❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Som laics?, Informe Ferrer i Guàrdia 2013

Som laics?, Informe Ferrer i Guàrdia 2013, és una publicació anual de pensament i anàlisi crítica que tracta temes relacionats amb la laïcitat des d'una perspectiva transversal. És una eina per a la reflexió, la definició i la identificació dels principals reptes de la laïcitat.

Categoria

Creat a

0
segons
39
Aportacions
1.000€
De 1.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

Som laics?, Informe Ferrer i Guàrdia 2013, és una publicació anual de pensament i anàlisi crítica que tracta temes relacionats amb la laïcitat des d'una perspectiva transversal, mediàtica, pedagògica. És una eina per a la reflexió, la definició i la identificació dels principals reptes de la laïcitat.

Som laics?, Informe Ferrer i Guàrdia 2013, compta enguany amb signatures prestigioses com:

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS

Necessitem 1.000 €, i amb aquest crowdfunding faríem front al 50% del pressupost del projecte, que destinarem a la coordinació, l'edició, la impressió i la difusió de la publicació. La publicació serà editada en llengua catalana i llengua castellana. L'edició del llibre està prevista per al mes de juny de 2013.

No hem volgut demanar la col·laboració fins que el projecte ha estat gairebé finalitzat. Amb la vostra implicació podrem editar la tercera edició de l'Informe Ferrer i Guàrdia: Som laics?, en format paper i e-book. Així de senzill, nosaltres i les persones que han col·laborat en l'edició d'enguany ja estem en marxa, només ens falta la vostra implicació!

CALENDARI

Un cop acabada la part de producció de Som laics?, Informe Ferrer i Guàrdia 2013, farem els enviaments de les edicions i dues presentacions de la publicació: a Barcelona i a Madrid, on els mecenes que ho vulguin podran recollir la seva recompensa.

La forma més ràpida d’aconseguir les recompenses físiques serà a la seu de la Fundació Ferrer i Guàrdia (c/Avinyó, 44, Bcn) i als actes de presentació (Barcelona, Madrid). Tot i que sempre podeu escollir l’opció d’enviament al vostre domicili.

EDICIONS ANTERIORS

Informe Ferrer i Guàrdia 2012

Informe Ferrer i Guàrdia 2011

Estatueta Francesc Ferrer i Guàrdia

Com a recompensa, dos dels mecenes del nostre projecte, obtindran una estatueta a escala del monument.

Sense vosaltres aquest projecte no seria possible!

Gràcies pel vostre suport!

La clau de l'aprenentatge de la llibertat en la llibertat, mitjançant la via de la raó persona. El medi natural d'aquesta via, l'única que es basa en l'afirmació de l'autonomia del subjecte com a condició de possiblitat del fet educatiu és, evidentment, la laïcitat. Francesc Ferrer i Guàrdia

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

2 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia

    Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia
    Autor/a

    más de 10 años

    Estimado/a mecenas,

    Nos pusimos en contacto a través de correo electrónico con todas las personas que han hecho posible este proyecto para hacerles entrega de sus recompensas (8/7/2013) y algún recordatorio en días posteriores. Lamentamos que no le haya llegado la información correctamente.

    Estaremos encantados de hacerle llegar a la dirección de correo postal que nos indique un ejemplar de ¿Somos laicos?, 17 miradas a la laicidad.

    Correo electrónico: [email protected]

    Teléfono de contacto:

    936011644

    Hungria Panadero.

    Aprovechando la ocasión para agradecerle su participación en este proyecto de la Fundación Francesc Ferrer i Guàrdia.

    Reciba un cordial saludo,

    Hungria Panadero

  • Orthigar

    Orthigar

    más de 10 años

    Buenas, ¿Cómo va la distribución de las recompensas?

    un saludo y enhorabuena.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies