Molero i a Josep Torreño.

  • Obrirà l'acte la presidenta de la colla, Esther Vicente, i també tindrem la presentació del llibre per part de Xavi Llenas, l’autor i coordinador de les converses.

I el més important! farem entrega en exclusiva dels primers exemplars del llibre a les persones que l'heu reservat a través de la campanya realitzada a Verkami.

leer más

#02 / Moltes gràcies! Objectiu assolit!

Moltes gràcies a les gairebé 60 persones i associacions que heu fet possible assolir l'objectiu d'aquesta recaptació, en tants pocs dies!

Ja estem per sobre dels 1.500 euros, però encara deixarem obert el projecte fins el proper dilluns dia 3 d'abril, per aquelles persones que volien col·laborar però encara no han pogut fer-ho.

Durant la setmana que ve, un cop tancat el projecte, juntament amb Verkami iniciarem les gestions per fer efectius els pagaments, i poder fer realitat el llibre "35 converses castellers amb un Xicot de Vilafranca".

Seguim en contacte!

#01 / Ja tenim portada!

Benvolgudes i benvolguts, ja tenim la portada del llibre.

L'hem escollit amb l'amic timbaler, i dissenyador Xavier Docampo, qui està liderant el disseny i maquetació del llibre. Després de diverses propostes ens hem quedat amb aquesta més neta, i que deix intuir fàcilment el format de conversa del que està fet el llibre. Aquí la teniu!

També us avanço dos noms més de les persones que estan fent realitat aquest projecte: El nom de la persona que ha fet les fotografies que il·lustraran el llibre, la Xicota, Emma Pagès. I per altra banda, el nom de la persona que està realitzant les correccions ortogràfiques i gramaticals, Núria Carreras,

Amb elles seguim treballant en el llibre, per tal que estigui apunt el proper 18 d'abril a les 20h. quan el podrem tocar!

Gairebé hem arribat al primer terç de l'objectiu, 500 euros. Mica a mica es va omplint la pica .... comptem amb cadascun de vosaltres per seguir fent publicitat i buscant més mecenes.

Moltes gràcies!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies