❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Volem que els teus records arribin més lluny

ENAF és un projecte que promou el gust pels Arxius fotogràfics familiars i pel món arxivístic en general. El mateix es va iniciar a Instagram i ara, després d'haver fet el salt a Twitter, Facebook i WordPress, es vol fer un pas més: una pàgina web. Necessitem el vostre ajut per fer-ho realitat!

Adrián Cruz Espinosa

A project of

Category

Created in

0
seconds
37
Patron
402€
From 300€
Contribute to the project
View project in Castellano

ENAF és un projecte que promou el gust pels Arxius i en concret pels Arxius fotogràfics familiars. Es va iniciar a Instagram, fa uns 8 mesos, on ja compta amb més de 4000 seguidors. Al principi tot apuntava que aquest projecte no funcionaria per la dificultat que té que la gent pengi fotografies antigues, però sorprenentment, des d’un bon començament vam comptar amb la col·laboració de molts de vosaltres.

Degut a l'èxit, fa un parell de mesos, es va decidir extrapolar el projecte a altres xarxes socials i crear, així, una marca online. Aquesta expansió es va dur a terme cap a Twitter i Facebook en primer lloc, per poc després fer-ho també cap a WordPress en darrera instància. Avui dia, el nostre Facebook compta amb més de 1.000 seguidors, el Twitter amb gairebé 500 i el nostre WordPress ha rebut ja més de 2.100 visites. Tot això, sens dubte, ha sigut només gràcies a vosaltres.

Ara, es vol crear una pàgina web de referència del projecte i cal la vostra col·laboració. Aquest projecte el du a terme una persona sola i sense un petit ajut econòmic, com el que es demana, seria del tot impossible tirar-ho endavant o, com a mínim, fer que segueixi creixent. Al cap i a la fi, aquest projecte l’hem fet entre tots i només així, podrà continuar fent-se gran. .

Per què es necessita la vostra ajuda?

Les vostres aportacions són quantitats molt petites, ja que es vol que per aconseguir l’objectiu sigueu molts mecenes i d'aquesta manera sumar entre tots per:
En primer lloc, convertir el nostre WordPress en un portal web amb més apartats i moltes més novetats i, en segon lloc, per en funció de la quantitat aconseguida, destinar la part que no es destini a crear la web a promocionar el projecte.

En definitiva, es fa aquest pas per fer arribar les vostres fotografies, motor d’aquest projecte, molt més lluny i per a que cada vegada que us mencionem i difonguem una fotografia vostra, us sentiu més i més orgullosos de formar-ne part de "El Nostre Arxiu Fotogràfic".

Alguna cosa heu de guanyar a canvi, no?

Principalment, ja que l’objectiu no és material, us volem recompensar en forma d’ agraïments. D’aquesta manera tothom sabrà que vàreu col·laborar en fer possible aquest projecte. A part, s’ha volgut buscar un obsequi com a recompensa relacionat amb el projecte i, aquest, s’ha decidit que siguin imants amb les fotografies publicades a Instagram. Imants que podreu escollir entre totes les imatges publicades. En cas que no s’escollís una fotografia pròpia, bé perquè us agrada una altra o no heu sigut encara mencionats, es demanaria sempre permís a l’amo de la imatge sel·leccionada per tal de poder reproduir-la. Despeses d'enviament incloses en la tramessa dels imants. S'enviaran per correu o bé es donaran en mà.

Calendari previst

Una vegada finalitzada la campanya i rebuda la quantitat aconseguida, es procedirà a enviar els obsequis als col·laboradors; així com també fer les mencions d'agraïment, tant col·lectives com individuals en les xarxes socials del projecte. Tant s'aconsegueixi o no la campanya es faran les esmenes, ja que és de bon nascut ser agraïts. Amb els diners recaudats es començaria a fer el procés de pas de WordPress a pàgina web. En funció de la quantitat reunida, es podrà fer un disseny més professional o propi. En cas de que en sobressin diners, aquests, es destinarien a promocionar les nostres xarxes socials i la nova web aconseguida gràcies a tots vosaltres. Ho podem fer possible!

+ Info

Si encara no coneixes ENAF, comença per fer-li una ullada als nostres inicis a Instagram

Si vols interactuar d’una manera més extensa amb tot allò relacionat amb aquest projecte, passa’t pel nostre Facebook

Si vols immediatesa t’esperem a Twitter

Finalment, per llegir articles sobre el món dels Arxius i per poder contrastar el canvi de WordPress a un portal web, hauràs de passar-te pel nostre Bloc

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

2 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Adrián Cruz Espinosa

  Adrián Cruz Espinosa
  Author

  about 4 years

  Són fotografies que té la gent a casa seva (arxius fotogràfics familiars). En el cas que alguna fotografia en concret interesses a un Arxiu determinat es podria mediar per a què fos donada i rebés el tractament arxivístic corresponent. Quan es mencionen fotografies de centres d'Arxiu, òbviament sí.

 • lfbonet

  lfbonet

  about 4 years

  Les fotografies que es comparteixen al projecte reben tractament arxivístic o són simplement llançades a Internet per difusió?

1€
1 backer

Agraïment col·lectiu a Facebook per aquelles persones que hagin col·laborat amb aquesta aportació + Agraïment col·lectiu en l'apartat mecenes de la nostra futura web.

2€
3 backers

Agraïment col·lectiu a totes les xarxes socials del projecte (Facebook, Twitter i Instagram) per aquelles persones que hagin col·laborat amb aquesta aportació + Agraïment col·lectiu en l'apartat mecenes de la nostra futura web.

5€
8 backers

Agraïment col·lectiu a totes les xarxes socials del projecte (Facebook, Twitter i Instagram) per aquelles persones que hagin col·laborat amb aquesta aportació
+ Agraïment col·lectiu en l'apartat mecenes de la nostra futura web
+ Obsequi d'un 1 imant amb una de les fotografies que hem publicat a Instagram (es podrà escollir entre totes les publicades).

8€
0 backers

Ets una entitat o una empresa i ens vols patrocinar? Si col·labores amb aquesta aportació inclourem el logotip de la teva entitat a l'apartat patrocinadors de la nostra futura web amb enllaç directe al vostre portal web.

10€
18 backers

Agraïment individual a Facebook i Twitter per aquelles persones que hagin col·laborat amb aquesta aportació
+ Agraïment col·lectiu a totes les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram)
+ Agraïment col·lectiu en l'apartat mecenes de la nostra futura web
+ Obsequi de 2 imants amb fotografies que hem publicat a Instagram (es podran escollir entre totes les publicades).

25€
7 backers

Agraïment individual a Facebook i Twitter per aquelles persones que hagin col·laborat amb aquesta aportació
+ Agraïment col·lectiu a totes les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram)
+ Agraïment col·lectiu en l'apartat mecenes de la nostra futura web
+ Obsequi de 5 imants amb fotografies que hem publicat a Instagram (es podran escollir entre totes les publicades).

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.