❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Gravació del nou disc de Dídac Rocher

Sigues mecenes del meu nou disc i ajuda'm a fer-lo possible! Participa al verkami!

didacrocher

A project of

Category

Created in

0
seconds
142
Pledges
7.330€
From 6.500€
Contribute to the project
View project in Castellano and Français

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project without receiving any reward:

Aquest desembre de 2018 inicio la gravació del que serà el quart disc de la meva trajectòria. M'agradaria comptar amb vosaltres per fer-ho possible. De fet és així, quan una cosa és compartida, doncs té més sentit i dóna més gustet, com la felicitat, que d'alguna manera només és si és compartida.

També serà una manera bonica de poder celebrar que farà 10 anys del primer disc!

Sobre el disc

Aquest disc sorgeix després d'un període de renovació personal i creatiu. Han sigut 5 anys de buscar noves sonoritats i noves maneres de fer cançons. El resultat serà un disc que suposa una evolució dins la meva trajectòria, cap a cançons més elèctriques, i amb una certa influència de l'indie-rock més èpic. Faig una aposta per un so de banda, contundent i profund. Vull fer una obra que arribi amb instensitat a qui l'escolti.

Qui som

Per aquest treball comptaré amb el mateix equip de luxe que en els dos discos anteriors: el Dani Ferrer a la producció, el Joel Condal de tècnic de gravació i mescles, i els músics que també m'acompanyen en directe Xavi Molero, Jordi Solans, Narcís Corominas i Marc Prat.

Músics del projecte: Narcís Corominas, Marc Prat, Xavi Molero, Jordi Solans. | Fotos: Marta Huertas.
Músics del projecte: Narcís Corominas, Marc Prat, Xavi Molero, Jordi Solans. | Fotos: Marta Huertas.

També comptaré amb la fotògrafa Marta Huertas, que crearà la imatge del disc. Vull que aquest nou treball tingui un caràcter especial, i sumant-hi l'art fotogràfic de la Marta, la seva mirada particular, s'aconseguirà aquesta personalitat.

A què destinarem les vostres aportacions

La quantitat que he fixat és per poder finançar el procés de gravació (sou del productor, dels músics, del tècnic de so, material de gravació, les dietes pels dies de gravació i imprevistos, que sempre n'hi ha), mescles i màstering, i fer-ho de la manera més professional possible.

Però hi ha una sèrie de despeses que s'han de tenir en compte i que fan que el que es recapti no vagi 100% al projecte, ja que amb el que s'aconsegueixi amb el verkami també s'hauran d'assumir tot un seguit de despeses: les despeses de campanya de promoció del verkami, el 21% de IVA que ve inclòs en el que s'aconsegueixi, cost de les recompenses (producció i enviament) i un 7,70% de comissions (1,35% sobre el pagaments fets amb targetes de crèdit + 5% de comissió de VERKAMI pel servei i ús de la platafoma + 21% sobre aquest 6,35).

Què passaria si superéssim l'objectiu marcat?

Per poder fer el disc amb les condicions òptimes que desitjaríem, realment necessitaríem aproximadament 6400€ (+ iva), i per aconseguir-los, tenint en compte tot el que s'ha de descomptar com he explicat més amunt, el que s'hauria de marcar com a objectiu son 9400€.

Per tant, l'ideal seria poder superar el mínim dels 6500€ marcats com a objectiu i poder gravar el disc tal i com voldríem, per aconseguir la màxima grandesa.

Sobre les recompenses

Tota aportació al projecte és valuosa i la valoro moltíssim, i com a agraïment he pensat en diferents recompenses que us podran apropar al projecte i fer-vos-el sentir vostre.

Calendari previst

El disc el començarem a gravar el 6 de desembre, i al llarg d'aquell mes la idea és acabar la fase de gravació. I al gener s'haurien de fer les mescles i el màstering. Encara no tenim data prevista per la publicació del disc, depèn encara de diferents factors. És possible que el presentem al setembre.

Per tant, l'enviament de les recompenses a cada aportació que hàgiu fet dependrà de quan es tregui el disc.

Dubtes i comunicació

Qualsevol dubte que tingueu respecte a aquest projecte i aquesta campanya de verkami, poseu-vos en contacte amb mi a través dels mitjans habilitats per aquesta plataforma.

+ Info

Us deixo amb uns enllaços:

El meu web: www.didacrocher.com

Aquí podeu escoltar els discos que hem fet fins ara:
didacrocher.bandcamp.com
spotify dídac rocher

I si us sembla, podeu fer un like a la meva pàgina de facebook i d'instagram, que és on també aniré penjant tot el relacionat amb aquest verkami:
www.facebook.com/didacrocher
www.instagram.com/didacrocher/

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

23 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

  • maiolsanauja

    maiolsanauja

    over 5 years

    Ho he enviat a més contactes. Sort!

  • Pol Ponsarnau

    Pol Ponsarnau

    over 5 years

    N'SES!

  • Cris ortiz

    Cris ortiz

    over 5 years

    Això es mereix una presentació a la cuina de la boquería!!!👏🏻👏🏻👏🏻

  • Cris ortiz

    Cris ortiz

    over 5 years

    Això es mereix una presentació a la cuina de la boquería!!!👏🏻👏🏻👏🏻

  • glocamo

    glocamo

    over 5 years

    Aportació de Gloria i Paco

  • glocamo

    glocamo

    over 5 years

    Aportacion de Pau Martin Castellano

  • Hanae

    Hanae

    over 5 years

    Vinga Líac, rasca be la ritarra amb les cnuncles!!!

  • Hanae

    Hanae

    over 5 years

    Vinga Líac, rasca be la ritarra amb les cnuncles!!!

  • Mónica Rocher Castillo

    Mónica Rocher Castillo

    over 5 years

    Que siga tot un èxit. FELICITATS!!!!!Salva, Salveta i Mónica

  • Mónica Rocher Castillo

    Mónica Rocher Castillo

    over 5 years

    Que siga tot un èxit. FELICITATS!!!!!Salva, Salveta i Mónica

#06 / FOTOS GRAVACIÓ

Amics i amigues,

hem estat una setmana a la casa-estudi de Sant Gallard. Hem disfrutat, creat, ens hem emocionat i hem fet molta música. A mesura que avançàvem amb les bateries, baixos i guitarres, ens anàvem adonant que el que estem creant és una obra molt especial. Encara queda feina, però tenim unes bases espectaculars. Tinc moltes ganes que arribi el dia en que us podré ensenyar aquestes cançons.

De moment us envio un enllaç al meu web on hi he penjat unes fotos precioses que ens ha fet la fotògrafa Marta Huertas i on es respira el que hem viscut aquests dies. La Marta també és qui s'encarregarà de crear la imatge del disc, que segur serà també molt especial.

clica a aquí: WEB DÍDAC ROCHER

Una abraçada a tots i a totes, i de nou, gràcies infinites per acompanyar-me en aquesta aventura!!!

Dídac

#05 / Objectiu aconseguit!!

Avui, dia 11 de desembre, mentre seguim a la casa-estudi gravant i fent créixer les cançons pel nou disc, ens ha arribat la bona notícia que finalment hem aconseguit l'objectiu d'aquest verkami.

Estic infinitament agraït a tots els qui m'heu fet confiança i heu cregut que valia la pena ajudar-me per fer aquest disc. Ara sé que podrem acabar-ho sense patir.

Estem molt entusiasmats amb el procés de gravació, disfrutant-ho tot molt i veient que ens està quedant una cosa molt especial.

Us aniré mantenint informats de cada fase que anirà venint.

De nou, moltíssimes gràcies!

Dídac

#04 / El somni és a tocar

Hola!!!!

Ja sou un exèrcit de 108 mecenes que em recolzeu i que creieu que junts podem arribar lluny!! I junts heu aconseguit que arribem als 5000€!!! El somni ja és a tocar i em sento fort per afrontar el repte. Només queda l'última empenta per aconseguir l'objectiu.

Encara podeu seguir animant als vostres a participar al verkami: https://www.verkami.com/locale/ca/projects/21584-gravacio-del-nou-disc-de-didac-rocher

Gràcies infinites i fins ben aviat!

Dídac

#03 / ARRIBAR!!!!

Amics i amigues, estimats mecenes.

Fa dies que no explico res, i no és que no passi res, al contrari!! De fet, amb el Dani Ferrer, el meu productor, portem un parell de setmanes preparant tot el material i les referències de les cançons per tenir-ho tot a punt per quan comencem a gravar les bases.

I això ja serà la setmana que ve!!!!! El dia 6 comencem la gravació d'aquest disc. Estic molt emocionat, nerviós i excitat, perquè d'aquí a una setmana el somni començarà a agafar forma.

Ja us aniré informant de tot. Però dir-vos que la gravació d'aquest disc serà molt especial, perquè en gran part ho farem a una casa perduda enmig dels camps de la Conca de Barberà, una casa amb molt de significat per mi. Allí només silenci, pau, inspiració i emoció.

Abans de marxar, recordar-vos que queden 17 dies de VERKAMI, així que encara em podeu ajudar escampant-ho per tot arreu (xarxes, correus, whatsaps...).

Una abraçada ben forta i fins aviat!!!

Dídac

read more

#02 / 1 mes i 1 dia

Hola a tots i a totes, estimats mecenes.

Ja han passat 9 dies des que vaig engegar aquest VERKAMI per aconseguir finançar el meu projecte de disc. I en aquest temps hem aconseguit ser ja 48 mecenes i entre tots superar els 2000€!!!! Això s'ha de dir ben alt i celebrar-ho. Gràcies a vosaltres estic una mica més a prop d'aconseguir l'objectiu.

I encara queda un bon recorregut, però queda encara 1 mes i 1 dia per poder fer campanya i animar a tothom a posar el seu granet de sorra.

Així que us animo a que compartiu l'enllaç d'aquest verkami a través de les xarxes, whatsaps, correus...

https://www.verkami.com/locale/ca/projects/21584-gravacio-del-nou-disc-de-didac-rocher

Una abraçada ben forta i fins ben aviaaaat!!! I de nou, gràcies infinites pel vostre suport i la vostra col·laboració.

Dídac

#01 / 1r dia de campanya!!!

Amics i amigues, avui, després d'unes hores d'haver iniciat el VERKAMI, ja en som 11 i hem aconseguit 610€!!

Estic eufòric, perquè hem començat bé, amb força, decidits. Ens queda un llarg camí de 39 dies per recórrer, però tinc plena confiança de que ho aconseguirem i podrem fer aquest disc tan desitjat.

Així que cal seguir insistint, escampant el missatge als quatre vents i convencent a participar al projecte. Tota aportació és importantíssima.

Bé doncs, una abraçada ben forta als que ja estem aquí dalt la nau i endavant!

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy