❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

EL KAMASUTRA CATALÀ i altres manuals de sexe medieval

Llibre d’història del sexe per donar a conèixer una obra única de la literatura medieval catalana i manuals d’erotologia traduïts del llatí.

Edicions Excalibur

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
33
Aportacions
640€
De 500€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Voleu saber com era el sexe a l’edat mitjana?

Què creien al respecte els europeus d’aquell temps? Quines eren les postures del coit més habituals? A quina edat es solien iniciar? Com era l’adulteri i el concubinatge? Quin tipus de prostitució hi havia? Es practicava la màgia sexual, l’homosexualitat i la zoofília? Quines eren les prohibicions sexuals i els càstigs que imposava la religió catòlica? Com era el llibertinatge dels membres de l’Església i els abusos sexuals dels nobles feudals?

Quins eren els principals manuals medievals de coit? D’on provenien les principals influències culturals? Què recomanaven els llibres mèdics medievals sobre el sexe? Quins termes utilitzaven per a referir-se als òrgans sexuals? Quins eren els beneficis del coit regular i de la masturbació femenina? Com eren les joguines sexuals de l’època? Quines tècniques de seducció suggerien? Les carícies eròtiques eren part dels jocs preliminars?

Com descrivien l’orgasme? Era important o necessari el plaer per a homes i dones? Coneixien l’ejaculació femenina? Quines eren les millors maneres de realitzar la penetració? Com s’havien de tractar els problemes sexuals? Quins aliments calia prendre per augmentar la quantitat d’esperma, estimular l’erecció i potenciar el vigor sexual? Com es podien elaborar pocions afrodisíaques?

Tot això i encara més ho trobareu en aquest llibre.

Resum del llibre

El Kamasutra català i altres manuals de sexe medievals presenta tres textos escrits per diferents autors que van viure a Europa durant l’edat mitjana:

  • El llibre del coit de Constantí l’Africà (segle XI, Salern)

  • El llibre menor del coit, Anònim (segle XII, Salern)

  • Manual per copular o Mirall del fotre (segles XIV–XV, Catalunya), també d’autor desconegut.

A més de les traduccions catalanes modernes, aquest llibre ofereix el seu context històric i cultural, amb especial atenció a les seves influències, i també una síntesi didàctica sobre el tema: una introducció concisa a la concepció del sexe en aquell temps.

Descripció tècnica

  • Llibre en paper

  • 200 pàgines

  • 12.7 x 20.32 cm

  • Tapa rústica

  • Coberta en color

  • Il·lustracions interiors en blanc i negre
    (en color al llibre digital)

A què destinarem les vostres aportacions

Amb la vostra inestimable ajuda podrem acabar el llibre El Kamasutra català i altres manuals de sexe medievals (amb la feina que comporta traduir textos en llatí i en català medieval), i pagar les despeses de maquetació, correcció, disseny de coberta, compra de números ISBN, així com els impostos i el cost d’impressió, embalatge i enviament dels exemplars per als participants en aquesta campanya de micromecenatge.

  • Objectiu mínim (per poder tirar endavant el projecte i cobrir part de les despeses): 500 €

  • Objectiu ideal (per poder cobrir totes les despeses i no haver d'assumir les pèrdues econòmiques): 1.500 €

I si es superen els 1.500 € i s’obtenen beneficis addicionals, aquests serviran per començar la traducció anglesa. Contribuïu a donar a conèixer al món aquesta oblidada obra de la nostra literatura; fem saber que el primer manual de sexe de la història d’Europa escrit en una llengua vernacla fou català, i ajudeu a promoure la cultura catalana fora de les nostres fronteres.

Calendari previst

  • Entrega estimada dels llibres: Novembre 2021

Edicions Excalibur

Edicions Excalibur és un projecte independent amb continguts de qualitat nascut fa poc a Tarragona, que sobreviu únicament gràcies a l’infatigable treball personal i esforç econòmic de Víctor Pérez, i a les aportacions de voluntaris com vosaltres.

Tenim pensat publicar en català antics manuals eròtics, llibres sobre castells i fortificacions, guies arqueològiques orientals, i novel·les d’aventures i d’espasa i bruixeria. Volem omplir un buit inexistent en la nostra llengua en molts d’aquests àmbits. Us necessitem per anar-ho fent realitat!

[email protected]

L'autor

Víctor Lluís Pérez Garcia és professor d’Història, investigador d’arqueologia i orientalista, expert en poliorcètica i polemologia.

Llicenciat en història amb premi extraordinari final d’estudis, Graduat superior en arqueologia, Màster en arqueologia clàssica, Postgrau i màster en Àsia Oriental, Doctor cum laude en arqueologia, i Màster en ensenyament de llengües estrangeres (anglès). Formació en diverses llengües modernes, occidentals i orientals, així com en llengües mortes clàssiques.

Finalista del 24è premi de les lletres catalanes Ramon Llull (Barcelona, 2004) i guanyador del premi Domènec Guansé de creació literària (Tarragona, 2005).

Autor de nombrosos articles sobre arqueologia en revistes acadèmiques de prestigi, catalanes, espanyoles i de la resta del món, en diferents idiomes. També ha publicat llibres monogràfics i novel·les.

També pots posar-te en contacte amb mi punxant sota aquestes línies a "Pregunta a l'autor/a", o deixant un comentari.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

3 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Galderich

    Galderich

    más de 2 años

    Endavant les atxes! Bona iniciativa

  • atzurk

    atzurk

    más de 2 años

    Ànims amb el projecte!

  • Beppa Casas

    Beppa Casas

    casi 3 años

    Projecte engrescador! Moltes gràcies!!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies