❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Primer disc d'Oller i Guerra

Música íntima, interestel·lar i imprevisible: jazz, folk mediterrani i cançó d’autor. Nou temes nous, no te'ls perdis!

Oller i Guerra

A project of

Category

Created in

0
seconds
92
Pledges
2.480€
From 2.000€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project without receiving any reward:

Oller i Guerra us presentem el nostre primer disc

Hem decidit publicar el nostre primer treball discogràfic i estem preparant-lo amb molt d’amor. Es tracta d’una selecció de 9 peces originals que tenen el jazz com a punt de partida i es deixen influir pel folk mediterrani i la cançó d’autor. El disc combina cançons vocals i instrumentals i, amb la companyia del baterista Adrià Claramunt, incloem la formació de trio en alguns temes, que és una de les nostres particularitats. Dues incorporacions de Jordi Pallarés i Joan Codina completen el repertori original, i la col·laboració de Roser Cruells (Els Catarres) a la veu al single “Ja vindràs” acaba de tancar aquesta delicada obra. El disc es publicarà de la mà del Segell Microscopi.

Oller i Guerra Trio | Foto: Daniel Garabieta
Oller i Guerra Trio | Foto: Daniel Garabieta

Qui som

Oller i Guerra és un projecte musical de Víctor Oller (piano) i Jaume Guerra (contrabaix i veu). Un duet d’arrels catalanes i valencianes dedicat a una música alegre, introspectiva i eclèctica. Després d’un any i mig de recorregut, hem decidit deixar una empremta de la nostra música i publicar el nostre treball.

Foto: Daniel Garabieta
Foto: Daniel Garabieta

Sobre les recompenses

Hem previst diferents aportacions perquè puguis col·laborar en el projecte de la manera que et sigui possible, per cadascuna d'aquestes t’oferim una recompensa. Si no en vols cap i simplement vols ajudar-nos, ens ho pots especificar quan ens posem en contacte amb tu o simplement pagar i ignorar els nostres correus :)

L’aportació bàsica equival a comprar el CD en prevenda amb els costos d’enviament inclosos.

Hi ha també l’opció MECENATGE per a qui vulgui ajudar-nos una mica més: a banda d’adquirir el CD, la teva còpia anirà signada i apareixeràs als agraïments del disc.

D’altra banda, si vols aportar una mica més, t’enviarem un segon disc (o més!) d’altres projectes nostres que podràs triar. Fixa’t en els diferents packs que hi ha!

Per acabar, si vols ser MECENES ESPECIAL del nostre projecte, t’oferim un concert exclusiu per al teu cercle més íntim, amb data i lloc a acordar. Es tracta d’un concert privat a duet (Víctor i Jaume) entre les 11:00 i les 23:00 d’un dia que convinguem i en la proximitat de Barcelona o Centelles. Si el lloc es trobés a més d’1h30' en cotxe (segons Google Maps) d’una d’aquestes localitats i/o es volgués fer en un altre horari, caldria abonar despeses de desplaçament, dietes i allotjament a pactar.

A què destinarem la teva aportació

Editar un disc en condicions porta molta feina i molts diners. Amb aquesta campanya volem aconseguir 2000 €, però el cost total de la producció serà de 4500 €. El funcionament de Verkami és de tot o res i per això hem posat un mínim realista. Però, si superem l’objectiu de la campanya, millor que millor! A continuació et detallem les despeses que hem pressupostat:

  • Gravació i mescla: 1500 €

  • Masterització: 500 €

  • Vídeos d’estudi: 500 €

  • Videoclip: 525 €

  • Disseny gràfic: 325 €

  • Fotos: 150 €

  • Edició i distribució: 1000 €

  • TOTAL: 4500 €

Calendari previst

Ara mateix estem acabant de gravar i mesclar, i treballant el disseny gràfic. Quan tinguem la mescla final, passarà pel procés de masterització, i al gener ja podrem enviar el producte final a fàbrica. A mitjans de febrer tindrem les còpies dels CDs i començarem a enviar les recompenses.

El llançament oficial del disc serà a finals de març i aleshores estarà disponible per comprar al catàleg de Microscopi i en botigues físiques, així com disponible per escoltar a totes les plataformes digitals. Les persones que hagin col·laborat en la campanya, però, rebran els continguts audiovisuals que publiquem amb anterioritat i els enviarem personalment el CD a casa en exclusiva unes setmanes abans.

Quant a la recompensa del concert privat, podrà fer-se efectiva des de principis de gener de 2022 i com a màxim fins al 30 de desembre de 2022.

Segueix-nos!

Oller i Guerra: YouTube | Instagram | Facebook

Víctor Oller: YouTube | Instagram | Facebook

Jaume Guerra: YouTube | Instagram | Facebook

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

11 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

  • Patty y Rodi

    Patty y Rodi

    over 2 years

    Sibyla y familia te desean mucha suerte!!! Siempre un placer escucharte!

  • mmeneu

    mmeneu

    over 2 years

    Un beso familia!

  • fatima@bornay.ws

    [email protected]

    over 2 years

    Dani Fàtima i Camil! Ànims nois!

  • Olga.altaba@gmail.com

    [email protected]

    over 2 years

    Mucha suerte! Te lo mereces!

  • Cristina i Juan

    Cristina i Juan

    over 2 years

    :D Som-hi!

  • pep pérez

    pep pérez

    over 2 years

    Ànims, i molta Guerra!

  • Toni Oller Castelló

    Toni Oller Castelló

    over 2 years

    Molta sort! No enviament CD

  • Toni Oller Castelló

    Toni Oller Castelló

    over 2 years

    Molta sort! No enviament CD

  • Pearl

    Pearl

    over 2 years

    Endavant!!

  • Rocco Tyndale

    Rocco Tyndale

    over 2 years

    <3

#05 / Videoclip en exclusiva i més coses!💥

Eeei, que guai!😊Molta gent s'està animant a col·laborar en aquest segon disc i ja queda menys per assolir l'objectiu marcat!👏🏼👏🏼👏🏼Si us ho esteu pensant, només queda una setmana per fer-ho!!

Per agrair als que ja ho heu fet i per fer-vos-en venir ganes als que encara no, us volem enviar dues sorpreses. La primera és el videoclip que us vam anunciar fa uns dies. És un muntatge molt xulo del nostre tercer single, EL MIRATGE, amb la col·laboració de la gran Sandra Monfort. Aquí el teniu, en exclusiva. No el compartiu! Es publica demà📼

I la segona sorpresa és l'àlbum en format digital, perquè el pugueu escoltar ara ja, dues setmanes abans que surti!😱Aquest enllaç us hi portarà: https://on.soundcloud.com/iDdvW Si us agrada i voleu col·laborar en la campanya, estarem encantadíssims. L'avantatge d'encarregar el disc físic és que ve amb un bonus track força especial...

Enllaç de campanya: https://vkm.is/olleriguerra2disc

Una abraçada i fins aviat!
🧡🧡🧡

Víctor i Jaume


read more

#04 / Novetats! Nou disc: L'AGRAÏMENT🫂

Estimades i estimats mecenes, (en castellano más abajo)

Ens adrecem a vosaltres per tornar-vos a agrair la vostra col·laboració en el nostre primer treball discogràfic, Miracle i misteri. Vam aconseguir realitzar un projecte molt maco i sense la vostra ajuda no hauria estat possible!😊Esperem que n'hagueu gaudit.

Estem preparant el segon disc d'Oller i Guerra, que es dirà L'AGRAÏMENT (🤫és un secret!) i us volem recompensar enviant-vos en exclusiva el videoclip del nou single, que estrenarem la setmana vinent. Hi col·labora la Sandra Monfort, una artista valenciana increïble, i estem molt contents!

Si us agrada i us ve de gust tornar a aportar un granet de sorra i encarregar una còpia del segon disc, encara esteu a temps! Queden menys de dues setmanes perquè acabi la campanya i, si us va agradar l'últim disc, aquest us agradarà més!

Aquí teniu l'enllaç: https://www.verkami.com/projects/37107-segon-disc-doller-i-guerra
🧡🧡🧡

Moltes gràcies!

Víctor i Jaume


read more

#03 / Ja tenim les recompenses!💿💿💿

[CA] (en castellano más abajo)

Estimades i estimats mecenes,

Ja són aquí. Ja tenim els vostres discos!!🥳🎉Tot just avui han arribat els CDs de la fàbrica i estem molt contents!😊Ha sortit tot com esperàvem! No ens ho creiem. El nostre projecte ja s’ha fet realitat! I en gran part és gràcies a vosaltres. Com sabeu, el procés d’elaboració d’un disc és molt car, i sense el vostre suport no hauríem pogut arribar al final. Així que us agraïm de nou la vostra generosa col·laboració👏🏽🧡Aquí teniu un enllaç per preguardar l’àlbum a les plataformes digitals i tenir-lo a la vostra biblioteca (és gratuït i ens ajudarà moltíssim).

Com que deveu estar molt impacients, igual que nosaltres, us avancem un detallet per treure-us una mica de nervis😛Aquí teniu la portada del disc. La imatge és una foto del Víctor, feta amb càmera analògica i rodet, i el disseny de portada, l’ha fet el Jaume. Esperem que us agradi!

read more

#02 / Segon avançament del disc...🧸🧩

[CA] [en castellano más abajo]

Bon dia, mecenes!

Ja tenim el segon single preparat! Es publicarà divendres i, com ja és tradició, us l'enviem als mecenes en primícia uns dies abans🤩Aquesta vegada hem comptat amb la col·laboració de Roser Cruells (Els Catarres) a la veu, per enregistrar Ja vindràs, una cançó de bressol dedicada a la filla del Jaume i la Roser. En aquest enllaç podeu preguardar la cançó a Spotify i us apareixerà a la biblioteca quan es publiqui. Aquesta senzilla acció ens donarà molta embranzida a les plataformes digitals🙏

Amb l'emoció de la nit de Reis durant nou mesos, esperant els ulls més intensos i amb més amor que mai t'han mirat, arriba aquesta melodia per rebre la persona més important de la teva vida i que et canviarà per sempre. Descobriu com sona i gaudiu del videoclip que hem preparat🎁

La música és del bateria i compositor ebrenc Jordi Pallarés, i la lletra l'ha escrit el Jaume. Esperem que us agradi! Ens podeu seguir a YouTube, Spotify, Instagram i read more

#01 / Objectiu aconseguit!🚀Moltes gràcies😊

[CA] (castellano más abajo)

Estimades mecenes,

Objectiu assolit! Ens adrecem a vosaltres per agrair-vos enormement la vostra contribució al projecte. Sense el vostre suport, no s'hauria fet realitat. Després que finalitzés la campanya, vam acabar de gravar i vam passar a la fase de mescla i masterització. Finalment, fa una setmana ens va arribar el producte final i el vam enviar a la discogràfica. Ara estem acabant el disseny gràfic de la capsa del CD i perfilant els darrers detalls :)

Volem compartir amb vosaltres el primer single de l'àlbum, que publicarem divendres vinent. És una composició del Víctor titulada Blue song for Blues. Amb aquesta balada trista acomiadem la Blues en el seu viatge al paradís dels gats. És una cançó de dol, un poema de lament, una marxa fúnebre. Però alhora és un cant a la vida viscuda, un missatge càlid d'esperança i serenor. Aquí en teniu el videoclip, en exclusiva per a totes vosaltres.

read more

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy