❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

La República Rumbera, el primer disc

La República Rumbera neix l'any 2011, arrel del curs d'introducció a la Rumba Catalana organitzat per FORCAT i dirigit per Pere Pubill Calaf "Peret". Avui, tres anys després, seguim trobant-se, amb el proposit de fer viure la rumba amb el seu estat més pur. Ara volem gravar un disc.

La República Rumbera

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
83
Aportacions
2.650€
De 2.600€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

La República Rumbera neix l'any 2011, arrel del curs d'introducció a la Rumba Catalana organitzat per FORCAT i dirigit per Pere Pubill Calaf "Peret".

Avui, tres anys després, seguim trobant-se, amb el propòsit de fer viure la rumba amb el seu estat més pur.

LA CAMPANYA

La campanya està destinada a l'enregristament del nostre primer disc, que el gravarem a l'estudi Sota la Palmera a Dosrius, sota la producció d'en Pep Lladó , compositor, músic amb una dilatada carrera (Gato Pérez, Ai, ai, ai, etc...) i productor musical. En Pep Lladó ha desenvolupat la seva tasca en l’àmbit de les músiques populars, especialment en la Rumba Catalana.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Les aportacions aniran destinades íntegrament a l'enregistrament, la producció, la gestió i l'edició del disc.

CALENDARI

La gravació està prevista pels mesos de juliol i agost de 2014.

La presentació del disc es faria entre el mesos de setembre i octubre de 2014.

En la mateixa presentació, es realitzaria l'entrega d'una part de les recompenses. A partir d'aleshores es realitzaria l'entrega de les recompenses restants.

ON PODEU TENIR MÉS INFORMACIÓ DE LA BANDA?

www.ralet.es
facebook.com/LaRepublicaRumbera

A QUI PODEU ESCOLTAR EL PRIMER SINGLE DEL GRUP

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Utilitzem cookies pròpies per poder oferir el nostre servei i de tercers per finalitats analítiques i mostrar-te publicitat personalitzada a partir dels teus hàbits de navegació. Accepta totes les cookies punxant “Acceptar” o més informació i configura les teves preferències aquí.