❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

Gravació del primer disc d'Acousters

Els Acousters som una banda de la província de Girona que un bon dia ens vam reunir per tocar i passar l’estona i vam acabar embarcant-nos e

Acousters

A project of

Category

Folk / Pop

Created in

0
seconds
86
Patron
2.612€
From 2.000€
Contribute to the project

QUI SOM?

Acousters som una banda de la província de Girona que vam començar amb un munt d’inquietuds musicals i moltes ganes d’explicar-les amb les nostres cançons. Les nostres lletres són converses lleugeres, senzilles, més o menys personals, i sempre necessàries. Cançons del dia a dia, d’amors i desamors i d’altres situacions en les que tots ens trobem en algun moment.

Després de quedar en segona posició al Concurs de la Cançó de Salitja d’enguany i de ser semifinalistes del concurs de maquetes Sona9, organitzat per iCat fm/Catalunya Ràdio, Televisió de Catalunya i Enderrock, ara volem consolidar el nostre projecte i volem que cadascú de vosaltres en formeu part.

EL NOSTRE PROJECTE

El nostre projecte a curt termini és l’enregistrament del nostre primer CD. Serà un recull de dotze cançons en català i anglès, de música pop folk amb pinzellades d’altres estils. A finals del mes de desembre entrem a gravar a l’estudi i la previsió és que el disc surti el mes de febrer.

QUÈ VOLEM?

Volem aconseguir el finançament necessari per a dur a terme el nostre projecte. Totes les aportacions aconseguides a través de Verkami es destinaran a les finalitats següents:

 • Enregistrament del disc
 • Procés de mescla
 • Masterització
 • Edició de 1000 còpies del CD
 • Maquetació i impressió del material de difusió i merchandising

Compartim el nostre projecte amb vosaltres perquè volem que hi participeu i que en formeu part.

La nostra voluntat no és altra que arribar a tothom amb la nostra música i col•laborant amb aquest projecte fareu que això es pugui fer realitat.

COM ENS PODEU AJUDAR?

Podeu col•laborar amb nosaltres en forma de mecenatge fent la vostra aportació seguint les indicacions que us indica verkami. Totes les aportacions es veuran recompensades amb la nostra música: des del nostre CD fins a un concert privat.

ON ENS PODEU ESCOLTAR?

Seguint el nostre objectiu de voler compartir la nostra música amb tothom, som presents a diferents xarxes socials on, a més de poder escoltar les nostres cançons, obtindreu informació sobre el grup i les nostres actuacions. Aquí teniu 3 de les nostres cançons:

SoundCloud Acousters

Podeu trobar més informació sobre nosaltres als següents enllaços:

Acousters Wordpress

Acousters Myspace

Acousters Facebook

Acousters Twitter

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

2 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Acousters

  Acousters
  Author

  over 8 years

  Bona tarda orpuig!

  Entre gravar, masteritzar i fabricar les còpies de cd, comptem que cap a finals de Febrer tindrem el disc fet del tot.

  Gràcies.

 • uri puig

  uri puig

  over 8 years

  Quan tindreu el CD fet? =)

#01 / Ja som aquí

Els Acousters arribem a Verkami!

Estem treballant dur per la gravació del nostre primer disc que, si tot va bé, veurà la llum el proper mes de gener.

Volem que tots en formeu part i que vulgueu col·laborar i participar amb nosaltres i amb aquest projecte, i us assegurem que, a canvi, no marxareu amb les mans buides!

Qualsevol de les vostres aportacions es veuran recompensades, des del CD firmat enviat a casa teva fins a un sopar i concert privat amb tots els membres dels Acousters (que ens agradaria molt organitzar, per cert! :-P)

Esperem que gaudiu de la nostra música i d'aquest projecte i si a més a més hi col·laboreu: MOLTES GRÀCIES!!
1€
2 backers

Els Acousters t'estarem molt agraïts!

5€
4 backers

Enviament de l'adhesiu promocional + Aparició com a mecenes als agraïments del llibret del disc.

10€
39 backers

PACK DIGIPACK

Enviament de l'adhesiu promocional + Aparició com a mecenes als agraïments del llibret del disc + Enviament a casa teva del nostre primer CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters.

20€
6 backers

PACK DEDICAT

Enviament de l'adhesiu promocional + Aparició com a mecenes als agraïments del llibret del disc + Enviament a casa teva del nostre primer CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters + Cartell promocional signat + 2 Xapes.

30€
16 backers

PACK SAMARRETA

Enviament de l'adhesiu promocional + Aparició com a mecenes als agraïments del llibret del disc + Enviament a casa teva del nostre primer CD en format Digipack signat per tots els membres dels Acousters + Cartell promocional signat + 2 Xapes + Samarreta

50€
12 backers

PACK REGAL

4 adhesius promocionals + Aparició als agraïments del disc del teu nom i d'un segon nom que tu triïs + 2 CD's en format Digipack signats per tots els membres dels Acousters + Cartell promocional signat + 2 Xapes + Samarreta.

100€
10 left (of 15)

PACK DUET

4 adhesius + Aparició als agraïments del disc del teu nom i d'un segon nom que tu triïs + 2 CD's en format Digipack signats + 2 Cartells promocionals signats + 4 Xapes + 2 Samarretes + Assistència per a dues persones a l'estudi durant la gravació del disc + Entrada doble a un concert a escollir de la gira de presentació del disc + Visualització en primícia del nostre primer videoclip.

250€
3 left (of 5)

PACK CONCERT PRIVAT

4 adhesius + Aparició als agraïments del disc del teu nom i d'un segon nom que tu triïs + 2 CD's en format Digipack signats + 2 cartells promocionals signats + 4 Xapes + 2 Samarretes + Assistència per a dues persones a l'estudi + Dues entrades dobles a un concert a escollir + Visualització en primícia del nostre primer videoclip + Concert privat a casa teva (Catalunya) amb un aforament màxim de 50 persones.

500€
3 left (of 3)

PACK x 5: SOPAR I CONCERT PRIVAT

5 adhesius + Aparició als agraïments del disc del teu nom i de quatre noms més que tu triïs + 5 CD's en format Digipack signats + 5 Cartells promocionals signats + 5 Xapes + 5 Samarretes + Assistència per a 5 persones a l'estudi + 5 Entrades dobles a un concert a escollir + Visualització en primícia del nostre primer videoclip + Nit de sopar i concert privat a casa nostra amb tots els membres dels Acousters per a 5 persones i 5 acompanyants.

Cookies help us to offer you the best experience. Settings