❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

El Secret de l'Ornis

Aquest verkami és per aconseguir finançament per publicar els còmics de l'Ornis en una app feta expressament. No demano les vostres aportacions per cobrar pels meus còmics (ja ho faré si els venc), necessito ajuda per aconseguir l'eina. Allò de la canya i el peix.

quimbou

A project of

Category

Created in

0
seconds
92
Pledges
7.750€
From 16.500€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project without receiving any reward:

Vídeo de presentació (per si encara no l'has vist!)

Així doncs, què volem aconseguir amb aquest verkami?

Volem crear una app pròpia per poder llegir els còmics de l'Ornis. L'app serà gratuïta, el primer àlbum també, i cada nou còmic de 24 pàgines costarà aproximadament 1 €. Serà multilingüe, en català, castellà i anglès, i amb un sol toc es podrà canviar ràpidament d'idioma. Una bona eina per practicar idiomes!

Això sí; per ara hem de limitar-la als sistemes iOS, però tenim previst ampliar-la a altres plataformes el més aviat possible. Sabem que és un projecte amb un nombre d’usuaris concret, i per això ens hem esforçat per tal que les recompenses siguin atractives per a tothom que pugui tenir interès en l’Ornis i el seu món. Ens hi vols ajudar?

(El Secret de l'Ornis, videotrailer de l'Emma Pumarola ) Si t'ha agradat, comparteix-lo! :)

ATENCIÓ!

-
+ Vols tenir un còmic imprès de l'Ornis, format europeu, tapa dura, 52 pàgines, a tot color... EXCLUSIU d'aquest verkami, NUMERAT I DEDICAT? Hem pensat en tu!

  • T'agradaria jugar amb els teus amics amb un joc de rol fet expressament pel món de l'Ornis? Ara podràs, amb el manual!

  • O potser vols una figura de cartró-pedra de l'Ornis i la seva marieta?

  • O vols tenir una pàgina original firmada i dedicada per mi?

  • O una maqueta de 35 centímetres de l'Ornis en la seva versió adulta, de quan ja és un aventurer?

  • O potser vols entrar en el sorteig de un mega-lot dels meus còmics valorat en més de 200 €?

Doncs continua llegint, que això t'interessarà!

:-)

En primer lloc, només per participar a qualsevol de les recompenses entraràs al sorteig de tres mega-lots (valorats en més de 200 €) entre tots els mecenes, sigui quina sigui la recompensa que hagis triat!

El mega-lot consta de:

  • Orn, Historia Universal, volums 1-5. Àlbums de còmic. Castellà. 48 pàgines. Tot color. Tapa dura. Per a lectors a partir de 12 anys (aproximadament).
  • Balears, Abans i Ara, volums 1-4. Àlbums de còmic. Català. 64 pàgines. Tot color. Tapa dura. Per a totes les edats.
  • El Corazón Negro. Castellà. Integral. B/N. 110 pàgines. Per a lectors a partir de 12 anys (aproximadament).
  • L’Illa de la Mà. Àlbum de còmic. Català. 48 pàgines. Tot color. Tapa dura. Per a lectors a partir de 12 anys (aproximadament).
  • Grans Personatges que construïren Catalunya. Àlbum il·lustrat. Català. 56 pàgines. Tapa dura. Per a totes les edats.
  • Terra Baixa. Àlbum de còmic. Català. 64 pàgines. Tot color. Tapa dura. Per a lectors a partir de 12 anys (aproximadament).
  • Serrallonga. Àlbum de còmic. Català. 64 pàg. Tot color. Per a lectors a partir de 12 anys (aproximadament).
  • Campanya publicitària de Banyoles, una volta al barri vell. 2 imants petits de nevera + 2 imants/puzle + 2 postals + 1 llibreta.
  • Auca de la Festa de Maig de Cornellà del Terri. Català.
  • Diversos punts de llibre
  • Llibret Nuevas Miradas (2). Castellà.
  • El drac que no tenia foc. Conte infantil. Català. Per a nens i nenes.
  • Revista 4 Rius de Tinta. Català.

-

Sembla una pregunta ben ximple, però és l'origen de tot plegat. Dibuixo còmics perquè m'agrada explicar històries i desitjo que aquestes històries diverteixin i emocionin, com ho han fet els còmics que jo he llegit de petit (i també de gran).

Així que, sí, vull una eina transversal per arribar al màxim nombre de lectors. A més, faré que aquesta eina sigui gratuïta i que només calgui pagar pels nous àlbums de 24 pàgines que es puguin anar descarregant a un preu que costarà aproximadament 1 € (en base al que ens permeti la plataforma).

Segur que més d'un pensa que sóc boig. Potser sí, però prefereixo tenir 1.000 lectors que paguin 1 € que no pas 100 que en paguin 10.

Al cap i a la fi, faig còmics perquè la gent els llegeixi i perquè, si m'hi esforço prou, diverteixin i emocionin.

ALTO LES SEQUES!

ARA REPASSEM LES RECOMPENSES... PER A TOTHOM!

SUBSCRIPCIÓ ALS 4 PRIMERS ÀLBUMS DIGITALS DE PAGAMENT

-

Aquesta és la recompensa bàsica i la més lògica, ja que el que volem crear és precisament una app on es puguin descarregar els àlbums a mesura que es publiquin. També som ben conscients, però, que és un xic problemàtica. "I si no tinc tablet? I si no és un iPad?"

Malauradament, hem de començar oferint només un sistema operatiu i només un format. Però no ens hi conformem! Això és només el començament: més endavant adaptarem aquesta app per altres sistemes i aparells. No és excusa, però és que el pressupost no dóna per més ara mateix.

Inicialment estaran disponibles en català, castellà i anglès. Més endavant ho ampliarem a més idiomes.

Aquesta recompensa inclou la descàrrega gratuïta dels 4 primers àlbums de pagament digitals + el teu nom en els crèdits de l'app.

CÒMIC IMPRÈS EXCLUSIU d'aquest VERKAMI!

-

Voleu tenir els dos primers àlbums de El Secret de l'Ornis en un àlbum de paper dels de tota la vida? Doncs és el que us oferim.

Aquest és un àlbum de format europeu, tapa dura, a tot color, en català, amb 48 pàgines de còmic i unes quantes més d'il·lustracions.

Atenció! Es tracta d'un còmic en català que no podreu aconseguir de cap altra manera. Aquesta recompensa és exclusiva per qui participi en aquest verkami.

A més, estarà numerat i dedicat al vostre nom. O al d'algú altre, si li voleu fer un regal (penseu indicar el nom de a qui voleu que vagi dedicat en activar la recompensa!).

Còmic imprès, numerat i dedicat amb un dibuixet (si vols que sigui personalitzat, digue’ns-ho). Tapa dura. 52 pàgines, a tot color. Tingues les dues primeres aventures de l'Ornis en format àlbum europeu!

MANUAL DE JOC DE ROL DE L'ORNIS

-

Voleu jugar a ser els amics de l'Ornis o inventar-vos un protagonista? Ara podreu!
Maqui Edicions és una editorial molt veterana en això de publicar manuals de jocs de rol. La seva experiència, combinada amb la d'en Jordi Martín, autor de molts altres manuals de rol i amb amplia experiència tractant mainada (monitor, escolta...), ha fet possible que el Joc de Rol de l'Ornis vegi la llum. En Jordi s'ha documentat i ha creat unes normes senzilles, divertides i imaginatives. S'adapten a diferents edats i és en català. Ideal perquè els més joves es diverteixin i deixin volar la seva imaginació. Inventa't i viu les teves pròpies aventures!
Manual del joc de Rol de l'Ornis. Pensat i creat per a nens i joves per en Jordi Martin. Crea el teu personatge! Viu la teva pròpia aventura!

FIGURA DE L'ORNIS

-

Aquesta genial i divertida figura de cartró-pedra ha estat fabricada per l'empresa Dracs Bruts a partir d'un dibuix meu. Fa uns 25 cm d'alt i cada figura està acabada a mà.

Ideal com a regal o per decorar la teva habitació! Jo me'n quedaré una per casa!
;)

Una figura de cartró-pedra de l'Ornis i la seva marieta, fabricada a mà per Dracs Bruts.

PÀGINA ORIGINAL DEL CÒMIC DE L'ORNIS

-

Vols tenir una pàgina original de l'Ornis? Són pàgines en blanc i negre, en tinta xinesa, en més d'una encara es veu el traç de llapis que hi havia a sota.

Són d'una mida A3 o un xic més grosses.

Entre les pàgines publicades al Cavall Fort o les pàgines inèdites del Secret de l'Ornis en tinc més de 100 per qui les vulgui.

Ep! Atenció: si en vols una de concreta, per exemple "la del Cavall Fort núm tal", digue'ns-ho aviat! Si ets el primer a demanar-la, te la reservaré. Però si no... haurà de ser una altra.

Si no en demanes cap en concret, te n'enviarem una a l'atzar.

No us preocupeu, però! Les he seleccionat prèviament i només enviaré les que facin més patxoca!
:)

Una pàgina original de l'Ornis. Poden ser de les pàgines publicades al Cavall Fort o bé de les del Secret de l'Ornis (inèdites). Si no en demanes cap en concret, te l'enviarem a l'atzar. En cas que la que demanis ja estigui reservada, t'ho comentarem i buscarem alternatives.

UNA IL·LUSTRACIÓ AL TEU GUST

-

Vols una il·lustració dibuixada expressament per tu? Vols que et dibuixi un Ornis practicant el teu esport preferit o la teva afició? O un dels altres personatges acompanyats de la teva mascota? O que felicitin un aniversari d'un amic teu o un germà?

Tu tries!

Te la faré mida A4, amb tocs de color.

Una il·lustració feta expressament mida A4. Amb tocs de color.

VOLTANT PER LES ESCOLES I AULES DE CATALUNYA!

-

Vols que faci una visita a la teva escola (o a la dels teus fillols, nebots, fills d'amics...) i que hi faci una classe de dibuix? Durant més de deu anys vaig fer un taller de còmic a Girona, i podria venir un matí a la teva escola.

Durant tot el curs 2015-2016 trobarem un dia perquè pugui venir a la teva escola. Ara bé, pensa que no tinc ni cotxe ni carnet! Són rareses de ser dibuixant de còmics... Però trobarem la manera de combinar-ho, siguis d'on siguis (del Principat).

La classe pot durar unes 3 hores aproximadament. Les podem dedicar a la teva aula o bé dividir-la entre diverses aules.

Malauradament, he de limitar geogràficament aquesta recompensa al Principat. Ja m'agradaria voltar pel País València, les Illes o, vaja, arreu on em vulguin, però també he de tenir temps per dibuixar nous còmics!

LA TEVA MASCOTA TAMBÉ ÉS LA PROTAGONISTA!

-

Tens un gat? Tens un gos? Una tortuga? Un lloro? Un...?

T'agradaria que fos un personatge que sortís a un dels àlbums de l'Ornis?

Doncs ho podem fer amb aquesta recompensa!

Això sí, pensa que el procés de fer un còmic és lent, eh? Trigarem uns quants mesos a veure l'àlbum acabat. Hauràs de tenir un xic de paciència.

RÈPLICA DE L'ESCULTURA DE L'ORN "EN LA BATALLA"

-

El meu amic, dibuixant i dissenyador Jose Arnau, amb molt de temps, paciència i esforç, ha creat aquesta magnífica escultura basada en la portada d'un còmic de l'Orn.
Aquesta recompensa es mereix una foto extra:
:)

Recordeu que és la versió adulta de l'Ornis, de quan és gran i viu aventures de tota mena (còmics recomanats a partir de 12 anys, aproximadament). Vols tenir una còpia d'uns 35 cm d'alt d'aquesta meravella? Les còpies perdran un xic de detall i poden variar una mica els colors, però la gent de DOOB-3D ens garanteix una gran qualitat.
Còpia de l'escultura de l'Orn (l'Ornis adult) de Jose Arnau, de 35 cm d'alt. Rèplica realitzada per DOOB-3D.

LA RECOMPENSA BERSERKER: SÓC EL GUIONISTA D'UN ÀLBUM

-

Mai t'has imaginat com seria fer el guió d'un àlbum? Pensar en els personatges, les situacions, l'argument...

Si la resposta és que sí vol dir que ets dels meus i, segurament, que també estàs una mica sonat com jo. O potser una mica més i tot! Aquesta estrambòtica recompensa és per a estrambòtics i somiatruites com jo mateix!

Tot seguint les normes del món de l'Ornis i el to d'humor blanc, fes-me un guió de 24 pàgines... i jo el dibuixaré!

Aquest àlbum el regalarem a tots els lectors, per això la recompensa és tan alta. I tingues present que trigarem a tenir-lo acabat uns quatre mesos. Ep! Que fer un àlbum és molta feina... i per això és la recompensa berserker, perquè és la més animal, boja, completa i atrevida, només per a mecenes col·leccionistes aventurers!

ENCARA MÉS INFORMACIÓ:

-

Vet aquí algunes preguntes que crec que us poden sorgir:

Qui és l'autor?

Sóc en Quim Bou, un il·lustrador i autor de còmics que fa vint anys que publico els meus còmics i dibuixos en tots els formats possibles. Des de fa cinc anys, publico l’Ornis a la revista Cavall Fort.

Si hi vols fer una ullada, visita la meva web.

Qui és l’Ornis?

L’Ornis és un còmic de temàtica fantàstica, d’humor blanc, pensat per a un public infantil-juvenil però apte per a tots els públics. Hi ha més informació a la meva web i fins i tot podeu descarregar-vos un zip (amb dos pdfs) amb diverses pàgines de mostra (no és un virus, ep!).

Sobre l'app: quin format heu triat?

Sistema iOS per a iPads. De bon començament no podem abastar totes les plataformes i sistemes operatius. Així que comencem pel que ens sembla que té un mercat més estable.

Sobre l'app: en quins idiomes es podrà llegir?

Com en el cas anterior, ens agradaria que fossin molts, però hem de ser prudents i hem optat per començar amb el català, el castellà i l’anglès.

Quan tindràs l'app activada?

El més ràpid possible, en un termini d'uns dos o tres mesos un cop aconseguida la xifra que demanem. Pensa que la gran feinada, la de fer els còmics, ja està feta.

I les recompenses, quan les rebrem?

Un cop aconseguida la xifra que demanem, començarem a treballar de valent perquè les tingueu el més aviat possible. Però, essent prudents, per molt que ens afanyem, trigarem entre un i tres mesos, depenent de la recompensa.

A més, pensa que jo hauré de firmar i fer dibuixets i dedicatòries un a un, o sigui que per molt que em vulgui afanyar, m'hi miraré perquè quedin totes bé.

Sobre els còmics digitals: quants còmics són? En quin format?

L’app és una eina gratuïta que et permetrà comprar i descarregar els àlbums de la col·lecció directament (excepte el primer àlbum, totalment gratuït). Cada àlbum constarà de 24 pàgines de còmic i una portada.

Sobre el contingut dels còmics digitals: són els mateixos còmics que han sortit al Cavall Fort?

Sí i no. Els àlbums podran ser o bé recopilacions de les pàgines que ja he publicat al Cavall Fort o bé àlbums inèdits completament. En aquest moment, ja tinc completament acabats i preparats tres àlbums inèdits i dues recopilacions.

Quin preu tindrà cada àlbum de 24 pàgines?

El preu serà d'aproximadament 1 € . Serà aquest preu o el més proper possible, en la mesura que ens ho permeti la plataforma, ja que els preus exactes els fixen ells.

Cada quan sortiran novetats?

Quan tinguem l’app en marxa, el meu compromís és que cada 4 mesos sortirà un àlbum nou que podrà ser comprat i descarregat.

Pot ser un negoci vendre còmics per 1 €?

En ser publicats digitalment el cost de producció és fix. A diferència del paper imprès, la inversió inicial sempre serà la mateixa. Per tant, considero molt més encertat buscar milers de lectors que paguin poc que no pas centenars que paguin més. Al cap i a la fi, jo faig còmics perquè el màxim de gent els llegeixi.

Quin benefici en treuràs?

Perquè tot rutlli és important que l'autor cobri un sou just. Ara bé, el que he fet, ha estat avançar la feina i invertir hores de treball en aquest projecte.

La meva gran juguesca ha estat avançar la producció dels àlbums sense cobrar (excepte les pàgines del Cavall Fort, és clar). Si aconsegueixo vendre prou còmics durant els primers 20 mesos, hauré amortitzat la feina avançada i podré seguir produint àlbums inèdits de l'Ornis.

Què és segur que sortirà publicat?

Els 5 àlbums ja fets i acabats sortiran publicats tant si es venen molt com poc. Per tant, l'app serà operativa durant més d'un any passi el que passi. A partir de llavors, la meva intenció és continuar publicant àlbums nous de trinca i nous recopilatoris de les pàgines del Cavall Fort.

Ets capaç de fer cada any 3 àlbums de 24 pàgines?

Sí (rotund).

Quins costos cobrirà, el verkami?

Bàsicament els de programació de l’app, que suposen tres quartes parts del preu total. La resta es reparteix entre costos de maquetació, traducció i correcció de cada àlbum, d’elaboració i enviament de les recompenses, ...

Els diners van doncs sobretot a la confecció de l'aplicació. És una gran inversió inicial però que, un cop feta, permet anar publicant còmics sense excessiva inversió posterior.

I l'autor no cobra res del verkami?

Com ja hem comentat, m'ho prenc com una inversió. Com que els còmics ja estan fets i alguns ja han estat publicats al Cavall Fort, al cost del verkami no hi ha inclosa la feina l’autor. Aquest verkami no és per pagar l’autor, sinó per aconseguir l’eina perquè l’autor pugui publicar en el format desitjat. Quan l'app funcioni i els còmics digitals es vengui, l'autor cobrarà.

I si recolliu més diners del previst, què?

Doncs tenim un munt de fites rumiades per donar a conèixer en cas que superem la xifra demanada i assolim uns objectius determinats. De fer volar coloms en sabem molt –els còmics disponibles en més idiomes (francès, alemany, japonès...), l’app per a altres plataformes, l'àlbum imprès en altres idiomes, imprimir un segon àlbum de l'Ornis...–, però no ens aventurem amb res mentre no surtin els números!

Vull una recompensa, però no visc a la península ni a les Illes Balears!

Amb els enviaments que no són per a la península ibèrica o les Balears la cosa es complica molt i no hem sabut com organitzar-ho sense sobrecarregar d'opcions les recompenses. Uf... Si no ets de la península ibèrica o de les Illes Balears només podem fer-te arribar la recompensa a ports deguts, és a dir, que hauràs de pagar tu l'enviament. Això sí, compensarem tots els qui ens demaneu aquest tipus d'enviament amb un detall extra!

No dubtis a preguntar-me el que sigui si et queda cap dubte sobre l'enviament.

Traduiràs tu al castellà o a l'anglès els còmics?

No, per sort XD
Els textos seran corregits i traduïts a cada idioma per professionals. El cost està inclòs en aquest verkami.

Tinc una altra pregunta!

Al final d'aquesta pàgina trobaràs la secció "Preguntes i respostes" on em pots preguntar el que vulguis.

Arribats a aquest punt, només vull afegir una cosa: GRÀCIES.

Gràcies als meus amics, coneguts i saludats que m'han ajudat a tirar endavant aquest projecte, en especial els amics Joan Puig, en Jose Arnau i l'Emma Pumarola, que hi han dedicat un fotimer d'hores.

I gràcies a tu, que això t'ha semblat prou interessant com per llegir-ho!

Aquesta app és el meu somni i la meva fita professional.

Hi he dedicat hores i hores entre feina i feina durant cinc anys. És una gran oportunitat de créixer com a autor i de relacionar-me d'una manera nova amb lectors d’arreu.

Ho aconsegueixi o no, sé que me'n penediré si no ho intento.

Salut!

Quim Bou

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

6 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

  • quimbou

    quimbou
    Author

    over 8 years

    Bon dia!

    Tenim tres prioritats a mesura que ens surtin els números:

    1- adaptar l'app a altres dispositius i sistemes.

    2- afegir idiomes

    3- afegir interactivitat a l'app.

    Te'ls he posat per ordre d'importància. Bé, totes ho són, d'importants, però hem de triar una primer que l'altra. El codi que tindràs per l'app no caducarà, quan l'adaptem a android et servirà pels 4 àlbums de pagament. En aquest sentit, pots estar tranquil que aquesta recompensa t'acabarà servint per la teva tauleta o mòbil. Això sí... caldrà tenir un xic més paciència :)

    Moltes gràcies!

  • Carles Pastanaga

    Carles Pastanaga

    over 8 years

    Quines possibilitats hi ha en un futur de que l'aplicació surti per a Android? No disposem de cap dispositiu amb iOS, pel que no podríem aprofitar els quatre primers àlbums. Seria la recompensa compatible amb Android, donat el cas? Gràcies i sort. :)

  • quimbou

    quimbou
    Author

    over 8 years

    Hola, Franchu,

    no sé si va ser la meva ineptitud o què, però no vaig poder treure els límits del Pay-Pal. Així que hagués estat un problema cobrar per aquest sistema. Al final, ens hem quedat només amb el sistema de pagament més senzill de gestionar: les targetes.

    Gràcies!

  • franchu

    franchu

    over 8 years

    Bones Quim!

    En les formes de pagament només hi ha l'opció de fer-ho amb targeta, contemples afegir poder pagar amb Paypal?

    Gràcies i molta sort!

  • quimbou

    quimbou
    Author

    over 8 years

    Hola, Nekotomaru,

    sí, tocas un tema al que le dimos muchas vueltas al planear las recompensas. Pero al hacer cuatro números ya vimos que había que escoger un sólo idioma para las recompensas de papel. Los gastos, de hacer dos idiomas, se multiplican. Y ya ahora este verkami pide una cifra que está al límite de lo razonable, imagínate si tuviéramos que pedir 20.000 € o algo más. Nos vimos obligados a escoger.

    Como el 99% de público que conoce a Ornis (que no Orn) es lector en catalán de la revista Cavall Fort, pues creímos que lo más lógico era escoger el catalán. Sabiendo, eso sí, que desgraciadamente hay gente como tu que no va a encontrar su opción deseada.

    Lo lamento en serio, una de las cosas que me gustan de la publicación digital es la facilidad con que se pueden añadir idiomas... Aunque un iPad no huele tan bien como un cómic de papel recién abierto, eso hay que reconocerlo :)

    Resumiendo todo este rollo... Lamentándolo mucho, no hay versión en papel en castellano :_(
    ¡Gracias por el interés!

  • Arikoladykawaii

    Arikoladykawaii

    over 8 years

    Me gustaría apoyar el proyecto pero las recompensas que me interesan solo están en catalan (Y lo digo en plan bien eeee no estoy diciendo nada malo xD) podría alguna forma de a ver algunas recompensas en papel en castellano (?) ^^

#22 / Tancament del verkami

Bona tarda!

    Molta gent em deia que la xifra del verkami era massa alta. Alguns pensaven que era una bogeria... Potser sí. Però ho havia de provar. És d'aquelles coses que has de fer a la vida, que són o blanc o negre. No pots fer-les una mica: ho proves o no ho proves. Jo ho he provat, hi he treballat de valent durant tres mesos (i a estones durant uns quants mesos i anys) i ho he intentat amb totes les meves forces.
Però ara, quan encara falta una setmana de temps per acabar el termini del verkami, és ben evident que no arribaré a recaptar la xifra demanada. Crec que no cal allargar innecessàriament el termini ja que és impossible arribar a la xifra total i, per tant, avui dono per acabat el verkami.

    He après molt en aquesta campanya, he conegut molta gent i fet molts contactes i, a més, ha estat una mena de curiós sondeig de mercat. Molt… read more

#20 / Els darrers amics del Secret de l'Ornis

Bon dilluns a tothom!

Vet aquí els darrers amics que m'han fet la versió de l'Ornis. Paciència, que en són uns quants! :)

En Pau:

www.escapula.com

Xevidom:

www.xevidom.com

L'Emma Pumarola

https://www.facebook.com/emmapumarolaillustrations

i també autora del vídeo-tràiler:

En Jordi Riba (Jodri)

http://jodriart.tumblr.com/

En Xavier Felip

http://xfelipcat.tumblr.com

En Miquel Casals

www.miquelcasals.es

En Fran Gutierrez

https://instagram.com/frangutierrezk/

En Joan Puig, amb la seva divertida entrevista-còmic que em va fer fa uns anys.

http://vinyeta.com/


Salut!

Quim

#19 / Error en les imatges de l'anterior e-mail

Bona tarda!

Disculpeu, les imatges de l'e-mail d'aquest matí han arribat enfosquides i amb mala qualitat (?). Us les reenvio, crec que paga de veure-les a bona qualitat.

En Jose Arnau, http://theblackmilk.net/ fent una barreja de l'Ornis i l'Akira!

En Jose també és l'autor d'aquesta meravella d'escultura:

En Dac, https://instagram.com/masindac/ fent un altre matxambrat curiós: l'Ornis i en Fly! :)

En Bernat Costa, http://www.bernitoons.com/

Gràcies i perdoneu!

Salut!

Quim

#18 / Amics de l'Ornis i entrevista a TV Banyoles

Bon dimecres a tothom!

Una nova ració dels amics de l'Ornis...

En Jose Arnau, http://theblackmilk.net/ fent una barreja de l'Ornis i l'Akira!

En Jose també és l'autor d'aquesta meravella d'escultura:

En Dac, https://instagram.com/masindac/ fent un altre matxambrat curiós: l'Ornis i en Fly! :)

En Bernat Costa, http://www.bernitoons.com/

I per acabar, vet aquí un link on podeu veure que segueixo donant la tabarra. Aquest cop, a la bona gent de Banyoles TV :)

http://banyolestv.xiptv.cat/redaccio-banyoles-lentrevista/capitol/entrevista-a-quim-bou-27-10-15

Salut!

Quim

#17 / Entrevista a Cat Ràdio i més mostres de l'Ornis

Bona i plujosa tarda...

En aquest link trobareu l'entrevista que em van fer dissabte a la nit, al programa Generació digital de Cat Ràdio. El programa és d'una a dues de la matinada, i jo m'havia aixecat a les sis del matí per pujar al Puigmal... Així que sí, faig veu de son :)

A partir del minut 13:30, però tot el programa és molt recomanable.

http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/generacio-digital/generacio-digital-01112015/audio/898582/

I dues mostres de l'Ornis. Recordeu que si les voleu veure totes, les trobareu al meu bloc (www.quimbou.com)

Salut!

Quim

#16 / Més amics de l'Ornis

Bon dilluns!

Aquests són els amics del verkami www.secretornis.cat d'aquests dies!

En Joan Tretze

http://www.elsistemad13.com/

En David Belmonte

www.belmonte-art.com

En Ricard Dilmé

http://www.serrallonga1640.blogspot.com/

L'Ivan Garcia

La Sílvia Llenas

www.silviallenas.com

Si voleu descarregar per imprimir i retallar el puzle, feu clic aquí:

https://www.dropbox.com/s/jx0zv6ewo8852yh/silvia_llenas_Ornis-250.jpg.zip?dl=0

Salut!

Quim

#15 / Campanya verkami (www.secretornis.cat): sobre el joc de rol

L'amic Jordi Martin ha tingut l'amabilitat de redactar aquest petit text per parlar de com serà el joc de rol de l'Ornis, que publicarà ben aviat a Maqui Edicions i que forma part d'algunes recompenses.

Per tots aquells que hi tingueu curiositat, que sou uns quants, vet aquí el que ens ha facilitat en Jordi:

Ja han passat prou dies i seria hora de parlar d’una de les recompenses que podreu trobar al Verkami de El Secret de l’Ornis: el joc de rol.

Es tracta d’un joc orientat al format storytelling (explicar històries) que té certs components de rol i està orientat als més joves de la casa.

Durant la partida, els participants prendran el paper de diferents nois i noies del poble de l’Ornis que decideixen emprar la seva imaginació per viure les seves pròpies aventures. Com és lògic a l’època en la qual es desenvolupen les aventures de l’Ornis, tots els nens i nenes seran aprenents d’una professióread more

#14 / A l'equador del verkami

Bon dijous a tothom!

Volia donar-te les gràcies personalment per haver col·laborat al verkami de l'Ornis. Com bé saps he estat donant moltes voltes a tot el projecte i tenia ben clar quin era l'objectiu a assolir per tal que valgués la pena tot l'esforç. Malauradament hem creuat l'equador i em toca ser realista i acceptar que és molt probable que no completem l'agosarada fita que havia escollit. Per això volia aprofitar l'avinentesa per agrair-te un cop més la teva participació i compartir una decisió que he pres: si la campanya no es completa igualment sortejaré un dels meus lots de material publicat entre tots els qui heu donat suport a El secret de l'Ornis. Crec que és el mínim que podia fer per reconèixer l'empenta dels qui heu volgut ser còmplices d'aquesta aventura, encara que quedi incompleta.

Ep, però que quedi clar que no em deixo desanimar i seguiré la campanya fins al final, acabi com acabi! Gràcies per la teva ajuda i suport!

Salut!

Quim

#13 / Els amics de l'Ornis i més mostres del còmic.

Bon dilluns!

Avui tenim uns quants amics més que han col·laborat amb la campanya. Recordeu visitar la meva web www.quimbou.com (portafoli/Ornis) si voleu veure'ls tots els que hem anat publicant. Són:

Dani Cruz

www.danicruz.com

Us presento en... Chuck-nORNIS... XD

Un pinup que em va fer per l'Orn:

Víctor Santos:

www.victorsantoscomics.com

També em va fer un pinup per l'Orn! :)

Eduardo González

http://tirondeojeras.blogspot.com.es/

I per finalitzar, un parell de tires més de mostra (també les trobareu totes al meu web)

Salut!

Quim

#12 / Amics de l'Ornis, "Pillo que te Pillo" i les mostres del còmic

Bon divendres a tothom!

Comencem amb els dos Amics de l'Ornis:

En Paco Nájera, un Ornis molt meditatiu... :)

www.tartessoscomic.es

I l'Azahara Carreras, què simpàtics els hi ha quedat tota la colla!

www.azahara.tumblr.com

www.azahara.artstation.com

Vam sortir al bloc "Pillo que te pillo", dedicat a la literatura infantil i juvenil:

www.pilloquetepillo.com/actualidad-literaria/apoya-la-creacion-de-una-app-para-leer-los-comics-de-ornis.html

Feu-hi una ullada! ;)

I finalment, la continuació de les tires de les primeres pàgines de l'Ornis. Recordeu que les podeu veure totes les que vaig posant a www.quimbou.com (Portafoli/Ornis/Mostra)



Que passeu un bon cap de setmana!

Salut!

Quim

#11 / Més amics, la figura de cartró-pedra, Ràdio Vilablareix i mostra de l'Ornis

Bon dimecres!

Us poso al dia de les novetats.

Ahir dimarts vaig anar a Ràdio Vilablareix (www.vilablareix.cat/laradio), on em van tractar molt bé i em van entrevistar. Teniu el link directe aquí:

http://www.vilablareix.cat/laradio/podcast.php?id=4872

Són 3/4 d'hora... No sé si m'aguantareu tanta estona ;)

Oh! Ja tenim al primera figura de cartró-pedra! Trobo que ha quedat molt bé!

Segueixo amb la campanya de "Amics de www.secretornis.cat"

Aquest cop, els autors que amablement m'han fet una versió de l'Ornis són:

La Zoraida Zaro (www.zoraidazaro.tk )

La Zoraida un dels altres il·lustradors que malgrat no conèixer-los personalment han acceptat donar-me un cop de mà. La veritat és que fa molta il·lusió que gent amb tant de talent sigui també tan generosa! Una gran il·lustració!

Ja sé que ho dic de cadascun d'ells, però realment paga la pena xafardejar per la seva web.

En Pau-B, àlies Gargotaire (http://gargotaire.blogspot.com.es/)
read more

#06 / Els amics del verkami www.secretornis.cat (4): en Man

Avui arriba el torn d'en Man Karot, un dibuixant que... bé, podria dir-vos que és molt bo, però només fa falta veure el seu dibuix per observar el traç lleuger i plàstic que té. Hi ha gent que té talent i a sobre, és pencaire :)

Per cert! Ben aviat, ell també engegarà el seu verkami. Estiguin atents a les seves pantalles :)

https://www.facebook.com/manolo.carot

http://mancomic.blogspot.com.es/

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy