❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Ni jo princesa, ni tu granota!

Coneixeu aquella història de la princesa i la granota? Doncs, nosaltres l'hem canviat! Voleu saber que hi passa ara? Ajudeu-nos a publicar-lo i ho descobrireu!

Laypanda i Anna Agulló

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
209
Aportaciones
4.845€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

"Ni jo princesa, ni tu granota! " és un conte infantil il·lustrat que desmunta la fàbula de la princesa i la granota. Actualitzem el mite per tal de desfer estereotips sobre com han de comportar-se les nenes i com han de comportar-se els nens.

En Joan és un nen que es creu una granota amb cor de príncep. Un bon dia coneix la Lua i aquesta trobada portarà canvis importants a la seva vida. Poc a poc, en Joan descobrirà que les nenes i els nens no són tan diferents i que poden passar-s’ho molt bé jugant junts.

Amb l'ajuda del conte, es poden treballar aspectes com la identificació, l'expressió i la gestió de les emocions, així com les habilitats socials. A més, el conte reforça un valor tan important com el de l'amistat.

"Ni jo princesa, ni tu granota!" té 28 pàgines amb il·lustracions a tot color, tapes dures, encuadernació cosida i format quadrat.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions es destinaran a l’autoedició del llibre: Creació, impressió i distribució.

Sobre les recompenses

La recompensa principal és un exemplar físic de tapa dura del conte "Ni jo princesa, ni tu granota!". D'altra banda, amb determinades aportacions, també pots rebre punts de llibre il·lustrats, làmines o fins i tot una aquarela original de Laypanda

Finalment, totes i tots els que col·laborin apareixeran a la pàgina d'agraïments de la nostra web i per les contribucions més elevades reservarem una pàgina al conte on constaran els seus noms per agraïr la seva contribució.

Calendari previst

Si aconseguim el nostre objectiu, esperem poder-vos enviar les recompenses en el plaç de dos mesos, tenint en compte que haurem d'imprimir-lo i fer els enviaments. És a dir que esperem que les recompenses us arribin durant el Gener de 2017.

+ Info

Pàgina del conte
Pàgina de Laypanda, il·lustradora
Pàgina de Anna Agulló, autora

+ Vídeos

POTS TROBAR MÉS VÍDEOS A LA NOSTRA LLISTA DE YOUTUBE

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Laypanda i Anna Agulló

    Laypanda i Anna Agulló
    Autor/a

    más de 7 años

    Hola, Mónica! Hi ha una opció d'enviament internacional, però per a Balears, no fa falta. Amb l'opció d'enviament peninsular, ja t'ho faríem arribar a Balears. Ho hauríem d'haver especificat més. Disculpes i moltes gràcies per la pregunta!

  • Mónica Manso

    Mónica Manso

    más de 7 años

    Hola! He vist que mencionau que està inclòs en el preu "enviament peninsular". Us heu plantejat d'enviar a Balears? Seria molt més car?

  • Laypanda i Anna Agulló

    Laypanda i Anna Agulló
    Autor/a

    más de 7 años

    Ens encantaria i farem tot el que estigui a les nostres mans per aconseguir-ho, però no ho podem assegurar!

  • Jordi Agulló

    Jordi Agulló

    más de 7 años

    Si tot va be.

    Podeu adelantar l'edició, per poder tenir el llibre per les festes de Nadal i cap d'any?

  • Laypanda i Anna Agulló

    Laypanda i Anna Agulló
    Autor/a

    más de 7 años

    Hola Lorena,

    De moment estem concentrades en fer realitat la publicació en català, però ens encantaria publicar-lo també en castellà. Esperem poder-ho fer més endavant.

    Moltes gràcies per l'interès i la felicitació!

  • Lorena

    Lorena

    más de 7 años

    Bon dia,

    Volia saber si fareu el conte en castellà. Sóc de fora de Catalunya i la meva filla no ho entendrà en català.

    Moltes gràcies, i moltes felicitats pel projecte!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies