❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

ECOXARXA, portal mediambiental

ECOXARXA canalitzarà diverses iniciatives i activitats ecològiques i naturalistes i, alhora, informarà i sensibilitzarà a l’opinió pública sobre el seu entorn natural més immediat, per tal de contribuir a fer una societat més sostenible i, lògicament, millorar la nostra qualitat de vida.

ECOXARXA

Un projecte de

Creat a

0
segons
15
Aportacions
830€
De 6.489€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

QUI SOM I QUÈ FEM

ECOXARXA té com objectiu informar i sensibilitzar, d’una manera moderna, àgil i rigorosa, envers l’ecologia, el naturalisme, el naturisme, l’animalisme… Així ho hem vingut fent des de fa 15 anys.

Aquest nou projecte d'un portal web, seguidor de la nostra revista en paper, tindrà una funció pedagògica, a més de la informativa, ja que per mitjà d’estudis, consells, agenda, reportatges, articles, directori, entrevistes… exercirà una important tasca divulgativa per preservar l’entorn natural i fer un ús més sostenible dels seus recursos i, així, contribuir a fer una societat més sostenible i, lògicament, millorar la nostra qualitat de vida.

A més a més de la revista, hem produït programes televisius i hem col·laborat amb diverses institucions, entitats, fires i hem organitzat i coordinat diferents esdeveniments com setmanes de medi ambient, fires i mercats, xerrades, exposicions, etc.

Exposició a la Fira Natura de Lleida

Fira mediambiental a Banyoles

Debat sobre la MAT

ECOXARXA, PORTAL MEDIAMBIENTAL

El nou portal web d’ECOXARXA, doncs, tindrà la finalitat d’esdevenir un punt de comunicació molt complet de totes les notícies, reportatges i activitats que es fan a Catalunya i resta de països de parla catalana envers el medi ambient. Un vehicle de sensibilització i informació que posarà a disposició una eina d’expressió i divulgació per a tots aquells col·lectius i institucions que vulguin informar de les seves activitats, opinions i treballs. Un portal periodístic de contingut ecològic on s’ofereixi una àmplia informació sobre diversos temes i, alhora, un complet directori d’associacions, institucions, empreses, bancs d’imatges, etc. relacionats amb el medi ambient.

Volem que ECOXARXA sigui un portal de referència a Catalunya que permeti dinamitzar i canalitzar diverses iniciatives i activitats ecològiques i naturalistes i, alhora, fer-ne difusió.

ON ES DESTINARAN LES APORTACIONS?

Les aportacions aniran destinades a cobrir el cost de la creació del portal per poder iniciar i mantenir un servei de comunicació actualitzat i permanent. L’1% dels beneficis es destinaran a algun projecte i/o entitat relacionat amb el medi ambient.

QUAN ES TÉ PREVIST EL FUNCIONAMENT DEL PORTAL WEB?

Una vegada assolit el cost es crearà el portal web i, en dues setmanes aproximadament, estarà en ple funcionament.

El vostre ajut afavorirà tota la xarxa d’entitats i institucions relacionades amb el medi ambient i, alhora, la nostra qualitat de vida.

CONTINGUT

Articles – Reportatges – Entrevistes – Opinió – Agenda – Guia de serveis – Directori – Fotografia – Vídeos – Banc d'imatges - Cultura – Club Ecoxarxa – Art – Salut – Alimentació... i molt més.

PER A MÉS INFORMACIÓ I SEGUIMENT
ecoxarxa.blogspot.com.es

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Utilitzem cookies pròpies per poder oferir el nostre servei i de tercers per finalitats analítiques i mostrar-te publicitat personalitzada a partir dels teus hàbits de navegació. Accepta totes les cookies punxant “Acceptar” o més informació i configura les teves preferències aquí.