❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia

Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia

Barcelona

La Fundació Ferrer i Guàrdia neix a finals de l'any 1987 com un projecte nou, compromès i ple d'idees, fruit de l'experiència de les persones que concorren en la seva creació. La Fundació es defineix per la bandera del lliure pensament que simbolitza la reivindicació de la figura històrica de Francesc Ferrer i Guàrdia, i per uns trets característics descrits a la carta fundacional que són la preocupació per la joventut, la inquietud per la incipient construcció europea i la defensa de la universalitat dels drets humans. L'empremta ideològica de la Fundació es defineix per la crida a la defensa de tres valors essencials en una societat moderna: la laïcitat, la tolerància i el progrés.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies