❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

ECOXARXA

ECOXARXA

Viladamat

El portal mediambiental ECOXARXA té la voluntat d’informar i sensibilitzar, de manera àgil i rigorosa, envers l’ecologia, el naturalisme, el naturisme... Aquest projecte comunicatiu mediambiental, focalitzat en una xarxa ecològica de mitjans de comunicació i un complet portal comunicatiu, s’esdevindrà en diversos apartats o seccions amb un directori, agenda, notícies, reportatges, entrevistes, i s’anirà actualitzant permanentment. Tenim l’interès que aquesta iniciativa sigui aprofitada per diversos sectors de la societat, preferentment institucions, entitats, associacions, col·lectius... que podran veure en Ecoxarxa una eina d’expressió i divulgació del seu treball, propostes i activitats.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies