❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

MOFA: Festival de cinema fantàstic del Moianès

I Festival de Cinema Fantàstic del Moianès. MOFA 2015. El Moianès es mereix un festival de cinema. El cinema es mereix un festival al Moianès. 4 seccions diferents mostraran produccions locals, nacionals i internacionals els dies 13,14 i 15 de març. Entre tots i totes ho farem possible!!!

MOFA

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
68
Aportaciones
1.905€
De 1.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El Moianès Fantàstic és un festival que hi tenen cabuda tots i cadascun dels subgèneres que nodreixen el cinema fantàstic en si. (terror, suspens, superherois, ciència ficció...).

El Festival permetrà durant tres dies donar veu i mostrar infinitat d'idees i projectes que en el cinema fantàstic es desenvolupen tant en l'àmbit local, nacional i internacional.

Enguany es desenvoluparà a Moià; Diferents espais de visionat de les pel·lícules, curtmetratges i produccions de caire fantàstic i d'altres activitats paral·leles.

Amb l'objectiu de consolidar i dinamitzar la cultura cinematogràfica i del cinema fantàstic al Moianès oferim la possibilitat a través de diferents seccions del festival, de presentar produccions locals, nacionals i internacionals.

També es desenvoluparan activitats paral·leles com Conferències, Concerts, Màster Class, Activitats per a nenes i nens...

Havent arribat a set edicions de la Mostra de Cinema del Moianès, un nou equip de treball renovat i vinculat a diferents associacions artístiques i culturals del Moianès volem tirar endavant i seguir donant impuls al cinema i a les seves autores i autors.

En renovar els recursos humans i ampliar a altres entitats la tasca organitzativa, hem aprofitat per convertir la mostra en un festival de caire fantàstic: MOFA (Moianès Fantàstic) que es desenvoluparà durant 3 dies (del 13 al 15 de març) i tindrà 4 seccions.

  • Secció oficial: Curtmetratges de caire fantàstic.

  • Calaix de sastre: VIII mostra de cinema del moianès

  • Rec mòbil 36: Concurs de realització d’un curtmetratge amb un telèfon mòbil i amb un temps màxim de 36 hores (filmació i edició)

  • Act-titud: Projecció de quatre llargmetratges. Secció fora de concurs. Amb l’objectiu de dur a terme projectes amb recursos a l'abast. Produccions autofinançades amb actitud de tirar endavant i de fer cinema per a totes. Autores i autors valents amb un alt nivell d’imaginació.

Això és possible aportant el nostre temps, la nostra inventiva, aprofitant sinergies entre persones, com estem fent ara per ara, i també és possible fent una aportació econòmica que ajudi a fer realitat el nostre projecte, el teu festival!!!

A què destinarem les vostres aportacions

Gràcies a les vostres aportacions el Festival serà possible. Necessitem de 1800 € que ajudin a finançar els premis i subvencionar part de la difusió del mateix Festival. No tenim cap afany de lucre, és més, cadascun dels organitzadors està aportant totes les hores de treball sense retribució alguna.

Si superem la xifra, els diners addicionals s'invertiran íntegrament al Festival MOFA 2016

Sobre les recompenses

Les recompenses s'entregaran durant el festival i durant la setmana següent via correu postal.

Calendari previst

El Festival es realitza els dies 13,14 i 15 de març del 2015.

+ Info

mofa.cat
@MOFA_festival
Facebook.com/moianesfantastic

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies