❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Repensem-nos 4. Català: eines de futur

Quartes jornades de pensament nacional REPENSEM-NOS, dedicades a proposar eines per al futur de la llengua catalana.

marxadetorxes

Un projecte de

0
segons
31
Aportacions
1.455€
De 3.000€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

CATALÀ: EINES DE FUTUR

En els darrers anys s’ha revifat l’interès per la situació de la llengua catalana al constatar que, distrets en la reivindicació nacional, estàvem perdent-la d’una manera molt més intensa que el que les declaracions oficials ens volien fer creure.

Hem pensat, doncs, que aquesta quarta edició del cicle Repensem-nos havia de tornar a centrar-se el la situació precària de la llengua a casa nostra.

Si ho recordeu, ja hi vam dedicar les segones jornades Repensem-nos que vam titular “Emergència lingüística” per fer palesa la gravetat de la situació. Ja vam plorar força aleshores i, per això ara creiem que, mentre no engeguem el següent embat per la República, cal posar fil a l’agulla i debatre en profunditat quines accions ens és impresindible posar en marxa per revertir el declivi evident de l’ús social de la llengua.
“Català, eines de futur” pretén, doncs, proposar accions concretes que caldrà emprendre.

En aquest sentit hem dividit les jornades en tres sessions en les quals aprofundirem en propostes per a àmbits concrets. La primera sessió se centrarà en la problemàtica del català a l’escola i del seu ús entre els alumnes. En la segona debatrem com podem incentivar l’ús social de la llengua al carrer en el seu sentit més ampli: joves, xarxes social, mitjans de comunicació, diglòssia... La tercera i darrera sessió intentarà posar sobre la taula el massa freqüent incompliment de les **institucions **en la defensa i promoció del català. A Ajuntaments i Generalitat els xiularan les orelles.

TROBAREU TOTA LA INFORMACIÓ A

repensem-nos.cat

Programa de les Jornades
Programa de les Jornades

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies