❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

El grup Xiula fa cantar a La Tribu del Gaià

Gravarem un vídeoclip amb el grup Xiula per arribar a més famílies amb el nostre model d'acompanyament als infants

La Tribu del Gaià

Un projecte de

Creat a

0
segons
84
Aportacions
1.953€
De 1.900€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Què volem fer

Hem contractat al grup de música infantil Xiula perquè vingui a la Tribu del Gaià a composar una cançó i gravar-la en forma de videoclip per promocionar el nostre model d'acompanyament al desenvolupament d'infants entre 2 i 6 anys. D'aquesta manera, pretenem difondre el nostre projecte i arribar a més famílies de la zona i, al mateix temps, promoure els valors de l'educació viva com a model d'acompanyament.

Qui som

La Tribu del Gaià és un espai d'educació viva creat per a què les nostres nenes i nens aprenguin de manera lliure, respectuosa i vivencial. Creiem en les capacitats innates pròpies de cada infant, en el desig intrínsec per l'aprenentatge i en el joc com a eina bàsica per descobrir el món que ens envolta.

Som una associació sense ànim de lucre d'acompanyants i famílies unides en un camí comú: construir un espai de creixement i aprenentatge familiar.

L’associació treballa per transmetre una visió innovadora de l’educació, a través de formacions, Jornades d’educació o trobades amb altres entitats, projectes o centres (públics o privats) que enfoquen la seva energia en aquest camí. Aquest mateix projecte de gravació de la cançó s’emmarca en aquest objectiu de difusió de la nostra visió.

La Tribu del Gaià forma part de la Xarxa d’Educació Lliure (XELL) i, com a tal, comparteix uns criteris en la forma d’entendre els infants, la mirada de l’adult i les condicions de l’espai del projecte.

Pots trobar més informació al nostre web, facebook o instagram.

Com entenem l'educació viva

A través del joc lliure i espontani, dels ambients preparats i les propostes d’activitats, tallers, projectes i sortides, obrim el món als infants donant-los l’oportunitat de descobrir tot el que ens envolta a partir dels seus interessos i capacitats, facilitant la seva autonomia i potenciant l’escolta interior i l’autoregulació.

Cada ambient de joc compta amb material divers i atractiu amb el qual l’infant juga, experimenta, manipula, etc. descobrint el seu entorn i desenvolupant les diferents habilitats i capacitats personals.

Tenint en compte la societat on vivim, volem potenciar el valor de la sostenibilitat i l’autogestió amb la condició de treballar en la transformació de la nostra societat. La Tribu del Gaià és un espai on ser, expressar, compartir i créixer de manera individual i grupal dins d’un entorn natural i democràtic.

Qui és Xiula

D’acord amb les seves pròpies paraules, Xiula és una experiència única d’animació musical: fan cançons, pròpies i per encàrrec, creen espectacles i en general, lien pollastres importants que animen a tot tipus de públic.

I tot amb una mirada farandulera però professional, treballen amb continguts crítics i amb esperit. Estan molt connectats al món de l’educació i a les necessitats i conflictes de les persones i la nostra societat.

També fan llibres, ombres xineses, d’speakers, festivals, actes festius, disseny d’espais educatius i festius… i el que faci falta (sempre que els motivi, és clar)!

Actualment formen la banda en Jan Garrido -músic, educador social i ànima del grup-, en Rikki Arjuna -també músic i educador social- , l’Adrià Heredia -músic de professió implicat en un munt de bandes- i en Marc Soto -músic i membre del grup La Sra. Tomasa-.

Però, sobretot, són els nostres companys en aquest projecte que hem iniciat per promoure l’educació viva!

Sobre les recompenses

En relació a les recompenses que us proposem ens agradaria començar per donar les gràcies a la comunitat local pel recolzament que ens han donat oferint fantàstics productes i serveis. Ens ha donat molta força constatar un cop més el compromís de la gent del territori amb el nostre projecte.

Per descomptat, moltísimes gràcies també al grup Xiula per tots els productes que han posat al nostre abast per tal de fer realitat aquest projecte.

També trobareu diferents opcions relacionades amb el projecte que us permetran conèixer amb més profunditat la Tribu del Gaià.

A què destinarem les vostres aportacions

Principalment destinarem les aportacions a la col·laboració del grup Xiula en la composició i gravació del videoclip. També destinarem una part dels diners a l'edició del vídeoclip. Per últim necessitem destinar una petita quantitat a l'enviament d'algunes de les recompenses.

Si superem el límit fixat d’acord amb el pressupost que necessitem, l’excedent de fons recaptats els destinaríem a l’associació La Tribu del Gaià per a adquirir material pedagògic per seguir fent créixer el nostre projecte.

Calendari previst

Tenim previst gravar el vídeoclip durant el mes de juliol i publicar-lo el mes de setembre.

Les recompenses s'entregaran a partir de la finalització de la campanya i durant els mesos d'agost i setembre principalment.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

9 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • La Tribu del Gaià

    La Tribu del Gaià
    Autor/a

    más de 2 años

    Ho hem aconseguit! Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració. Us podem avançar que ja tenim gravada la cançò de la Tribu i ara estem en procés d'edició del vídeo. Esperem poder-ho compartir a partir del setembre. Ha valgut molt la pena l'esforç. Gràcies de nou!!!

    Ben aviat us contactarem per explicar-vos com podreu disposar de les vostres recompenses.

  • Roger Molina

    Roger Molina

    más de 2 años

    endevant!!

  • Maria

    Maria

    más de 2 años

    Super projecte amb super recompenses! Volem "xiular"!

  • La Tribu del Gaià

    La Tribu del Gaià
    Autor/a

    más de 2 años

    Moltísimes gràcies! Ja ens queden menys de 800 euros per aconseguir l'objectiu gràcies a totes les aportacions. Entrem a la setmana final!!

  • Lola Femenia

    Lola Femenia

    más de 2 años

    Molta sort en aquest bonic projecte

  • Caterina N.

    Caterina N.

    más de 2 años

    Feliç de que la Tribu continuï el seu camí.

  • Isabel Pascual

    Isabel Pascual

    casi 3 años

    Per la Jèss😃👏🏻👏🏻👏🏻

  • Francesc Salas Casas

    Francesc Salas Casas

    casi 3 años

    Molta sort per aquest interessant projecte. Endavant

  • Isabel Pascual

    Isabel Pascual

    casi 3 años

    Perfecte...!!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies