❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

Tardor - Revolució de l'estat latent

“Ara que comencem a ser adults fets i drets assistim amb il•lusió al floriment de nous grups que ja no porten la denúncia del país normal que no som per bandera, però en canvi continuen reivindicant la nostra llengua des de l'acte més genuïnament natural que pot existir: fent cançons a...

Tardor

A project of

Category

Created in

0
seconds
61
Patron
1.397€
From 1.200€
Contribute to the project

“Ara que comencem a ser adults fets i drets assistim amb il•lusió al floriment de nous grups que ja no porten la denúncia del país normal que no som per bandera, però en canvi continuen reivindicant la nostra llengua des de l'acte més genuïnament natural que pot existir: fent cançons amb ella”

Del reportatge “Un país de músics”, de Jaume Barber,

publicat a Full Quatre el 7 de juny de 2012

TARDOR

Una conversa entre dos joves situats a 6.076 km de distància marca l’inici de la tardor. De Tardor. L’octubre de 2010 neix un projecte comú, una il•lusió conjunta, que es completa amb la incorporació d’un tercer company. Un tercer amic. Àlex, Cesc i David decideixen empunyar els instruments (tres instruments: baix, bateria i guitarra) per posar en marxa la construcció d’aquest projecte. En la seua ment s’ha instal•lat com un corcó implacable la idea de fer cançons, cantades en la seua llengua, sense més reivindicació que la música.

En un món globalitzat on les fronteres culturals o artístiques són imposades, Tardor no renuncia a expressar-se en la seua llengua a través d’unes cançons senzilles però contundents, carregades d’energia i amb un so de vocació internacional. Unes cançons capaces de fer sentir i transmetre a qualsevol persona, siga quina siga la seua procedència.

Ara, un any i mig després que aquella conversa transatlàntica encenguera l’espurna, el grup de rock alternatiu fa front al seu primer gran repte. I necessiten la vostra ajuda.

PER QUÈ VOS DEMANEM DINERS?

Volem gravar un disc. Dit així sona ben senzill, però la despesa econòmica que suposa enregistrar el nostre primer llarga durada i editar-lo com correspon és major a la quantitat que ara mateix tenim a les butxaques. I als comptes de Bankia, per descomptat. Per això necessitem la vostra ajuda: per poder fer un pas endavant en la nostra trajectòria.

El disc serà enregistrat durant el mes de juliol de 2012 als estudis Millenia de València, baix la producció de Pau Paredes (bateria de Twelve dolls). 11 seran els talls elegits per formar la llista de cançons que conformaran el nostre primer gran treball, editat al segell Mésdemil.

El cost (aproximat) és el següent:

  • Gravació, mescla i masterització (Millenia)

  • Edició de les còpies, distribució i promoció (Mésdemil)

Un total de 4500€

Com podeu observar, la quantitat que vos demanem no és equivalent al total que necessitem, ja que pensem que el principal esforç econòmic ha de ser nostre. Junts, però, serà més fàcil.

PER QUÈ COL•LABORAR AMB TARDOR?

Perquè som un grup que creu en allò que fa. Perquè tenim moltes ganes de treballar i de créixer. Perquè des que va sonar el tret d’eixida no hem parat, i així ho demostra el nostre progrés com a banda. Amb només un EP de 4 cançons (que podeu descarregar gratuïtament a www.myspace.com/tardor) hem aconseguit ser nominats a grup revelació en els Premis Ovidi de l’any 2011 i guanyar la darrera edició del concurs Amplifica’t, organitzat per ACPV. Hem fet concerts arreu del País Valencià per intentar donar la màxima difusió a les nostres cançons. Una difusió que ara necessita una nova empenta en forma de LP.

QUÈ OBTINDREU A CANVI?

Hem enllestit una série de recompenses perquè les vostres donacions tinguen un premi major que la satisfacció de sentir-vos generosos. Podeu vore les recompenses a la dreta de la pàgina.

JA FORMEU PART DE TARDOR

Amb la vostra ajuda nodrireu un projecte que intenta sobreviure en un ecosistema replet de pessimisme i prejudicis. Amb tot, nosaltres no perdem les ganes de seguir fent allò que més ens agrada.

També volem afegir que no haureu de gastar ni un sol euro per escoltar el nostre disc: Tardor creu en la cultura lliure i en les seues plataformes de distribució. Tot i que no col•laboreu, podreu escoltar el nostre disc i descarregar-lo gratuïtament una vegada estiga llest. Nosaltres, però, vos agrairem enormement que poseu la vostra xicoteta pedra en la construcció d’aquesta il•lusió.

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

8€
4 backers

Disc en format físic signat pels membres de Tardor

10€
11 backers

Descarrega anticipada + Disc signat + Xapa + El teu nom al video d’agraïment + Aparició del teu nom als crèdits del disc

15€
9 backers

Descàrrega anticipada + Disc signat + Samarreta del grup + Xapa + Nom al video d’agraïment + Aparició del teu nom als crèdits del disc+ Descàrrega del video-clip del nostre single

20€
5 backers

Descàrrega anticipada + Disc signat + Samarreta del grup + Xapa + Nom al video d’agraïment i als crèdits del disc + Aparició al nostre video-clip i descàrrega

25€
12 backers

Descàrrega anticipada + Disc signat + Samarreta + Xapa + Noms al video d’agrïment i als crèdits del disc + Aparició al videoclip i descàrrega + Tardor t’ho porta tot a casa, amb picaeta inclosa! (València i voltants)

30€
19 backers

PACK PARELLA;

Descàrrega anticipada + 2 Discs signats + 2 samarretes + 2 Xapes + Noms al video d’agraïment + Aparició al videoclip del noste single i descàrrega del mateix + Els vostres noms als crèdits del disc

150€
1 backer

Concert acústic + Descàrrega anticipada + 3 discs signats + 5 Xapes + Noms al video d’agraïment i als crèdits del disc + Aparició al videoclip i descàrrega

250€
0 backers

Concert eléctric (costos sonorització a banda; València i àrea metropolitana (50km), més enllà desplaçament a banda) + Descàrrega anticipada + 3 discs signats + 5 Xapes + Noms al video d’agraïment i als crèdits del disc + Aparició al videoclip i descàrrega

Cookies help us to offer you the best experience. Settings