❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Primer disc de Pitxorines!

Nou al·lotes d’arreu de Mallorca ens hem ajuntat per reviscolar les cançons que ens cantaven de menudes. Voldríeu escoltar-les?

Pitxorines

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
308
Aportacions
11.395€
De 7.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Hola, Pitxopúblic!

Primer de tot, volem donar-vos les gràcies per haver clicat a l’enllaç del Verkami i haver-vos interessat pel projecte de Pitxorines. Estam MOLT emocionades de fer aquesta passa més i gravar el primer PITXODISC. Duim moltes hores de feina invertides i ens faria molt felices que ens donàssiu una aportació per poder-ho treure a la llum i compartir-ho amb tots vosaltres. Com molts sabreu, les despeses de gravar un disc i tot el que hi ha darrere són elevades, i és per això que necessitam la vostra ajuda.

El projecte de Pitxorines va començar el gener del 2023 i durant aquest temps l’hem anat definint i ha anat agafant forma. Després de la bona rebuda que ha tingut, hem decidit que a principis del 2024 gravarem el nostre primer disc: Pitxorines. Consistirà en un recull de nou cançons que hem arranjat i fet sonar aquest 2023.

Fotografia: Gaizka Taro
Fotografia: Gaizka Taro

QUINS AVANTATGES TENEN LES VOSTRES APORTACIONS?

A banda dels productes que vendrem als concerts (discs i camisetes), oferim productes exclusius com les pitxotasses, el disc firmat per les nou pitxorines, l'entrada a la presentació del disc i altres recompenses que podreu triar en funció de la vostra aportació.

D’altra banda, també oferim a les associacions o entitats la possibilitat de contractació d’un concert de les Pitxorines per un preu reduït de 1.000 €, el qual no inclou equip ni tècnic de so, tot i que es contempla l'opció de fer un concert en acústic si les condicions d'aforament i sala són favorables.

QUI SOM?

Pitxorines som un grup musical de nou al·lotes mallorquines que volem compartir les cançons que escoltàvem des de ben menudes que pertanyen al cançoner popular mallorquí des d’un punt de vista nou, amb el reviscolament de la música donant un punt innovador amb arranjaments propis que tenen tocs de la música de què hem begut: tradicional, jazz i clàssica.

Fotografia: Miquel Moll
Fotografia: Miquel Moll

Les nou Pitxorines ens hem format a diferents conservatoris superiors (com el Liceu o el CSMIB) i ens dedicam al món de la música, ja sigui o bé tocant a diferents projectes tan clàssics o jazzístics, o exercint classes d’instrument.

La paraula Pitxorina vol dir “al·lota jove, alegre i falaguera”. És una paraula mallorquina que actualment està en desús, emprada sobretot al llevant de l’illa. Perquè ens conegueu una mica més aquí teniu una breu presentació de cada pitxorina:

  • Aina Tramullas (veu) és la pitxo-fashionjazzy, de Puigpunyent

  • Maria Adrover (flabiol i tamborino, xeremies, flauta travessera, veu) és la pitxo-rastafolky, de Campos

  • Rosa Garcias (flauta travessera i veu) és la pitxo-tradipolida, de Llucmajor

  • Maria Antònia Gili (flugel) és la pitxorina major, d'Artà

  • Sinéad Cormican (violí i veu) és la pitxo-armablanca-irish, de Calvià

  • Carmela Cristos (cello) és la pitxogalaicovilera, de Marratxí

  • Masé Jara (contrabaix i veu) és la pitxosorprendente, de Palma

  • Sílvia Rechac (piano) és la pitxosecretària, de Capdepera

  • Bel Miquel (percussió) és la pitxoautèntica, de Manacor

Fotografia: Miquel Moll
Fotografia: Miquel Moll

MARXANDATGE. Qui ho ha fet? On i quan ho podreu aconseguir?

Els dissenys del logo, camisetes, enganxines, disseny i portada del disc i singles són obra del dissenyador gràfic mallorquí Guillem Contestí (Il Contastini). Pel disseny de les tasses hem comptat amb la feina d’Aina Crespí.

Les camisetes estan serigrafiades amb l’empresa Partisano, són camisetes compostes un 100% de cotó orgànic, que tenen l’etiqueta vegana, ecològica i estan fabricades sense explotació laboral a Catalunya.

Les tasses, que estan fabricades de forma artesanal a Espanya amb l’empresa familiar Retropot, són d’acer i els acabats són resistents i de qualitat. Mai no s’esborrarà el disseny de la tassa, així com mai esborrarem del nostre cor l’agraïment que tenim pel suport que ens donau cada un de vosaltres.

Per cortesia de la Fundació Mallorca Literària i Tolo Albertí podrem oferir 2 packs complets del Calendari Folklòric de Mallorca de Rafel Ginard a un preu reduït.

I finalment, tenim aquestes enganxines que podreu adquirir amb molts dels packs que us oferim:

Tots aquests productes els podreu recollir a botigues com Espai Xocolat (Palma), Llibreria de s’Espai Mallorca (Barcelona), Cas Retratista (Montuïri), S’Escat (Manacor), o als nostres concerts. En cas que vulgueu rebre les recompenses a ca vostra, s’hauran d’abonar les despeses d’enviament corresponents. Tenim previst que el disc surt durant el mes de març. Per tant, les recompenses estaran disponibles a partir del llançament del disc. Les dates del concert de presentació i la listening party les anirem dient per les nostres xarxes socials.

Amb què invertirem les vostres aportacions?

  • Un 43% cobrirà l’import de la gravació, mescla i màster del disc.

  • Un 33% cobrirà l’import del marxandatge del projecte (camisetes, adhesius i tasses)

  • Un 14% cobrirà l’import del material audiovisual (fotografies i videoclips).

  • Un 10% cobrirà l’import dels dissenys i maquetació del disc.

On podeu seguir el nostre contingut?

Si heu arribat fins aquí, mil gràcies per haver fet això possible. Si vos ha agradat el nostre contingut i voleu seguir el que feim, podeu seguir-nos a les nostres xarxes socials:

Podeu trobar el nostre contingut actualitzat a Instagram o a Facebook

Podeu pegar una ullada a alguns vídeos en directe que tenim a Youtube

I també vos deixam alguns retalls de premsa:
Notícia a IB3
Entrevista a Díngola

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

34 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Lleonard Martínez

    Lleonard Martínez

    4 mesos

    Fins els final!!! Anem si arribam als 12.000

  • Deneb

    Deneb

    4 mesos

    Me parece un proyecto muy muy guay! Tengo muchas ganas de tener el disco en mis manos 😊😊

  • Esclarmonda

    Esclarmonda

    4 mesos

    Serà un gran concert!

  • Esclarmonda

    Esclarmonda

    4 mesos

    Enhorabona!

  • Coloma

    Coloma

    4 mesos

    Molta sort nines

  • ianekin

    ianekin

    4 mesos

    Gràcies per la vostra música!

  • Marina Rueda

    Marina Rueda

    4 mesos

    Molta sort!!!

  • Rosa Cursach Salas

    Rosa Cursach Salas

    4 mesos

    Pitxofans

  • CATALINA

    CATALINA

    4 mesos

    Grasiis!!! Jo voldria el DISC!!! 😊

  • CATALINA

    CATALINA

    4 mesos

    Grasiis!!! Jo voldria el DISC!!! 😊

#02 / Pitxoverkami acabat i aconseguit!

Estimats pitxomecenes,

Estam eternament agraïdes per la confiança que heu depositat en el nostre projecte. Per nosaltres ha estat crucial que hàgiu posat el vostre granet d'arena econòmic i vital, sense això el primer disc de les Pitxorines: Un so qui no es gasta, no hauria estat possible. De fet l'allau d'aportacions durant les primeres setmanes va fer que poguéssim assolir l'objectiu molt abans de l'esperat, i així poder posar un segon objectiu que també hem pogut assolir. Per mor d'això, tots els pitxomecenes podreu recollir amb el vostre lot una postal d'agraïment exclusiva firmada per totes les Pitxorines.

Fotografia: Gaizka Taro. Estudi de gravació, Palma. Dijous 4 de gener 2024
Fotografia: Gaizka Taro. Estudi de gravació, Palma. Dijous 4 de gener 2024

Estau atents a la bústia d'entrada que en breus rebreu un correu amb un formulari on podreu indicar on recollir o rebre les recompenses.

Fotografia: Maria Antònia. Cas Retratista, Montuïri. Dimarts 2 de gener del 2024
Fotografia: Maria Antònia. Cas Retratista, Montuïri. Dimarts 2 de gener del 2024

Sou sa millor comunitat que un grup podria desitjar!

seguir llegint

#01 / NOU OBJECTIU!

En vista d'aquesta allau d'aportacions al projecte i agraint de tot cor tota la generositat rebuda, les Pitxorines hem decidit fer-vos un petit obsequi que anirà inclòs en totes les recompenses.

Tots els mecenes que ja heu aportat i tots aquells que quedau per aportar tendreu, pel mateix preu, una postal exclusiva de Pitxorines en forma d'agraïment.

Per altra part, fixarem l'objectiu una mica més amunt, a 9000 €, per fer un bot qualitatiu en la part visual del nostre directe. Per això, ens agradaria comptar amb assessores de vestuari i de producció de directes, i hem topat amb l’equip perfecte per a totes noltros: elles són na Marga Salas i na Bàrbara Nicolau. Ens fa molta il·lusió fer aquesta passa i que ens hi acompanyin!

Gràcies a tots voltros, aquest disc ja és una realitat!!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies