2015 — VERKAMI: 5 anys fent història del crowdfunding
×

Descripció del projecte

NOU OBJECTIU: COMPTAR AMB 3.500 AMICS I AMIGUES D'ESCOLA VALENCIANA

Assolit l’objectiu econòmic mínim fixat es pot continuar participant en el projecte fins al 30 de novembre. Per a mantenir les activitats de l'entitat a llarg termini cal assegurar almenys 3.500 persones que siguen Amics i Amigues d’Escola Valenciana.

Ací teniu la imatge dels lots de recompenses de 60€:

RECOMPENSA AMICS I AMIGUES 2

De les 13 recompenses que s’ofereixen al micromecenatge, set, a partir de la de 60€, inclouen el carnet d’Amic/Amiga amb un any gratuït, amb el qual els mecenes que hi han contribuït estaran informats de les activitats d’Escola Valenciana de forma directa i gaudiran dels avantatges, sortejos i descomptes en activitats diverses que promou l’entitat. Passat aquest any el que s’espera és que aquestes persones accepten continuar sent Amics i Amigues efectius.

RECOMPENSA AMICS I AMIGUES 1

PER QUÈ AQUESTA CAMPANYA DE MICROMECENATGE SOCIAL?
S’acompleixen 30 anys de la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià i estem patint atacs directes als nostres drets lingüístics. Davant la marginació de l’ensenyament en valencià, plurilingüe i de qualitat. Davant la manca d’oferta educativa en la nostra llengua. Davant un Decret de plurilingüisme sense recursos. Davant la imposició de lleis pròpies de l’era predemocràtica com la LOMCE: et fem una crida.

Una crida econòmica que ens permeta continuar treballant per la normalització lingüística. Una crida per assegurar la dignitat que li pertoca al nostre tret d’identitat més important. Una crida per aconseguir que la nostra riquesa lingüística siga compartida per totes i tots.

Volem sumar la voluntat de milers de persones que defenen el dret bàsic de l’educació en la nostra llengua. Volem que es visualitze l’estima per la nostra llengua. Volem que el vaixell del valencià continue navegant.

Mural Estimem la nostra llengua (València, 1995)

PER QUÈ CAL QUE FACES ESCOLA VALENCIANA?
Escola Valenciana és un moviment de base social que treballa per la cohesió i la suma de voluntats que impulsen la riquesa de la nostra llengua, la nostra cultura i la nostra identitat amb projectes propis i amb el treball compartit amb altres agents socials.

Fa quasi tres dècades que engegàrem una maquinària participativa, transversal i comarcal que pertany a totes les persones que participeu d’aquest moviment i totes les que us hi vulgueu sumar.

Volem que Escola Valenciana et continue servint d’altaveu de promoció de la nostra llengua a l’escola i al carrer. Un altaveu de l’ensenyament en valencià, de la música en valencià, del cinema en valencià, de la literatura en valencià, del voluntariat lingüístic, dels drets lingüístics i de tota la resta d’activitats de cohesió social i de xarxa que duem a terme.

Escola Valenciana ets tu i el teu suport econòmic és fonamental. Necessitem que totes i tots ens impliquem per continuar obrint aquesta drecera de normalitat. És per això que et proposem aquesta manera de contribuir al funcionament d’aquesta federació d’associacions per la llengua comarcals i de país.

Passacarrer d’una Trobada d’Escoles en Valencià

PER QUÈ VOLEM REUNIR 60.000 €?
El Verkami d’Escola Valenciana està concebut per a mantindre el nostre funcionament mentre paral·lelament desenvolupem diverses vies d’autofinançament. Volem aconseguir garantir projectes sostenibles i estables. Ara per ara això perilla greument.

Si entre totes i tots arribem a l’objectiu econòmic d’aquest micromecenatge, la nostra activitat podrà continuar desenvolupant-se durant els pròxims mesos.

Tu tens la clau. Tots tenim la clau. La teua aportació econòmica servirà per mantenir l’estructura bàsica que potencie:

 • L’organització de les Trobades d’Escoles en Valencià.

 • L’assessorament a les famílies i els docents per demanar l’obertura de més línies en valencià a les escoles.

 • La cobertura de les accions judicials per aconseguir que s’òbriguen línies en valencià.

 • La denúncia pública de les irregularitats que actualment existeixen a tots els nivells educatius respecte al bon funcionament dels programes d’ensenyament en valencià.

 • L’assessorament jurídic a persones a les quals es nega el dret a viure en valencià mitjançant l’Oficina de Drets Lingüístics.

 • L’impuls de campanyes informatives sobre la matriculació en valencià.

 • La formació del professorat en un plurilingüisme real on la nostra llengua és la peça fonamental en el procés d’aprenentatge.

 • L’organització de mobilitzacions per l’ensenyament de qualitat al País Valencià.

 • La creació de materials i la col·laboració amb entitats i institucions de les nostres comarques i dels territoris de parla comuna.

 • L’organització de concursos literaris en valencià per a tots els nivells educatius amb els Premis Sambori.

 • El foment de nous parlants en la nostra llengua mitjançant el programa Voluntariat pel Valencià.

 • La potenciació de la música en valencià amb l’organització dels concerts de La Gira i l’edició de recopilatoris de música.

 • La programació de pel·lícules en la nostra llengua per a l’alumnat amb el Cinema a l’Escola i a les sales comercials amb el Cinema en temps d’oci.

 • El desenvolupament de la campanya d’Amics i Amigues d’Escola Valenciana. Ens cal arribar a un mínim de 3.500 Amics i Amigues per garantir el futur d’aquest moviment social i les seues activitats.

Amb tu, comptem! Perquè tu ets Escola Valenciana.

Altres formes de fer la teua aportació económica:
En cas que et siga impossible fer una aportació amb targeta bancària o PayPal i vulgues contribuir a dur endavant Escola Valenciana, pots fer una transferència al següent número de compte bancari especificant en el concepte FES ESCOLA VALENCIANA:

3159 / 0060 / 18 / 2315229126

LES ACTIVITATS D'ESCOLA VALENCIANA

Trobades d’Escoles en Valencià
Xarxa de Centres de Qualitat
Oficina de Drets Lingüístics
Premi Sambori
La Gira d’Escola Valenciana
Voluntariat pel Valencià
Cinema d’Escola Valenciana
Acosta’t al Territori
Un euro, llavor de solidaritat
Nit d’Escola Valenciana
Congressos d’Escola Valenciana
Amics i Amigues d’Escola Valenciana
Targetes d'Escola Valenciana
Materials

LES ASSOCIACIONS I ENTITATS QUE CONFORMEN ESCOLA VALENCIANA
Actualment la Federació Escola Valenciana està formada per 29 associacions i entitats comarcals i de país.

MÉS INFORMACIÓ
www.escolavalenciana.com
Facebook Escola Valenciana
@escolatv
verkami@escolavalenciana.org / 963 472 783

MITJANS DE COMUNICACIÓ COL·LABORADORS
La Veu del País Valencià
La Veu del País Valencià

Revista Tres deu
Revista Tres deu

Vilaweb.cat
Vilaweb.cat

Indicat.blogspot.com
indicat.blogspot.com

 

Comparteix el projecte amb els teus amics

Publica el widget del projecte
Selecciona el widget que millor encaixi a la teva pàgina web. Només has de copiar i enganxar!


Preguntes i respostes(21)

 • Quan es començaran a enviar les recompenses? Gràcies! Salut!

  feta per Jaume

  Hola! Començarem a enviar les recompenses durant el mes de febrer. Us avisarem prèviament perquè estigueu al cas. Gràcies per l'espera!

 • No trobe el correu que enviareu per a sol·licitar les recompenses i el correu electrònic v@fev.org pareix que ja no existeix, per tant no puc comunicar-me amb vosaltres com proposeu ací. Em podríeu donar alguna alternativa?

  feta per La Murta vins i tapes

  L'adreça correcta és escola.v@fev.org

 • Hola! Vos vaig enviar un mail però no n'he obtingut resposta! No he rebut cap formulari i, per tant, no el puc emplenar per demanar la meua recompensa. Vaig fer aportació de 35 euros i hauria de saber la resposta ja... Gràcies!

  feta per nn2692

  Hola! Envia un correu a escola.v@fev.org indicant-nos la recompensa que vas fer i et tornarem a reenviar el formulari! Ràpid, que el plaç per emplenar-los acaba demà!

 • Hola, m'agradaria saber on puc trobar les talles de les dessuadores! Gràcies per tot! I enhorabona per la faena feta!

  feta per Marina

  Hola Marina! Les talles de les dessuadores estan al formulari que heu d'emplenar per rebre la recompensa.

 • En el cas hipotètic que em tocara la passejada cultural, he d'anar jo, o em pot substituïr algú? Per qüestions geogràfiques em resultarà probablement impossible anar-hi, però m'agradaria que fóra un regal per a dos familiars.

  feta per Bronski

  Clar que sí! Pots regalar la passejada a qui tu vulgues!

 • Les aportacions fetes a través del verkami també es poden desgravar com la quota d'amic o amiga i les aportacions solidàries?

  feta per Andreu Collado

  Hola Andreu, l'aportació a aquest projecte de microfinançament és una donació a la Fundació Escola Valenciana. Per tant podràs desgravar-te el 25% de la teua donació en la declaració de la renda.

 • Hola! Si he fet una aportació però vull canviar-la per pujar la quantitat, com ho puc fer? Gràcies!!!

  feta per Masalu

  Hola Masalu, cal que faces una segona aportació. Moltes gràcies.

 • Fer una donació a Escola Valenciana desgrava per la declaració de la renda per ser una fundació. Quan aportem via Verkami també ens pot servir per desgravar? Gràcies i endavant amb la iniciativa!

  feta per Vicent

  L'aportació a aquest projecte de microfinançament és una donació a la Fundació Escola Valenciana. Per tant podràs desgravar-te el 25% de la teua donació en la declaració de la renda.

 • Hola, vull fer la meua aportació però no vull apareixer a l'agraïment de la web, hi hauria algun problema? Moltes gràcies!

  feta per Anònim

  Hola Anònim, cap problema. Pots no aparéixer o utilitzar un pseudònim. Gràcies!

 • On podem veure el disseny de la samarreta? Moltes gràcies i endavant, que això ja ho tenim!

  feta per Ramonet

  En 10 dies tindrem les mostres de la samarreta de les Trobades 2014, aleshores vos mostrarem el disseny. Gràcies, Ramonet!

 • En la vostra pàgina de facebook no és fàcil trobar el full de suscripció a Amics d'Escola Valenciana. Amb l'aportació d'aquesta campanya tinc un any, però si després vull seguir....

  feta per Enric Serrano

  Hola Enric, el nostre espai d'Amics i Amigues d'Escola Valenciana és www.escolavalenciana.org/amics per si li vols fer una ullada. No obstant, si has fet una recompensa que inclou un any gratuït d'Amic al pròxim any ja se't cobrarà la quota. Gràcies per fer Escola Valenciana!

 • Hola sóc joan .l' oficina de drets lingüístics .És soles pera donar informació o podria defensar directament als jutjats el nostre dret

  feta per joan

  Hola Joan, oferim també servei jurídic. Posa't en contacte amb nosaltres a drets@fev.org i pega també una ullada si vols a l'espai web http://www.escolavalenciana.com/associacions/detall/52/oficina-de-drets-linguistics

 • Hola, de quina talla són les samarretes? En els passos no deixa l'opció de triar.

  feta per Miquel

  Hola Miquel, si assolim el verkami vos enviarem un correu amb instruccions per a fer-vos arribar les recompenses. Podreu elegir les talles, no et preocupes. Gràcies!

 • quina és l'entitat bancaria per a fer l'ingrés ? només he vist el nr del compte i el nom.

  feta per conxa

  Hola Conxa l'entitat amb la qual treballem és Caixa Popular. Moltes gràcies!

 • Hola companys! Estic intentant fer l'aportació però no m'apareix res de com ho puc fer, m'expliqueu? Moltes gràcies!

  feta per Nina

  Hola Nina, posa't en contacte amb nosaltres al 963472783 i t'ho expliquem. Una abraçada

 • Estic intentant fer una transferencia i em diuen que el número es incorrecte. segur estan bé?

  feta per MÓNICA

  Hola Mónica, el número de compte corrent és correcte. En cas que siga et impossible fer una aportació amb targeta bancària o PayPal i vulgues contribuir a dur endavant Escola Valenciana, pots fer una transferència, però cal que tingues en compte que serà una aportació solidària i no es gestionarà cap recompensa. Moltes gràcies!

 • Oh! S'han esgotat les recompenses de 85 euros! Demà volia proposar al meu departament (de Valencià) que participàrem conjuntament, i així milloràvem la dotació de pel·lis en valencià del departament. Això no es pot ampliar, veritat?

  feta per Lluïsa Cifre

  Les recompenses Lot "Cinema en valencià" estan esgotades. En qualsevol cas la nostra intenció es poder tornar a fer un nou volum de la Devedeteca més endavant. Teniu disponibles altres recompenses com el Lot Premi Sambori o el Lot Escola Valenciana. Gràcies Lluïsa.

 • podrieu enviar aquesta iniciativa de verkami via whatsup'?la major part dels meus contactes els tinc pel whatsup i alguns em pregunten..i m'agradaria poder fer difussió de la iniciativa des del meu mobil ¿ es posible? , vos deixe el meu numero ??

  feta per david gimeno

  Hola David, seria genial que feres difusió via WhatsApp als teus contactes. Digues-los que entren a www.escolavalenciana.org/verkami

 • Hola, jo no tinc targeta bancària. Hi ha alguna altra manera de fer aportacions?

  feta per Àngela

  Hola Àngela en cas que et siga impossible fer una aportació amb targeta bancària o PayPal i vulgues contribuir a dur endavant Escola Valenciana, pots fer una transferència al següent número de compte bancari especificant en el concepte FES ESCOLA VALENCIANA:

      3159 / 0060 / 18 / 2315229126
  

  Cal tindre en compte que serà una aportació solidària i no es gestionarà cap recompensa. Moltes gràcies!

 • Vull fer el donatiu per transferencia. Per què tinc que enrigistrar-me al "werkami" per a la recompensa......

  feta per JOSE CEREZO

  En cas que et siga impossible fer una aportació amb targeta bancària o PayPal i vulgues contribuir a dur endavant Escola Valenciana, pots fer una transferència al següent número de compte bancari especificant en el concepte FES ESCOLA VALENCIANA:

        3159 / 0060 / 18 / 2315229126
  

  Cal tindre en compte que serà una aportació solidària i no es gestionarà cap recompensa. Moltes gràcies!

 • El disseny de la samarreta encara no està definit? Igualment guardeu-me'n una que la vull!

  feta per Enric Capoll

  Hola Enric, en uns dies esperem poder presentar-vos la samarreta de les Trobades 2014. Ja hi estem treballant, moltes gràcies!

Si en vols saber més Fes la teva pregunta

Fes Escola Valenciana!

Aconseguits 75.885€
de 60.000€
100% aconseguit Conseguido!
Aquesta és una crida econòmica per a continuar treballant per la normalització de la nostra llengua. Una crida per assegurar la dignitat que li pertoca al nostre tret d’identitat més important. Una crida per defensar el nostre dret a viure en valencià.
Creat a: Benifaió

Gràcies! Aquesta campanya de crowdfunding va acabar el 1 de Desembre de 2013.

 
 • Aportant 10€
  267 Mecenes

  TU FAS ESCOLA VALENCIANA

  Agraïment al web d'Escola Valenciana

 • Aportant 15€
  62 Mecenes

  VOLUNTARIAT PEL VALENCIÀ

  Agraïment al web d'Escola Valenciana
  + Informació del Voluntariat pel Valencià
  + 5 sorteigs entre tots els mecenes d'aquesta recompensa per a fer una passejada cultural per a tu i un acompanyant.

 • Aportant 20€
  645 Mecenes

  SAMARRETA TROBADES 2014

  Agraïment al web d'Escola Valenciana
  + 1 samarreta de les Trobades 2014
  + 1 xapeta del "Sí al valencià"

 • Aportant 25€
  QUEDEN 858 RECOMPENSES (DE 1000)

  LA GIRA D'ESCOLA VALENCIANA

  Agraïment al web d'Escola Valenciana
  + 1 entrada per als concert de Falles o Fogueres
  + 1 CD de La Gira 2013

 • Aportant 35€
  QUEDEN 514 RECOMPENSES (DE 900)

  LOT TROBADES 2014

  Agraïment al web d'Escola Valenciana
  + 2 samarretes de les Trobades 2014
  + 2 xapes del "Sí al valencià"
  + 1 llibre "L'escola valenciana. 25 anys de Trobades"

 • Aportant 60€
  QUEDEN 167 RECOMPENSES (DE 400)

  AMICS I AMIGUES D'ESCOLA VALENCIANA 1

  Agraïment al web d'Escola Valenciana
  + 1 carnet d'Amic/ga d'Escola Valenciana amb un any de quota gratuïta
  + 1 samarreta de les Trobades 2014
  + 1 xapeta del "Sí al valencià"
  + 1 llibre "L'escola valenciana. 25 anys de Trobades".

 • Aportant 60€
  77 Mecenes

  AMICS I AMIGUES D'ESCOLA VALENCIANA 2

  Agraïment al web d'Escola Valenciana
  + 1 carnet d'Amic/ga d'Escola Valenciana amb un any de quota gratuïta
  + 1 dessuadora de les Trobades 2014
  + 1 motxilla de les Trobades 2014
  + 1 xapeta del "Sí al valencià"

 • Aportant 85€
  RECOMPENSES ESGOTADES

  LOT CINEMA EN VALENCIÀ

  Agraïment al web d'Escola Valenciana
  + 1 Devedeteca d'Escola Valenciana amb 5 pel·lícules en valencià.
  + 1 carnet d'Amic/ga d'Escola Valenciana amb un any de quota gratuïta.

 • Aportant 90€
  RECOMPENSES ESGOTADES

  LOT PREMI SAMBORI

  Agraïment al web d'Escola Valenciana
  + 1 col·lecció completa (13 llibres) de l'Arc de Sant Martí 2012
  + 1 carnet d'Amic/ga d'Escola Valenciana amb un any de quota gratuïta.

 • Aportant 300€
  QUEDEN 28 RECOMPENSES (DE 50)

  LOT ESCOLA VALENCIANA

  Agraïment al web d'Escola Valenciana
  + 1 col·lecció dels Tallers de Cultura Popular
  + 1 col·lecció de l'Arc de Sant Martí 2012
  + 1 col·lecció l'Àlbum
  + 1 col·lecció d'Acord
  + 1 carnet d'Amic/ga d'Escola Valenciana amb un any de quota gratuïta.

 • Aportant 500€
  QUEDEN 4 RECOMPENSES (DE 10)

  LA NIT D'ESCOLA VALENCIANA

  Agraïment al web d'Escola Valenciana
  + 2 sopars per a la Nit d'Escola Valenciana (per a aportacions fetes abans del 18 de novembre de 2013)
  + 2 carnets d'Amic/ga d'Escola Valenciana amb un any de quota gratuïta
  + 2 samarretes de les Trobades 2014
  + 2 xapes del "Sí al valencià"
  + 2 llibres "L'escola valenciana. 25 anys de Trobades".

 • Aportant 1.000€
  QUEDEN 7 RECOMPENSES (DE 10)

  COL·LABORACIÓ

  Agraïment al web d'Escola Valenciana
  + 2 sopars per a La Nit d'Escola Valenciana i 1 allotjament doble a l'hotel de La Nit d'Escola Valenciana (per a aportacions fetes abans del 18 de novembre de 2013)
  + Menció a La Nit d'Escola Valenciana
  + 2 carnets d'Amic/ga d'Escola Valenciana amb un any de quota gratuïta
  + 2 samarretes de les Trobades 2014
  + 2 xapes del "Sí al valencià"
  + 2 llibres "L'escola valenciana. 25 anys de Trobades".

 • Aportant 3.000€
  QUEDEN 15 RECOMPENSES (DE 15)

  SUPORT ESPECIAL

  Agraïment al web d'Escola Valenciana
  + 4 sopars per a La Nit d'Escola Valenciana i 2 allotjaments dobles a l'hotel de La Nit d'Escola Valenciana (***per a aportacions fetes abans del 18 de novembre de 2013***)
  + Menció a La Nit d'Escola Valenciana
  + 2 carnets d'Amic/ga d'Escola Valenciana amb un any de quota gratuïta
  + 2 samarretes de les Trobades 2014
  + 2 xapes del "Sí al valencià"
  + 2 llibres "L'escola valenciana. 25 anys de Trobades".

Gràcies! Aquesta campanya de crowdfunding va acabar el 1 de Desembre de 2013.

 

Projecte destacat per Vilaweb

Blog del projecte (3)

3 actualitzacions més veure-les totes

Autor/a del projecte

Foto de ESCOLA VALENCIANA
ESCOLA VALENCIANA
Escola Valenciana - Federació d'Associacions per la Llengua és una entitat cívica formada per associacions comarcals i de país. El principal objectiu de l'entitat és la normalització del valencià en tots els à... segueix llegint
ESCOLA VALENCIANA té 0 projectes més a Verkami. Pots trobar més informació a http://www.escolavalenciana.org