❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Participa del segon vi d'Alella elaborat de forma col.lectiva!

Vols crear amb nosaltres un vi blanc de finca, artesanal i producció exclusiva?

Albert Federico Salellas

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
65
Aportacions
6.150€
De 6.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

Segona edició del vi col.lectiu d'Alella

En la primera edició vam fer realitat el primer vi col.lectiu nascut a Alella, el Miques de Sauló 2020. Un vi fruit de la col.laboració, la solidaritat i la creativitat col.lectiva. Els mecenes van participar activament en les diverses fases del procés: verema, premsat, tast en barrica, elecció del nom i disseny de l'etiqueta.

Foto d
Foto d'Òscar Pallarès

Un vi col.lectiu a Les Costes, vinya a la Vall de Rials

Plantada l'any 1993 i situades al nord-oest de la petita Vall de Rials dins el terme municipal d'Alella són un magnífic mirador de la Vall i del mar mediterrani. El raïm Pansa blanca és la varietat majoritària de la vinya i la que millor s'ha adaptat al sòl i el clima de la regió.

Vall de Rials, Alella
Vall de Rials, Alella

De la Pansa blanca en farem de nou un vi blanc ecològic, artesanal i de producció exclusiva per els participants del projecte. Quan el vi estigui elaborat entre tots escollirem un nou nom del vi i un nou disseny de l'etiqueta.

Foto d
Foto d'Òscar Pallarès

Som viticultors per un dia!

En aquesta segona edició la creativitat i la destresa també la posarem en pràctica a la vinya: farem de viticultors per un dia! La poda del cep és un art en si mateix i requereix de les millors tècniques per obtenir-ne després els millors fruits.

Verema 2020 a Les Costes
Verema 2020 a Les Costes

Qui vulgui convertir-se en viticultor per una estona tindrà l'oportunitat d'aprendre la poda del cep en un taller de 2h de durada a la vinya de Les Costes, Alella. Després de la bona feina no faltarà l'aperitiu i la copeta de vi. Qui vulgui participar d'aquest taller ha de clicar sobre la recompensa Som viticultors per un dia!

Verema a Les Costes
Verema a Les Costes

L'impulsor del projecte

Albert Federico Salellas, Viticultor

Inicio el meu projecte vitivinícola l'any 2015 recuperant unes vinyes velles a la població de Teià, el Maresme. D'aqui neix el meu primer vi DO Alella, el Pensa 2015. La bona acollida del vi em fa seguir endavant i actualment treballo 7 hectàrees de vinya i elaboro 4 vins, tots ells dins la Denominació d'origen Alella.

El cultiu és ecològic respectant al màxim la biodiversitat de l'entorn. També segueixo alguns del consells de l'agricultura biodinàmica com per exemple fer la poda d'hivern en lluna descendent i el manteniment del sòl amb coberta vegetal.

Sobre les recompenses

Aportació 35 euros Inclou 3 ampolles del vi que elaborem + Clauer disseny especial vi col.lectiu + Invitació per a dues persones a la Festa Presentació del vi.

Aportació 65 euros Inclou 6 ampolles del vi que elaborem + Clauer disseny especial vi col.lectiu + Invitació per a dues persones a la Festa Presentació del vi.

Aportació 90 euros Inclou 6 ampolles del vi que elaborem + Participació per a dues persones al Taller Som viticultors per un dia! Es tracta d'un taller de 2h a la vinya de Les Costes per aprendre a podar els ceps. Després del taller aperitiu i copa de vi. El taller es portarà a terme un mati d'un cap de setmana del mes de febrer de 2022.
+ Clauer disseny especial vi col.lectiu
+ Invitació per a dues persones a la Festa Presentació del vi.

Aportació 270 euros Especial per a restaurants, botigues especialitzades i winelovers. Inclou 36 ampolles del vi que elaborem + Llevataps edició limitada vi col.lectiu + Clauer disseny especial vi col.lectiu + Invitació per a dues persones a la Festa Presentació del vi.

Aportació 720 euros Especial per a restaurants i vinoteques. Inclou 180 ampolles de 75cl de vi negre criança barrica + 12 ampolles del vi que elaborem + Llevataps edició especial vi col.lectiu + Clauer disseny especial vi col.lectiu + Invitació per a dues persones a la Festa Presentació del vi.

A què destinarem les vostres aportacions?

  • Una part anirà destinada a la compra del material necessari per l'elaboració del vi.

  • L'altra part restant anirà destinada a millores en el cultiu de la vinya i en cobrir part de la despesa d'elaboració dels vins anyada 2020.

Calendari previst

FEBRER 2022 Taller Viticultors per un dia!

PRIMAVERA 2022 Elecció del nom i el disseny de l'etiqueta

JUNY 2022 Festa Presentació del vi i entregues de les recompenses

+ INFO

Contacte Albert Federico

MAIL [email protected]

TEL 672 046 972

WEB www.albertfederico.cat

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

5 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • monsoriu@gmail.com

    [email protected]

    más de 2 años

    Vamosssss que nos vamossss Albert!!!!!!

  • jaume

    jaume

    más de 2 años

    Salut i bon vi!

  • Albert Federico Salellas

    Albert Federico Salellas
    Autor/a

    más de 2 años

    Moltes gràcies Joan!

  • JOAN VILASECA CANALS

    JOAN VILASECA CANALS

    más de 2 años

    Molta sort!

  • silvia

    silvia

    más de 2 años

    Fins aviat!!

#01 / Primera recompensa: el Taller de Poda!

Estimats mecenes,

El dissabte passat dia 26 de febrer vam realitzar el Taller de Poda. La jornada va ser tot un èxit de participació i va anar acompanyada d'aperitiu, vins i calçots!

Moltes gràcies a tots per ser-hi!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies