❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

KITO. Llibre il·lustrat per donar suport a la Lliga contra el Càncer

GRÀCIES HO HEM ACONSEGUIT!!! Tots els ingressos a partir d'ara i un cop cobertes les despeses per l'edició del llibre, aniran directament a la Lliga Contra el Càncer. Tots els beneficis de la venda del llibre seran donats íntegrament a la Lliga Contra el Càncer. MOLTES, MOLTES GRÀCIES!!!

0
seconds
216
Pledges
6.145€
From 4.008€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project because you simply want to help make it happen:

COM HA SORGIT EL PROJECTE

El projecte del llibre infantil KITO neix de la necessitat dels germans Ignasi i Alfred Blanch de crear plegats un llibre il•lustrat sobre el càncer des d’una perspectiva intimista, tot fugint de dramatismes i d’actituds positives però superficials, malauradament tan freqüents quan es parla d’aquesta malaltia.

Aquesta necessitat sorgeix durant la baixa mèdica de l’Alfred per l’operació i posterior tractament contra un càncer, període durant el qual l’Ignasi acompanya el seu germà en tot moment. Tots dos, un com a malalt i l’altre com a familiar, viuen plegats l’experiència del càncer i van descobrint com paulatinament i de manera profunda els canvia la visió de les seves vides, ja superats els quaranta.

Tot i que KITO és una obra escrita i dibuixada des de la vivència compartida del càncer, no es tracta d’una narració autobiogràfica. El protagonista del llibre és un nen d’onze anys apassionat pels gats que, davant les adversitats del dia a dia, busca aixopluc a Gatlàndia, el seu país imaginari on hi viuen gats feliços. Però la seva vida i la de la seva família canvia sobtadament el dia que li diagnostiquen un càncer...

Des d’un enfocament holístic, la història narrada en el llibre inclou diverses dimensions de l’experiència del càncer, tant a nivell físic, com mental, emocional i fins i tot espiritual.

El llibre va dirigit a nenes i nens, però també al públic adult. Seria ideal que fos llegit conjuntament per petits i grans, a fi i efecte que s’establís de forma natural i espontània un col•loqui entre els membres de la família sobre el càncer, sobre la salut i la malaltia, sobre la vida i la mort...

El tamany del llibre serà de 18 x 24 cm i tindrà 40 pàgines. Editat en cartoné i a quatre tintes. Les pàgines de l’interior s'imprimiran sobre paper offset de 150 grams. Text en català i traducció en castellà al darrere.

DESTÍ DE LES APORTACIONS

Les aportacions es destinaran a la impressió del llibre. L’edició serà realitzada per Sd Edicions, una petita editorial independent amb seu a Barcelona i amb un catàleg especialitzat en àlbum il•lustrat, assaig i cuina.

Per desig dels autors, tots els beneficis de la venda del llibre seran donats íntegrament a la Lliga Contra el Càncer, Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, terres d’on ells són originaris.

Sd•edicions participa de manera desinteressada amb la Lliga Contra el Cáncer i els autors del projecte, Ignasi i Alfred Blanch, en la producció editorial de l’àlbum KITO.

www.sdedicions.com

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre celebra durant el 2013 vint anys de la seva creació. El principal objectiu de l’entitat és la millora del malalt oncològic -tasca que es du a terme des del suport psicosocial tant al malalt com a les seves famílies-, la prevenció, la divulgació i la investigació del càncer.

La Lliga compta amb 10 Grups d’Ajuda Mútua (GAM) distribuïts a la demarcació de Tarragona on els malalts troben suport psicològic. Aquests grups estan conduïts per una persona que ha passat un càncer i ha estat formada per tal de realitzar aquesta tasca. L’entitat és referent pel que fa als GAM al nostre país.

Així mateix, els voluntaris hospitalaris donen suport als malalts en aquells centres de la demarcació amb unitat oncològica. El voluntariat hospitalari es realitza a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, a l’Hospital de Santa Tecla, a l’Hospital del Vendrell i a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

La Lliga compta amb 122 delegacions a la demarcació de Tarragona, 2.200 socis i 1.500 voluntaris genèrics. El voluntariat està format per malalts, familiars, professionals de l’oncologia i persones que són sensibles amb la tasca de la Lliga.

Un cop publicat, el llibre KITO es podrà adquirir directament a la Lliga o bé en llibreries. Tots els guanys derivats de la campanya Verkami i de la venda del llibre seran donats íntegrament a la Lliga.

www.lligacontraelcancer.cat

RECOMPENSES

15€ - Un llibre + Nom als agraïments. Recollida llibre en llocs concrets a Tarragona i Barcelona.

20€ - Un llibre + Nom als agraïments + Dedicatòria personal dels autors + Enviament a domicili.

25€ - Un llibre + Nom als agraïments + Dedicatòria personal dels autors + Tres postals d’il•lustracions + Un mirall amb il•lustració al dors + Enviament a domicili.

40€ - Dos llibres + Nom als agraïments + Dedicatòria personal dels autors + Sis postals d’il•lustracions + Dos miralls amb il•lustració al dors + Enviament a domicili.

80€ - Dos llibres + Nom als agraïments + Dedicatòria personal dels autors + Apunt de dibuix original del llibre + Enviament a domicili.

180€ - Especial associacions càncer. Deu llibres + Nom de l'associació als agraïments + Dedicatòria personal dels autors + Enviament a domicili.

200€ - Dos llibres + Nom als agraïments + Dedicatòria personal dels autors + Una il•lustració original del llibre + Enviament a domicili.

500€ - Deu llibres + Nom als agraïments + Dedicatòria personal dels autors + Dues il•lustracions originals del llibre + Enviament a domicili.

CALENDARI

Maquetació i producció editorial: febrer 2014

Impressió del llibre: març 2014

Enviament recompenses: maig-juny 2014

ELS AUTORS

Ignasi Blanch és il•lustrador. Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, va viure tres anys a Berlín on es va especialitzar en tècniques d‘impressió i gravat al centre Künstlerhaus Bethanien.

A Berlín i coincidint amb la caiguda del Mur, fou escollit com a únic representant de Catalunya i de l’estat Espanyol per participar en el projecte internacional East Side Gallery sobre el mur. Al 2014 participarà en els actes de celebració del 25è aniversari de la caiguda del Mur de Berlín i en l’aniversari de la East Side Gallery.

Guardonat amb diversos premis d’il•lustració, Ignasi coordina i crea projectes socials on la il•lustració ajuda a millorar situacions de risc com el projecte Humanitzem els hospitals, un projecte per facilitar el procés d’hospitalització dels nens i la relació que s'estableix entre infants, famílies i metges, decorant totes les habitacions de 4 plantes infantils de l’ Hospital de la Vall d’Hebron, amb dibuixos. Cinquanta joves il•lustradors (tots alumnes i antics alumnes de l'Ignasi Blanch), van pintar directament als sostres de les habitacions, parets i passadissos.

Al 2013, Ignasi Blanch ha coordinat el projecte Centres mèdics il•lustrats. Una proposta de l'Institut Català de la Salut i la Diputació de Barcelona, per decorar totes les consultes, sales d'espera i passadissos de 2 plantes de pediatria dels Caps de la Guineueta i el Besòs.

Alfred Blanch és Llicenciat i Doctor en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Medicina Homeopàtica per l’IL3 (Universitat de Barcelona i Acadèmia Mèdico-Homeopàtica de Barcelona). La seva trajectòria professional en l’àmbit de la nutrició i la salut animal li ha donat l’oportunitat de conèixer persones, cultures i països d’arreu del món. Ha viscut a Stuttgart (Alemanya) i a Basilea (Suïssa). Actualment viu a Barcelona i treballa a l’àrea metropolitana d’aquesta ciutat.

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

8 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

  • Josep Lluís Pallarès

    Josep Lluís Pallarès

    over 9 years

    Actos de humanidad son siempre luz para las personas que sufren en silencio. FELICITACIONES i por supuesto que participo y aplaudo vuestra acción. Una forta abraçada!!

  • Josep Berenguer

    Josep Berenguer

    almost 10 years

    Hola bon dia

    La nostre proposta de col.laboració és imprimir el seu llibre a la nostre empresa d'arts gràfiques INOM,S.A., amb un important decompte sobre pressupost.

    Si els interessa ens poden contacatar a: [email protected], 610403672.

    Gràcies

  • Ignasi i Alfred

    Ignasi i Alfred
    Author

    about 10 years

    Hola Angélica. La edición será en bilingüe. Catalán y con la traducción al castellano en la parte final del libro.

    Muchas gracias por tu interés!!!

    Alfred i Ignasi

  • Angélica

    Angélica

    over 10 years

    ¿La edición es bilingüe o sólo en catalán?

  • Ignasi i Alfred

    Ignasi i Alfred
    Author

    over 10 years

    Hola Amparín! Muchas gracias! No lo he hecho con Jose sino con mi hermano Ignasi... aunque con todo el apoyo de Jose! Si quieres colaborar sehace directamente en la página del proyecto en Verkami, clicando sobre una de las casillas de las aportaciones (la que tu decidas). Nos vemos. Un beso.

  • Amparo Mompó Yllán

    Amparo Mompó Yllán

    over 10 years

    Hola Alfred y Jose, me parece una idea estupenda !!

    Espero tengáis mucha suerte con las aportaciones .

    Donde he de hacer el ingreso ?

    Besos

  • Ignasi i Alfred

    Ignasi i Alfred
    Author

    over 10 years

    Hola Jose.

    Los originales serán tamaño Din-A4 y a color.

    tecnicamente en Gouache y lápiz sobre papel, la técnica que uso habitualmente en los libros que ilustro. Puedes ver mi trabajo en la web: ww.ignasiblanch.cat

    Muchas gracias,

    Atentamente.

    Ignasi Blanch

  • Jose

    Jose

    over 10 years

    Me gustaría saber la técnica de los originales y el tamaño. Un saludo.

#10 / NI PER NADAL I SANT ESTEVE DESCANSEM! ¡Ni en Navidad descansamos!

Moltíssimes gràcies a tots els amics i amigues que s'han afegit al nostre projecte contra el càncer durant els darrers dies! Seguim donant-li difusió!

Bones Festes a tots/es!

Ignasi i Alfred

Muchísimas gracias a todos ls amigos y amigas que se han añadido a nuestro proyecto contra el cáncer durante los últimos días.¡Seguimos dándole difusión!

¡Felices Fiestas a todos/as!

Ignasi y Alfred

#09 / ATENCIÓ!!! Ampliem l'edició del llibre.

Hola!

MOLTES, MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS!!!

ATENCIÓ!!! Ampliem l'edició del llibre i segueix la campanya Verkami fins al 19 de gener!!!

Tots els ingressos seran per a l'edició del llibre i tots els beneficis de la seva venda aniran directament a la Lliga contra el càncer.

MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!

Alfred i Ignasi Blanch

#08 / Queda molt poquet!!!

Ja hem arribat a 3990 Euros, queda molt poquet!!!

ATENCIÓ: Tots els ingressos extra als necessaris per a l'edició del llibre i fins a l'acabament de la campanya van directament a la Lliga contra el càncer.

MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!

Alfred i Ignasi

#07 / ARRIBANT A LA NOSTRA FITA! LLEGANDO A NUESTRA META!

En les darreres hores, més amics/gues s'han afegit a la nostra campanya. Moltes gràcies a tots/es! L'objectiu està al tombar el cantó. Entre tots/es donem una miqueta més de difusió i ho aconseguim segur! Ànims i moltes gràcies!

Ignasi i Alfred

En las últimas horas, más amigos/as se han añadido a nuestra campaña. Muchas gracias a todos/as. El objetivo está a tocar. Entre todos/as demos un poquito más de difusión y seguro que lo conseguimos! Ánimos y muchas gracias!

Ignasi i Alfred

#06 / Superats els 3000 € en 10 dies! MOLTES GRÀCIES!

Han passat 10 dies de l'inici de la campanya pel llibre KITO i ja em superat els 3000 € d'aportacions! Moltes gràcies a totes les persones que han participat. Ara hem d'encarar la recta final. Necessitem l'ajut de tothom per donar difusió al projecte. Agrairem que ho comuniqueu als vostres amics i coneguts.

Moltes gràcies!

Ignasi i Alfred

Han pasado 10 días desde el inicio de la campaña para el libro KITO y ya hemos superado los 3000 € de aportaciones. Muchas gracias a todas las personas que han participado. Ahora nos toca afrontar la recta final. Necesitamos la ayuda de todo el mundo para difundir el proyecto. Agradeceremos que lo comuniquéis a vuestros amigos y conocidos.

¡Muchas gracias!

Ignasi y Alfred

#05 / NOVA SETMANA!!!

Bon dia i bona setmana!

Noves propostes per poder veure algunes il·lustracions originals de l'Ignasi Blanch:

DIMARTS!!! "COM IL·LUSTRAR UN CLÀSSIC CONTEMPORANI"

Dimarts 17 de desembre a les 19'30 a la llibreria LA IMPOSSIBLE de Barcelona!!! Provença 232, amb Diego Moreno de Nórdica Libros i Ignasi Blanch, il·lustrador de El Gran Gatsby.

Torna "DES DEL BLOC" amb il·lustracions creades conjuntament per Ignasi Blanch i el seu alumne Jan Barceló. Ara a la Biblioteca Ernest lluch de Vilassar de Mar. Del 16 de desembre 2013 al 25 de gener de 2014.

#04 / Murals als hospitals!!!

Dos dies pintant la sala de jocs i la sala de cures de la unitat de cremats de l'Hospital de la Vall d'Hebron.

Una iniciativa feta amb el cor. MOLTES GRÀCIES, Raúl Vélez, Jan Barceló, Eli Ramirez, Marta Llado, Xavier Mula, Ferran Orta i Ignasi Blanch.

Ignasi Blanch

#03 / HOLA BON DIA!!!

Hola bon dia!!!

Comencem avui divendres amb noves accions per buscar amics que donin suport a la campanya KITO!

Avui i demà dissabte, l'Ignasi amb sis joves il·lustradors (tots alumnes seus) pintaran dues habitacions de l'àrea de nens cremats de l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

Una iniciativa que ajuda a humanitzar els hospitals i a fer més positius els centres mèdics i l'estada als hospitals dels nens.

Seguim avançant!!!

Moltes gràcies i que passeu un bon divendres. Si podeu seguir fent difusió de KITO, us ho agrairem moltíssim.

Alfred i Ignasi

#02 / Avui dijous!!!

AVUI!!! Dijous 12 de desembre, a les 19'30 h. us convidem a l'exposició de dibuixos de l'Ignasi Blanch a la llibreria Abracadabra de Barcelona!!!

US HI ESPEREM AMB IL·LUSIÓ.

Moltes gràcies a tots pel vostre suport en el projectge KITO!!!

Alfred i Ignasi

#01 / 2n dia!!! Gràcies!

Comencem el 2n dia! Moltes gràcies als nous esponsors!!!

Si ens ajudeu amb la difusió, ho podrem aconseguir!!! Per altra banda us convido aquest dijous a la llibreria Abracadabra de Barcelona.

Gràcies a tots!!!

Ignasi

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy