❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Segon disc d'Oller i Guerra

Ajuda'ns a fer possible el nostre segon àlbum! Si t'han agradat EL MIRATGE, AGRAÏMENT i ULLS, segur que t'encanten la resta de cançons.

Oller i Guerra

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
63
Aportaciones
2.025€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Benvingudes! Gràcies pel vostre interès en aquest projecte. Som Oller i Guerra i estem enregistrant el nostre segon àlbum. Ens fa molta il·lusió presentar-vos aquesta segona producció discogràfica, que suposa una evolució en la nostra música i un canvi de concepte sonor i estilístic. Es tracta d'un àlbum gravat a trio, amb Jaume Guerra a la veu i al contrabaix, Víctor Oller al piano i Jordi Pallarés a la bateria. També hem tingut la sort de comptar amb la col·laboració d'artistes convidades com són La Maria o María Gil, i alguna sopresa per revelar... A més, gaudim de l'acompanyament de Joel Gilabert, que s'ha encarregat d'enregistrar, mesclar i donar-li forma al so des de la producció musical.

Com sabeu, gravar, produir i publicar un disc implica una gran inversió econòmica i us demanem la vostra ajuda per poder dur-la a terme. Qualsevol aportació serà benvinguda!

Qui som i què fem

Ja coneixeu Oller i Guerra, oi? Som un duet format per Víctor Oller i Jaume Guerra. Amb la cançó d'autor com a punt de partida, ens deixem influir pel pop, l'indie i el jazz per cercar un so propi. Després de l'èxit de l'àlbum debut, Miracle i misteri, ara treballem en noves cançons i una nova direcció sonora i estilística. Jordi Pallarés, des de la bateria, contribueix a la construcció dels arranjaments tot afegint teixits rítmics i textures, i Joel Gilabert, al so, també és partícip del concepte sonor del grup a través de l'enregistrament, la mescla i la producció. Tot plegat es tradueix en una mescla íntima i pròpia molt cuidada.

Aquest nou disc parla de la intensitat de la llum que ens porta la clariana en posar la vida al centre. Volem apelar al nostre jo més humanista i endinsar-nos en emocions individuals i sentiments col·lectius, conceptes que entenem íntimament relacionats. Amb aquest disc volem proposar un marc conceptual des del qual engegar motors i abraçar la incertesa improvisant. És una fotografia del moment de partida que ens transformarà i farà que prenguem noves formes que no ens podem imaginar. Es tracta d'un recull de cançons que convida a sanar, a jugar, a empoderar-se, a acceptar el futur desconegut, i també a destruir el patriarcat, a responsabilitzar-nos de les cures de qui ens envolta i a prendre consciència que les morts del capitalisme no són números, sinó persones amb nom, cognoms i somnis.

En l'últim avançament del disc, EL MIRATGE, hi ha col·laborat la cantant i guitarrista valenciana Sandra Monfort, membre de les Marala que acaba de publicar en solitari La Mona, un àlbum que ja ha rebut diversos premis i molt bones crítiques. Aquí teniu el videoclip d'EL MIRATGE.

EL MIRATGE parla de l’estafa del patriarcat, de com el poder i el domini que el sistema ha posat en mans dels homes durant anys és, al cap i a la fi, un parany que perjudica tota la humanitat i tot el regne animal i vegetal i, per tant, irònicament, també els homes. Aquesta estafa fa dels homes persones buides que han de renunciar al seu jo per tal d’adaptar-se i complir el seu paper de dominadors. La lletra de la cançó encoratja el canvi necessari i fa palesa la urgència de tenir referents per als homes –que, per sort, cada vegada n’hi ha més–, per tal de recuperar l’amor, perdut ja des del naixement, ja que és aquest amor perdut la causa del dolor que acaben provocant a tot el que els envolta, i també a ells mateixos. Tota aquesta reflexió es plasma en un potent videoclip realitzat per la productora emergent valenciana Tacto, dirigida per Sonia Bailey, Andrea Coret i Belén Pons.

AGRAÏMENT és el primer avançament del disc i compta amb la col·laboració de La Maria, una artista emergent a l'escena musical valenciana, que s'ha donat a conèixer amb el seu primer disc, L'assumpció (Propaganda pel fet!, 2023), ja guardonat amb nombrosos premis. El títol del primer single es refereix a l’agraïment a qui ens ajuda a treure’ns les màscares i despullar-nos, l’agraïment a nosaltres mateixos per prendre consciència i solucionar els nostres problemes sense responsabilitzar la gent que ens estima i amb qui ens donem suport mutu. Mireu quin videoclip més bonic que han realizat la Mònica Casugas i l'Íngrid Ferrer.

El segon avançament, acabat d'estrenar, s'anomena ULLS i vol reflectir la senzillesa i la llum que ens transmeten algunes persones i que ens fan sentir tranquil·les i amb ganes d'aprendre jugant. Gent que et marca per a tota la vida i que mai no et jutja. El videoclip és obra de l'artista Sílvia Subirós.

Les vostres aportacions es tradueixen en recompenses

Per agrair el vostre ajut, hem dissenyat diverses recompenses en funció del que pugueu aportar. Amb les aportacions bàsiques podreu adquirir el CD en prevenda o descarregar-vos-el en format digital. Si, a més, ens voleu ajudar una mica més, podeu convertir-vos en mecenes estrella i rebreu el disc signat i amb una dedicatòria personalitzada!

També us oferim afegir el primer disc, Miracle i misteri, si no el teniu, o discos d'altres projectes nostres, per si us ve de gust escoltar altres coses que hem fet. Podeu escollir entre

  • First Song, de Víctor Oller Trio

  • EP n. 1, de Blau Barba

  • Introducing, de Ramon Cardo & The Nyora Boppers

  • Sessions feréstegues, de Jim War Brou

  • un disc encara inèdit del Jaume o del Víctor

A banda dels discos, també hem pensat en un altre tipus de recompensa. A canvi de la vostra aportació, us oferim entrades per als concerts de presentació del disc, així com una exclusiva bossa de cotó reciclat molt xula! Si ho voleu tot, mireu els packs i escolliu! I si només ens voleu ajudar i no voleu res a canvi perquè sou així de guais, cap problema, perquè podeu ser les nostres mecenes altruistes.

Per acabar, oferim una recompensa especial per a un/a supermecenes. Es tracta d'un concert privat d'Oller i Guerra a duo per si us ve de gust un directe íntim. Aquesta recompensa només es podrà realitzar a Catalunya, en la proximitat de Barcelona o Centelles, en una data i un horari a convenir. Podem valorar un concert fora de Catalunya, però s’hauran de pagar les despeses de transport, dietes i allotjament.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions seran crucials per completar el nostre projecte, que ja està en marxa! Ja hem gravat les 7 cançons que componen el disc (i un bonus track exclusiu per al disc físic) i ara estem en fase de mescla i masterització. També hem gravat i publicat dos videoclips i queda un tercer videoclip que sortirà al gener, gràcies a la vostra ajuda! Part de la recaptació també anirà destinada a la publicació, la distribució i la promoció del disc, a càrrec del segell Microscopi. I, per acabar, també contribuireu en el disseny gràfic, del qual s'encarrega la Mònica Casugas, que ens està preparant una portada increïble i un disseny per al CD que us farà flipar en colors (mai millor dit!).

Calendari previst

Us avancem per aquí les dates clau del projecte, perquè estigueu al dia de tot!

  • 17 de desembre: gravem 3r videoclip

  • 18 de gener: publiquem 3r videoclip

  • 20 de gener: últim dia per fer una aportació!

  • últims dies de gener: enviaments exclusius als mecenes

  • 2 de febrer: llançament del disc!

CONCERTS DE PRESENTACIÓ:

  • 16/2 Barcelona

  • 23/2 València

+ Info

Segueix-nos a les xarxes:
Instagram | Facebook | TikTok

I escolta'ns a les plataformes!
YouTube | Spotify | Bandcamp

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

7 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Àngel Fisio

    Àngel Fisio

    3 meses

    Sou uns cracks!

  • rosabombin

    rosabombin

    3 meses

    Enhorabuena! Muy bonita la canción recibida!

  • Patty y Rodi

    Patty y Rodi

    3 meses

    Se merecen todo el éxito del mundo!!! 🥰

  • Victoria Fernandez Guerrero

    Victoria Fernandez Guerrero

    4 meses

    Que vaya muy bien y podamos escucharlo pronto.

  • Guillermo Parra

    Guillermo Parra

    4 meses

    L'enhorabona a tots dos! Ja estic desitjant escoltar el nou disc :-)

  • Shai

    Shai

    4 meses

    Gràcies per la bona música guapos ✨✨

  • 19Minimacer09

    19Minimacer09

    4 meses

    Amor i respecto ;)

#04 / Moltes gràcies!🫶🏼Això va per a vosaltres🧡

Estimades i estimats mecenes, com esteu? Ja heu escoltat el disc?? Què us sembla? Digueu-nos cosetes! Ja hem fet tots els enviaments i, si encara no heu rebut la vostra recompensa, la tindreu en els propers dies. Les bosses encara no les tenim, però així que arribin us les enviarem o les podreu recollir als concerts!

Avui farem una publicació a les xarxes dedicat a vosaltres, a la nostra família de Verkami. Us volem agrair el vostre gran suport, que ha fet possible la materialització del disc!🧡Gràcies per confiar en nosaltres i per aportar el vostre granet de sorra al projecte🏜️Mireu quina fila que fan els vostres noms!

Recordeu que presentem el disc al festival Barnasants! El 16 de febrer a Barcelona i el 23 de febrer a València. Si encara no teniu la vostra entrada, la podeu comprar aquí (anticipada surt més barata!).

🌅

Una forta abraçada i ens veiem als concerts!

Víctor i Jaume

#03 / Títol del disc i portada!😱

Hooola🤗

Com sempre, les/els mecenes teniu l'exclusiva de tot el que publiquem un dia abans que la resta de mortals😎 i avui us volem ensenyar... la portada del disc!⚡⚡⚡

L'àlbum portarà per nom L'AGRAÏMENT. El títol, juntament amb la portada, vol representar l'agraïment als sediments i la llum que ens han anat deixant les persones que han pres consciència i han posat el seu granet de sorra per construir un món millor.

Aquesta magnífica portada, així com tot el disseny del CD (un altre motiu pel qual haurà valgut la pena comprar el disc físic...) l'ha fet la nostra dissenyadora de confiança, la Mònica Casugas. Us agrada? A nosaltres ens encanta! Està feta amb cianotípia, un procediment d'impressió a partir d'una font de llum sobre una solució fotosensible. Emprar aquesta tècnica ha estat idea de la Mònica, que ha agafat el concepte del disc i l'ha plasmat gràficament d'una manera extraordinària.

Vinga, que ja no queda res perquè surti el disc!!! 2 de febrer, una setmaneta!🔥

leer más

#02 / 💥Aquí teniu... en exclusiva el videoclip d'EL MIRATGE ft. Sandra Monfort

Estimades i estimats mecenes,

La vostra ajuda es mereix una recompensa, i comencem per enviar-vos en exclusiva el videoclip que estrenarem dijous. És el tercer i últim avançament del disc i es diu EL MIRATGE🤍 Tal com us explicàvem a l'última entrada, hi ha col·laborat la increïble Sandra Monfort!!

Estem molt contents amb aquest videoclip, que ens ha fet la productora valenciana emergent TACTO, dirigida per la Sonia Bailey, l'Andrea Coret i la Belén Pons. Elles i el seu superequip (ja veureu els crèdits😳) hi han posat molt d'amor i ha sortit un muntatge molt xulo🎥

Aquí el teniu. Està en ocult, no el compartiu!

Esperem que en gaudiu i aviat us enviarem més coses!😊

Víctor i Jaume
🧡🧡🧡

#01 / Estrenem videoclip amb una col·labo increïble!

Hola, mecenes!😊Com esteu? Com ja sabeu, estem preparant el tercer videoclip i està quedant de pel·lícula! Us volíem llançar una exclusiva, abans que ho sàpiga ningú, abans que ho publiquem demà... i és que en aquesta cançó i al videoclip, hi col·labora una persona molt especial, i és la Sandra Monfort!😵😵😵

Ens fa molta il·lusió que hagi volgut col·laborar en el nostre disc i ens ha deixat un caramelet de cançó, que per cert, es diu "El miratge". Per qui no la conegui, és una cantant i guitarrista valenciana espectacular, que acaba de publicar l'àlbum La mona i ja ha rebut premis i excel·lents crítiques. També és una de les integrants de les Marala.

Bé, doncs ara ho sabeu abans que ningú i resteu a l'espera, que aviat us enviarem el videoclip també en exclusiva...

Besets!🧡🧡🧡

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies