❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Clàudia Xiva - Projecte Kendama, el meu primer àlbum.

Aquest 2023, he vingut a jugar. Però per començar la partida, necessito tota l'ajuda possible.

Clàudia Xiva

Un projecte de

Categoria

Pop / #8m

Creat a

0
segons
107
Aportacions
5.945€
De 5.500€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

Soc Clàudia Xiva, i això és PROJECTE KENDAMA. És on aposto per fer un primer àlbum inspirat en les meves experiències personals més reveladores, on explico amb el cor obert les meves il·lusions inabastables i també algunes ferides.

Jo soc

El meu nom és Clàudia, soc cantant i comunicadora i he crescut a Amposta en una família de músics. Tant és així, que vaig començar la meva formació com a tal quan tenia només sis anys. L'any 2020, em vaig graduar del grau mitjà de violoncel, i fins al dia d'avui, continuo formant-me en l'àmbit del cant, la interpretació i la comunicació.

A pesar de les meves experiències anteriors relacionades amb aquestes disciplines, potser em coneixes millor gràcies al meu pas pel programa Eufòria de TV3, on em vaig desenvolupar com a artista i com a persona a una velocitat frenètica!

Actualment i a la mateixa vegada que estudio el grau en Publicitat i relacions públiques, estic treballant en la publicació del meu primer àlbum independent.

Kendama

Kendama és el nom del meu primer disc. La Kendama és un tipus de joguina japonesa de fusta que em va acompanyar durant tot el procés de creació de l'àlbum. I és que, al final, no es tracta la vida de jugar? De veure les circumstàncies com a oportunitats per crear nous escenaris?

L'àlbum és d'estil pop amb inspiracions rockeres, funky, jazz i inclús folk, entre d'altres. Parla del meu últim any de vida, i explica històries d'aprenentatge, de pèrdua, d'esperança i de divertiment. Aquest disc parla de d'evolució pura i dura.

Guarda't la data!

Calendari
Calendari

Les peces clau

Això és un projecte autogestionat que no seria possible sense l'ajuda del meu equip. Un grup d'artistes que han deixat petjada en totes les fases del procés:

Producció: Josep Lanau, Ferran Conangla, Jan Valls, Oriol Padrós.

Músics: Josep Lanau, Marcel Berguer, Jana Gallifa

Fotografia: Ariadna arnés, Ezza de rose

I la meva família i amics

Vols saber on aniran les aportacions?

Cal especificar que amb aquest sistema d'aportacions només s'esperen cobrir les despeses de la gravació i el lloguer d'espais. Les despeses de promoció i direcció artística queden fora. Així doncs, aquestes aportacions estan distribuïdes de la següent manera:

Repartiment de les aportacions
Repartiment de les aportacions

Sobre les recompenses

Verkami, a diferència d'altres pàgines de crowdfunding, és una bona eina per oferir a les persones que hi participen alguns premis en retorn. A la dreta de la pàgina es poden llegir cadascuna de les recompenses amb detall, que porten per nom alguns jocs tradicionals que en algun moment de la nostra infantesa ens han acompanyat a totes i tots.

El contingut d'aquests premis està tot lligat amb el procés de creació del disc. Per exemple, el díptic que s'inclou en totes les recompenses és el producte tangible del disc. És una manera de poder entregar en físic el resultat final. Sabem que actualment la música ja es consumeix tota digitalment, però això no ens ha de privar de tenir un element físic i estètic on hi hagi informació com els col·laboradors, el llibret de lletres, fotografies... Resumint, és un CD físic, però sense el CD! Hi estarà inclòs un codi QR per poder accedir digitalment a les cançons en alta qualitat.

D'altra banda, la recompensa dels daus també inclou marxandatge gratuït el dia del concert i prioritat a la cua d'entrada i de signatura de discs.

Ara us toca a vosaltres triar a què voleu jugar i quina recompensa s'adiu més a cadascú de vosaltres i a les vostres butxaques. M'agradaria recordar que aquest Verkami és la mostra tangible de la xarxa social, de l'ajut i de la confiança en una comunitat d'artistes creixent i activa. Per això, tota ajuda és bona, és benvinguda i marca la diferència.

Sobre Verkami

És important saber que aquest sistema d'aportacions ens permet als artistes portar endavant els nostres projectes sense disposar immediatament de grans quantitats de diners. Això sí! Ens la juguem al tot o res. Si en quaranta dies aquest projecte no ha arribat a l'objectiu marcat, vosaltres rebeu de tornada les vostres aportacions però no obtindreu les recompenses que hem estat preparant amb tanta il·lusió.

Així doncs, tant de bo puguem assolir juntes l'objectiu. Us envio des d'aquí molt, molt d'amor i una kendama!

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

32 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • José López

    José López

    un año

    Bé ojectiu aconseguit, més el que pugui arribar encara, !endavant, repeteixo ets un 🎼!, 😘👍🙏💪,

  • Ainuki

    Ainuki

    un año

    De part de la Ainuki i la padri!! Molts èxits i encerts rateta bonica!

  • José López

    José López

    un año

    Estem a punt d'aconseguir-lo, !força Claudia!

  • Ciutada K

    Ciutada K

    un año

    Ganes d'escoltar-lo !!!

  • Ciutada K

    Ciutada K

    un año

    Ganes d'escoltar-lo !!!

  • Berta Esquirol

    Berta Esquirol

    un año

    Te amo claudieta!

  • Joan Manel Peris

    Joan Manel Peris

    un año

    Molta sort de Manu i Nuri

  • Punt Notari

    Punt Notari

    un año

    Les tenim!

  • José López

    José López

    un año

    Endavant Claudia, ets un ☀️, 😘👍🙏💪

  • Sort amb el projecte

#02 / Hem arribat a l'objectiu!

Bon dia, mecenes!

Avui em llevo amb grans notícies, hem arribat a l'objectiu del Verkami! Això vol dir que ja em puc posar a treballar amb la certesa que el projecte anirà endavant.

Encara queda una setmaneta per fer l'estirada final, i si teniu amics, coneguts o familiars que encara no tenen les seves entrades pels concerts és el moment de recordar que aviat això s'acaba!!

Moltes gràcies de tot cor per confiar en mi, em sento molt afortunada. Com sempre, amor i una kendama per tothom!!!

#01 / Com diria Carles Porta, comencem!

Gràcies per fer que el Verkami entri amb tanta força! Hem aconseguit arribar gairebé al 25% de les aportacions amb 24h. Seguim endavant i recordeu que compartir-ho és tant important com participar. Us estimo!!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies