❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

ÀNiAM

ÀNiAM ( Aliança de Noves i Arrelades Músiques ) és un projecte musical i humà que suposa un punt de trobada entre la tradició i l’avantguarda, un espai compartit entre suggerents sonoritats de diferents cultures. La consciència espiritual i ecològica són la nostra motivació i lletres. Música i ànima

Category

Created in

0
seconds
61
Pledges
2.400€
From 2.400€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project without receiving any reward:

QUÈ ÉS ÀNiAM?
ÀNiAM (Aliança de Noves i Arrelades Músiques) és un projecte musical format per tres músics professionals amb diferents camins recorreguts en el món de la música. Albert Giménez, Joan Miró i David Sitges. Ens hem unit per crear aquest nou i original projecte, que suposa un punt de trobada entre la tradició i l’avantguarda, un espai compartit entre suggerents sonoritats del mediterrani i més enllà.

Sumem el cant amb els sons tradicionals d’instruments com l’oud, baglama, bansuri, darbuka, cajón, mandolina, sac de gemecs, guitarra, etc. amb selectes ritmes electrònics i ambients sonors aconseguits mitjançant l’experimentació i la recerca en síntesi d’audio i d’altres aspectes que la tecnologia actual ens ofereix, tot fet amb cura, respecte i elegància. És el que anomenem artesania digital. El resultat es un so sofisticat i tradicional alhora, unint modernitat i tradició. Les cançons són cantades en català, les lletres són compromeses i amb un missatge de consciència ecològica i espiritual. Aquesta és la nostra motivació i el que ens ha empès a crear aquest projecte tan innovador i laboriós.

QUÈ FEM?

Construim ponts entre cultures. Utilizem el saber acumulat en el patrimoni musical de diverses cultures, per difondre emocions i sensacions que a tots ens afecten. Pretenem fer més accessible aquest patrimoni musical modernitzant-lo amb l’utilització d’instruments contemporanis però mantenint-ne l’essència.

Volem fer un projecte fet a Catalunya però amb vocació internacional.

Les nostres cançons parlen amb profunditat de la Natura i de l'Ànima. Volem aportar el nostre granet de sorra per fer un món més concient.

ÀNiAM està format per músics professionals de diferents àmbits i estils. Cal dir que que aquest és un nou projecte i que es troba inmers en la fase de creació i producció. Pertant encara no hem editat cap disc i no tenim gaire història com a grup. Tot i això els resultats obtinguts fins ara, veieu video mostra provisional són molt estimulants.

PERQUÈ NECESSITEM LA TEVA COL·LABORACIÓ?

Aquest projecte és un projecte realment innovador i creatiu, (comprova-ho!) per aquest motiu ha calgut molta dedicació per tirar-lo endavant. Moltes, moltes, moltes hores (durant 2 anys). Els músics integrants d'ÀNiAM som d'arreu del país, (això és un handicap). Es fa difícil valorar el que costa aquest projecte, però de ben segur és molt i molt més que el que aquí demanem. Volem fer una gravació a l'alçada que el projecte es mereix. A més la nostra situació econòmica és delicada, i hem hagut d'invertir molt de temps i diners sense de moment, obtenir res... això crema! Però la motivació, convenciment i il·lusió, fan que aquest projecte sigui la nostra gran aposta. Aquests diners seran vitals per tirar endavant el projecte.

Destinarem íntegramentaquests diners a:

  1. Gravació.

  2. Mescla. ( en aquest cas la qualitat depèn de la quantitat...)

  3. Masterització.

  4. Difusió.

  5. còpies

  6. Creació de projeccions i espectacle visual (si superem de llarg la fita)

QUAN SORTIRÀ EL DISC?

Està previst que el disc surti a finals d'abril o principis de maig.

QUÈ FAREM SI SUPEREM ELS 2400?

Farem millor les coses i sobretot destinarem aquests diners en la preparació d'un directe-espectacle a l'alçada del projecte.

INTEGRANTS d'ÀNiAM

Albert Giménez ( bansuri (flauta), veu, sintetitzadors, clarineau )

Músic i compositor, duu una llarga relació amb la música i ha participat en projectes d'estils diferents. Ha realitzat estudis en diversos camps musicals. Primer flauta travessera i harmonia al conservatori, després acústica i so en una escola especialitzada. Després va iniciar els estudis de música clàssica de l'India amb Shyam Sunder, estudis que quatre anys després encara continua. Ha treballat en diferents camps musicals i publicat 3 CD, d’estils tant diferents com la música electrònica, produint i fent de dj, conegut com a dj.egosumtu. En el camp de la musicoteràpia amb el projecte Nadis o en la música clàssica hindú en un treball anomenat Ancient Ambient flute. També ha fet de crític musical i és tècnic de so. Creador del cicle de concerts música i romànic. altres projectes d'Albert G.

Joan Miró (veu, oud, baglama, guitarra, ney, mandolina)

Músic, productor musical i musicoterapeuta que ha evolucionat des del pop-rock, iniciant-se en l’ambit musical amb el grup Babel , amb el que edità el seu primer treball discogràfic (Mons Diferents, 1998), cap a les músiques d’arrel tradicional i experimental. Format en música moderna al Taller de Músics de Barcelona, a l’Aula de Música Tradicional i Popular i en música oriental amb el mestre turc Oruç Guvenç, acompanyà la cantant de música medieval i tradicional catalana Maria Laffitte en els seus darrers anys de carrera, com a músic de directe i també com a productor i arranjador en el seu estudi propi ‘Aleph estudis’ (l’Hospitalet de Llobregat) També destaquen la seva col·laboració amb Sendebar (música medieval ibèrica) i projectes musicals propis com ‘u-mans’ i Numu (música d’arrel experimental), Dayif i Murai (músiques del món).

David Sitges (cajón, udu, bateria, veu, guitarra)

Va estudiar piano i solfeig a l’Escola de Música de Barcelona, El 1994 descobreix la bateria, i reb clases al Taller de Músics de Barcelona. El 1998 comença la carrera de Filosofia a la UAB, llicenciant-se el 2003. Durant aquest periode toca en diverses formacions com a bateria, i forma el grup Shanty Rd., amb els quals edita un LP (Finally, Bcore disc 2002), i realitza més d’un centenar de concerts arreu de la península. Després de llicenciar-se torna al Taller de Músics per estudiar composició, harmonia i llenguatge musical, i es comença a introduir en el món del jazz. Paral.lelament cursa estudis de sonologia. Composa bandes sonores per curtmetratges, guanyant el premi ViñaRock 2003. Assisteix també a diferents cursos entre els que cal destacar el VIII Seminario de Jazz y Flamenco de Sevilla. El curs de música per cine “El problema de la invenció melòdica”. El 2006 segueix aprofundint en l’estudi de la bateria amb Aldo Caviglia, realitza un curs composició amb Guillermo Klein, forma el seu propi grup, NEXUS ( 3r premi de música acústica Garcilaso i 3r premi Ampli 2006) i esdevé deixeble d’Alejandro Civilotti, amb qui estudia composició, orquestació i contrapunt. Composa també per dansa i teatre.

Actualment a més de participar en aquest projecte, també és membre de la companyia Karam i percussionista de l’espectacle ResidualGurus, dirigit per Adrian Schvarzstein, produït per la companyia Xirriquiteula i coproduït per la Fira de Teatre de Tàrrega (2009). També és bateria del septet Tarannà amb qui ha editat 2 CD.

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

#05 / QUÈ PASSA amb ÀNiAM?

NOTÍCIES.

Benvolguts mecenes.

Fa temps que no sabeu de nosaltres i alguns, bastants encara no heu rebut les recompenses. mica en mica ho anem fent...

Tot just tenim les samarretes. Molts ja teniu el CD.

La situació és la següent. Com sabeu ja tenim el disc, i realment agrada molt!

Hem fet un parell de concerts que han estat fantàsics, a Arbúcies i Blanes, i hem fet un nou fitxatge.

Ara som 4! També hem fitxat per una empresa de management.

O sigui que això rutlla, a poc a poc va fent...

Pel que fa als diners, fa temps que els vam gastar tots, i més. En les còpies, grabació, mastering, etc.

Aquest dissabte fem un nou concert, en el nou format de 4 a Manresa, Ca la Samsona. També estarem presents a la Fira Mediterrània on actuarem a principis de novembre, concretament el divendres dia 9.

Us convido a seguir ÀNiAM a través de la nostra pàgina del facebook. Clicant m'agrada rebreu informació.

Gràcies per fer possible aquest projecte.

read more

#04 / acabant... una mica d'info.

Estimats mecenes,

estem treballant i acabant el disc, tenim ja 11 cançons molt maques.

Ens trobem a la fase final acabant de pulir els temes, acabant de regrabar algun instrument ( unes bateries per aquí, un sitar per allà, uns efectes...) i fent la mescla. Després faltarà el master i fer les còpies.

Esperem aviat tenir-ho enllestit, però ho estem fent amb molt d'amor.

Per això us demanem paciència, hi estem treballant.

Gràcies.

Una abraçada.

David, Joan i Albert

#03 / Entrevista

Si voleu saber més sobre el que fem i qui som.

Us interessarà escoltar aquesta entrevista a Radio4.

On podreu escoltar també 4 temes.

http://www.rtve.es/alacarta/audios/vida-verda/vida-verda-280312-veu-3530-480690/1360693/

D'altra banda estimats mecenes, només falta una setmana perquè s'acabi el nostre temps a verkami. Estem convençuts que ho aconseguirem, però si creieu que hi ha algú que no coneix aquest projecte i que si el conegués, potser li agradaria donar-nos un cop de mà. Us agrairem molt que li feu arribar.

Moltes gràcies a tots i totes!

Continuem treballant.

Salut!

#02 / Moltes Gràcies

Ja som 23! moltes gràcies mecenes!

hem superat els 1000! estem molt contents, anem per bon camí...

Podeu estar segurs que farem un disc de qualitat, innovador i original.

Però treballarem per fer encara, algo més...

Us estem molt agraïts.

En nom de l'equip, del Joan, l'Albert i el David.

Moltíssimes gràcies.

#01 / [#CASTELLANO]

QUÉ ES ÀNiAM?

ÀNiAM (Alianza de Nuevas y Antiguas Músicas) es un proyecto musical formado por tres músicos profesionales con diferentes caminos recorridos en el mundo de la música. Albert Giménez, Joan Miró y David Sitges. Nos hemos unido para crear este nuevo y original proyecto, que supone un punto de encuentro entre la tradición y la vanguardia, un espacio compartido entre sugerentes sonoridades del Mediterráneo y más allá.

Sumamos el canto con los sonidos tradicionales de instrumentos como el oud, baglama, bansuri, darbuka, cajón, mandolina, gaita, guitarra, etc. con selectos ritmos electrónicos y ambientes sonoros conseguidos mediante la experimentación y la investigación en síntesis de audio y otros aspectos que la tecnología actual nos ofrece, todo hecho con cuidado, respeto y elegancia.Es lo que llamamos artesanía digital. El resultado es un sonido sofisticado y tradicional… read more

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy