❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

INSPIRATS PER LA NATURA 2013

Aquest llibre és el TERCER volum d'aquest projecte editorial que, amb les imatges finalistes i premiades del prestigiós concurs internacional MontPhoto, tracta d'exercir una important influència d'educació fotogràfica, naturalista, esportiva i ambiental.

MontPhoto

Un projecte de

Creat a

0
segons
86
Aportacions
7.112€
De 7.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano i English

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

INSPIRATS PER LA NATURA. MONTPHOTO 2013

Aquest llibre és el TERCER volum d'un projecte de gran envergadura que, amb les imatges finalistes i premiades d'un concurs internacional, tracta d'exercir una important influència d'educació fotogràfica, naturalista, esportiva i ambiental.

Donar suport a aquesta publicació és donar suport a una filosofia d'activitat participativa, oberta i independent.

Exemplar de l'edició 2012. Foto: NEXE

QUINES CARACTERÍSTIQUES TÉ EL LLIBRE?

El llibre del concurs internacional MontPhoto ha suposat un pas sense precedents en la qualitat de la representació editorial de les obres fotogràfiques presentades a un concurs, essent una publicació que va més enllà d'un simple catàleg.

Un treball d'excel·lent edició que ha meravellat als propis participants. Una obra que mostra els treballs més bells presentats al certamen i que cada vegada compta amb més seguidors i adeptes.

El llibre manté la filosofia del concurs, que pretén ser d'interès per als amants de la fotografia, de la natura i de la seva conservació.

Aquest nou exemplar tindrà les mateixes característiques de qualitat i disseny que els anteriors, és a dir: 156 pàgines impreses en multicromia amb paper de 200 gr., que mesura 290 mm x 290 mm, enquadernat en tapa dura amb sobrecoberta.

El llibre és trilingüe i està en tres idiomes: català, castellà i anglès.

Pots veure unes pàgines de les publicacions anteriors a:
INSPIRATS PER LA NATURA 2011
INSPIRATAS PER LA NATURA 2012

Edició 2012. Foto: NEXE

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Ja sabem que aquest repte de Verkami només cobreix un 50% del cost previst. La resta, per un tiratge de 800 exemplars, esperem poder negociar-ho amb empreses i també comptem amb les reserves ja realitzades per la web per part dels propis participants. Esperem poder superar aquesta xifra per cobrir les despeses necessàries:

Impremta, comissions de bancs, comissió de Verkami, Alta ISBN, correcció i traducció de textos, disseny gràfic i maquetació, distribució i enviament.

L'objectiu és un tiratge curt, però si aconseguim superar la xifra contemplaríem fer més exemplars.

QUAN US DONEM ELS LLIBRES?

6 DE DESEMBRE LLIURAMENT A LA GALA MONTPHOTO A LLORET DE MAR on sereu tots convidats de manera preferent i us podrem donar el llibre en mà.

Els exemplars no recollits a la Gala de Lloret seran enviats per missatgeria els dies següents, amb el compromís que estiguin repartits abans de Nadal.

"Molts són els homes i dones que, darrera de la seva càmera, dediquen la seva vida a protegir la biodiversitat. Homes i dones que busquen per tot el món imatges que desperten estímuls que les paraules no poden aconseguir. Aquest llibre és un bon exemple d'això. Mirin, observin, sentin el que tots aquests fabulosos caçadors d'imatges els estan volent dir. I actuïn en conseqüència. Al cap i a la fi, és per la causa més fabulosa que puguem imaginar"

Eva van den Berg

Edició 2012. Foto: NEXE

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

7 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • MontPhoto

    MontPhoto
    Autor/a

    más de 10 años

    Hoy mismo se entregaran al transportista, por tanto seran entregados en el transcurso de esta semana.

    Saludos

  • Diego

    Diego

    más de 10 años

    ¿Como va la cosa? ¿Los libros se imprimieron a tiempo para la gala? ¿Cuando empiezan los envios para los que no pudimos asistir? Un saludo

  • Carta Gráfica

    Carta Gráfica

    más de 10 años

    Buenas tardes

    Soy Juan José Franco de Carta Gráfica, dedicada a la impresión de libros y posicionamiento en redes sociales , blogs, tiendas online…….

    Nos ofrecemos para presupuestar su proyecto.

    Un saludo,

    www.imprentacartagrafica.com

  • MontPhoto

    MontPhoto
    Autor/a

    más de 10 años

    Hola Natalie, los temas y las imágenes se seleccionan en el concurso internacional MontPhoto. La edición 2013 ya finalizó su plazo de admisión.

    Puedes ver las obras que optan a los premios finales y más información en la web www.montphoto.com.

  • Natalie Salem

    Natalie Salem

    más de 10 años

    ¿De qué tema se trata para la elaboración de las fotografías, es decir, hacia qué hay que ambientarlo?

  • MontPhoto

    MontPhoto
    Autor/a

    más de 10 años

    Hello Francesca,

    FOR SUPPORT FROM OTHER COUNTRIES

    We haven't previewed supporting sending the books outside Spain because the rates are different depending on the country.

    To those reservations made abroad, we will contact with them by email once achieved our goal in Verkami, indicating the additional amount to send the books. If once contacted you are not interested in these rates, we will return you the amount of your support, if this had been already done.

    PARA APORTACIONES DE OTROS PAISES

    No hemos previsto aportaciones con envíos fuera de España ya que las tarifas son diferentes según el país de destino.

    Para las reservas que se realicen desde el extranjero, se contactará con los interesados por mail una vez conseguido el objetivo en Verkami, indicando el importe adicional para el envío. Si cuando contactemos la tarifa de portes no es de su interés, procederemos a la devolución del importe de la recompensa, si ésta ya se hubiera abonado.

    PER APORTACIONS D’ALTRES PAÏSOS

    No hem previst aportacions amb enviaments fora d’Espanya ja que les tarifes són diferents segons el país de destí.

    Per a les reserves que es realitzin des de l’estranger, es contactarà amb els interessats per mail una cop aconseguit l’objectiu a Verkami, indicant l’import addicional per l’enviament. Si quan contactem la tarifa dels ports no és del seu interès, procedirem a la devolució de l’import de la recompensa, si aquesta ja s’haguès abonat.

  • FRANCESCA

    FRANCESCA

    más de 10 años

    Your book is something wonderful, but I would like to kwon if it could be possible to receve it even in Italy (where I live!). Thank you for answering

#03 / El libro entra en máquinas

Una nueva entrada al blog para informaros un poco del desarrollo del proyecto y de la contabilidad de vuestras aportaciones.

Como viene siendo habitual, vamos un poco justos de tiempo, aunque esperamos que no surjan contratiempos y podamos tener el libro el 6 de diciembre en la gala Montphoto FEST tal y como estaba previsto.

Puedes consultar el programa de la gala en la web o en este link

Quienes estéis en Lloret estos días lo podréis recoger en el punto de información del teatro. Al resto se os enviarà los días siguientes con la intención que todos los tengáis en casa antes de las navidades.

Portada de la edición 2013

Desde que se preparó la publicación hasta que se termina se vive una aventura, en la elaboración y desarrollo. Cuando crees que lo tienes controlado... zasca! algo nuevo.

Este año, la editorial nos demandaba hacer un esfuerzo para que editáramos el libro en una nueva técnica de impresión denominada multicromía (CMYK + RGB).

seguir llegint

#02 / UNOS TEXTOS DE UNOS COLABORADORES DE LUJO

Cada año nuestro libro cuenta con unos colaboradores de excepción que reflexionan sobre diferentes cuestiones. Este año es sobre la CONSERVACIÓN.

Mar Ramirez nos escribe una fantástica introducción donde explica el mérito de los fotógrafos que saben plasmar todo lo valioso que supone la naturaleza y como un aprovechamiento sostenible de la misma es el mejor vehículo que el ser humano posee para vivir en armonía con su entorno natural.

Mar Ramirez

Formada en Biologia y Medio Ambiente colabora con medios de comunicación nacionales como periódicos y revistas, es autora de guías de ecoturismo y de rutas naturales. Además ha coordinado la comunicación de diversos eventos mundiales como el proyecto basado en el poderoso mensaje comunicativo de la fotografía que es Wild Wonders of Europe y el 10º Congreso Mundial de Tierras Silvestres, WILD10 del que ha sido directora de comunicación

seguir llegint

#01 / UN LIBRO SINGULAR

Si MontPhoto es un concurso singular, tratado con mimo y con gente que se preocupa de los valores tanto o más que de la fotografía, este libro no podía ser menos.

Colaboran en el proyecto la empresa NEXE IMPRESSIONS que de un modo familiar y cercano se preocupan tanto por el producto como nosotros.

Entre todo cuidamos las reproducciones, que seguimos personalmente, en una de las más prestigiosas empresas gráficas y de mayor calidad del país, AGPOGRAF

Ahora ya conocemos las imágenes que van dentro del libro. No te quedes sin él y AYÚDANOS A DIFUNDIRLO.

SÓLO CON TU AYUDA ES POSIBLE

El equipo de MontPhoto

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies