❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Som(Riu) Fest

Som(Riu) Fest és el primer festival cultural de les Terres de l’Ebre on la cultura popular i la contemporània comparteixen temps i espai.

SomRiu Fest

Un projecte de

Creat a

0
segons
37
Aportacions
1.695€
De 1.600€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

El festival:

Som(Riu) Fest és el primer festival cultural de les Terres de l'Ebre que pretén aglutinar la cultura popular i/o consolidada amb la cultura emergent, tot compartint espai i temps.

El festival es podrà gaudir els dies 17 i 18 de juny a la Platja Fluvial i Bosc de Ribera de la població d'Aldover (Tarragona).

Som(Riu) Fest és una experiència per al públic, que dona a conèixer el territori i crea, d’aquesta manera, un impacte positiu per a les Terres de l’Ebre i, més específicament, per a la població d'Aldover.

Per aquest motiu és considerat un festival cultural que promociona la identitat ebrenca, a través de les arts escèniques, música, xerrades, tallers, gastronomia, artesanies i natura.

Programació

L'eix vertebrador del Festival Som(Riu) és, com no podia ser d'una altra manera, el Riu Ebre, que és l'element que dona més identitat, riquesa i cultura al terreny. La programació que proposta i per la qual aposta el Festival Som(Riu) 2023 té dos itineraris principals:

Afluents: Aquest itinerari està format per peces de nova creació, inèdites, de caràcter contemporani o no convencional i per artistes emergents. Mitjançant aquesta línia temàtica, el Festival Som(Riu) aposta per nous i/o joves talents i pretén oferir igualtat d’oportunitats.

Sediments: Aquest itinerari està format per peces de cultura popular i/o folklòrica de les Terres de l’Ebre o per artistes ebrencs/ques amb trajectòria. Mitjançant aquesta altra línia temàtica, el Festival Som(Riu) pretén donar a conèixer les tradicions culturals i artístiques que hi ha en aquestes quatre comarques i posar-les en valor o bé, mostrar tot el potencial dels/les artistes del territori.

La programació serà la següent:

  • 8 peces d'arts escèniques
  • 2 concerts
  • 4 tallers
  • 2 xerrades
  • Espai esgambi (foodtrucks)
  • Espai regadiu (parades d'artesanies)
  • Propostes a la natura

D’altra banda, tot hi que hi hagi dos itineraris principals i diferenciats no implica en cap cas que el públic no pugui gaudir dels dos (ja sigui separadament o mesclats). És a dir, una ruta no és excloent de l’altra, tot el contrari: amb aquestes dues línies el Festival Som(Riu) pretén afavorir i propiciar un diàleg intergeneracional i enriquidor.

Sobre les recompenses

L'equip de Som(Riu) Fest treballa cooperativament i totes les recompenses han estat dissenyades amb il·lusió i empeny.

Aquestes són les diferents recompenses:

  • Entrades dobles per als dos dies de festival: accés al recinte Som(Riu) Fest i a tota la programació que publicarem properament a la nostres xarxes socials.

  • Entrada doble per a un dia de festival: a escollir entre els dos dies. Accés al recinte Som(Riu) Fest del dia escollit i a tota la programació que publicarem properament a les nostres xarxes socials.

  • Camiseta Som(Riu): merchandising oficial del festival. S'està treballant amb el disseny final.

  • Totebag Som(Riu): merchandising oficial del festival. S'està treballant amb el disseny final.

  • Postal Som(Riu): merchandising oficial del festival. S'està treballant amb el disseny final.

  • Got Som(Riu): merchandising oficial del festival. S'està treballant amb el disseny final.

Qui som

Som(Riu) Fest està produït per la Companyia Sinergia constituïda per la Clàudia Amela (Amposta, 1996) i l’ Aida Mayor (Roquetes, 1996), una companyia d’arts escèniques de les Terres de l’Ebre que té com a objectiu crear cultura a les Terres de l’Ebre, de les Terres de l’Ebre i per a les Terres de l’Ebre.

L’impuls de crear aquest festival neix de la necessitat d’aportar un granet d'arena a l’hora de donar impuls i promoure la cultura al territori ebrenc.

A més a més, el grup escènic busca la cooperació entre els i les artistes del territori i ofereix tallers formatius per tal d’establir sinergies amb escoles, instituts, universitats, unitats de producció teatral i/o centres de formació i facilitar, d’aquesta manera, la democratització i descentralització formativa i educacional en l’àmbit de les arts escèniques.

Podeu seguir-nos a les següents xarxes socials (instagram):

En aquest projecte, la Cia Sinergia amplia l'equip per a satisfer totes les necessitats del festival:

  • Aida Mayor: direcció artística.

  • Clàudia Amela: direcció artística.

  • Gina Rovere: disseny gràfic i imatge corporativa.

  • Edu Arbona: disseny d'espais.

A què destinarem les vostres aportacions

Cia Sinergia porta tres anys treballant per fomentar la cultura al territori de manera gairebé gratuïta i democràtica. Però, aquest cop, necessitem la vostra ajuda per tal de fer relitat aquest projecte molt més ambiciós i de més embergadura.

Així doncs, els diners recaptats es destinaran a la producció i explotació del festival: caixets d'artistes, talleristes i xerrades, infrastructures materials, lloguer d'equipament tècnic, etc.

Calendari previst

S'entregaran les recompenses els dies del festival: 17 i 18 de juny. Tanmateix, si algú no pugués assistir s'habilitarà un punt de recollida (les entrades, però, ja no seran vàlides). En cas que vulguis que te les enviem per correu postal, afegeix l'opció de "Cost d'enviament".

+ Info

Ens podeu seguir a les següents xarxes socials:

INSTAGRAM: @somriu_fest i @cia.sinergia
FACEBOOK: SomrRiu fest i Cia Sinergia

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

3 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Josep Juan Poetica.cat

    Josep Juan Poetica.cat

    11 mesos

    Fantàstica iniciativa!! Serà un plaer participar 💙🤎

  • Rosa

    Rosa

    12 mesos

    Endavant!!😀😀😀😀

  • Marc Aloy Lopez

    Marc Aloy Lopez

    12 mesos

    👍

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies