❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Ajuda’ns a recuperar camps abandonats per a cultivar varietats d’oliveres autòctones.

Oli d’oliva verge extra de varietats autòctones, cultivat amb agricultura 100% ecològica i sostenible.

9oliveres

Un projecte de

Creat a

0
segons
159
Aportacions
12.245€
De 12.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Amb l’execució d’aquest projecte i amb la teua aportació, recuperarem i posarem en actiu la finca situada a Cocentaina, al Polígon 9 parcel·la 61 i que consta de quatre hectàrees.

En aquesta finca produirem oli ecològic de varietats autòctones poc conegudes al territori espanyol i d’un sabor exquisit.

Per descomptat, seràs el primer a gaudir d’aquest oli 9 OLIVERES ecològic manufacturat en aquestes terres que tornaran a la vida i a produir per a tots, també per a tu i, sobretot, gràcies a tu.

Produirem una edició de botelles molt limitades només per a aquells que realitzen una aportació en Verkami.

9 Oliveres és una marca d’Oli d’Oliva Verge Extra creat por tres joves enginyers amb un esperit emprenedor, amants de l’agricultura i amb la il·lusió de treballar des d’un ambient envoltat de natura.

La idea de crear una marca d’oli AVOE naix després del sobtat i inesperat traspàs del nostre pare un quatre de juliol de 2015. Ell era qui gestionava i cultivava les finques d’oliveres fins al mateix dia que ens va deixar.

Després d’aquest esdeveniment tan luctuós decidírem fer-nos càrrec de la gestió de les finques i dedicar-nos al que més ens agrada i que sempre hem viscut: el camp.

El principal valor en el qual es fonamenta el nostre projecte és el respecte al medi ambient i per la vida al medi rural en el qual l’agricultura de les generacions anteriors s’està perdent amb passes de gegant.

Ens trobem amb milers d’hectàrees de camps fèrtils totalment abandonats, amb el perill de la desertificació, amb plagues accelerades per l’estat decadent dels camps i amb una falta d’al·licients econòmics per a generacions que veuen en el camp un món obsolet i no una via per a una vida activa, productiva i local.

Per a afrontar un present incert decidim pensar en un futur que tinguera arrels en el passat i optàrem per cultius ecològics de la millor qualitat, sense fer ús de productes químics i amb l’auxili de tècniques de l’agricultura sostenible.

El primer resultat positiu va arribar poc després d’iniciar aquest repte i aconseguírem obtenir la certificació del CAE d’agricultura ecològica per al nostre model de gestió.

La raó d’aquest model de gestió és la innovació tècnica més moderna, però també la passió més elemental. Som amants dels nostre poble, Cocentaina, i de la seua comarca, ubicada al cor de la muntanya d’Alacant, molt prop del Parc Natural de la Serra Mariola, coneguda des de l’Edat mitjana per la virtut de la seua flora i la riquesa de les seues fonts.

La tradició dels seus cultius es perd en el temps; les seues oliveres mil·lenàries han vist passar totes les civilitzacions.

En aquest paratge privilegiat pel clima mediterrani, la nostra aposta vol ser ben compromesa amb el medi ambient i és per això que des de fa un temps realitzem projectes de reactivació de l’agricultura rural de Cocentaina.

Creiem que el que vam iniciar i el que ja hem aconseguit pot ser molt més i en benefici de tots.

És per això que adquirim o arrendem finques d’oliveres que han estat abandonades per a convertir-les en terrenys fèrtils amb mitjans de l’agricultura 100% ecològica i sostenible.

Hi ha un futur per als nostres camps, com hem comprovat, amb la gestió adequada i amb el màxim respecte al medi ambient. Però és en aquest nou projecte de regeneració ecològica que trobem un nou obstacle i per a salvar-lo necessitem la teua complicitat.

La principal necessitat per a desenvolupar la reactivació de camps abandonats és la construcció d’un pou que permeta regar les oliveres existents a la zona, que han patit un procés de minva de nutrients durant molts anys.

Les nostres recompenses són de dos tipus: puntuals i de subscripció. Totes les recompenses començaran a enviar-se a partir de juny de 2021.

Despeses d’enviament a Espanya (Península) inclosos.

Pack Blanqueta (2 x 500ML)

Pack Premium (2 x 500ML)

Pack Premium Extra (6 x 500ML)

Segons diverses estadístiques, cada persona a Espanya consumeix uns 9,5 litres d’oli d’oliva l’any.

Per això hem volgut oferir un sistema de subscripció en el qual assegurem un subministrament d’aquesta quantitat aproximada (10 litres en quatre envasos de 2,5 litres) al llarg de tot l’any.

Amb la nostra subscripció, pagaràs només una vegada i rebràs enviaments periòdics de cinc litres d’Oli d’Oliva Verge Extra Ecològico (dos envasos de 2,5 litres).

El preu del nostre producte es desglossa de la següent forma:

  • Productors: 40%


  • Envasament: 15%


  • Transport: 5%


  • Amortització de l’equip (pou, instal·lació fotovoltaica, instal·lació de rec per degoteig): 20%


  • Personal: 10%

  • IVA: 10%

Les vostres aportacions en aquest Verkami ens serviran per a construir el pou i dur aigua als terrenys abandonats.

Podeu seguir-nos i trobar més informació del nostre projecte a les xarxes socials:

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

12 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • JoseAntonio

    JoseAntonio

    casi 3 años

    Animo y a por la finca

  • Alícia Melero Sebastià

    Alícia Melero Sebastià

    3 años

    Endavant amb el projecte!

  • Susana

    Susana

    3 años

    Anims Multa sort

  • Jose León

    Jose Antonio León Michel

    3 años

    Somos consumidores de vuestros productos y estamos encantados. Al ver éste proyecto de recuperación nos hemos sentido animados en unos momentos tan duros y difíciles para todos. Nuestras tierras merecen ser rescatadas y valoradas. Ojalá todo salga bien. Con nuestro apoyo desde Pamplona. Adelante.

  • Rosa María Tornero Blanco

    Rosa María Tornero Blanco

    3 años

    Estoy encantada de de hacer mi pequeña aportación a vuestro proyecto. Espero que salga adelante. ¡Mucho ánimo emprendedores!!! e salga adelante. ¡Mucho ánimo emprendedores!!!

  • Begona Puig

    Begona Puig

    3 años

    Estoy encantada de apoyar a personas que vuelven a trabajar tierras abandonadas. Saludos

  • Magdalena

    Magdalena

    3 años

    Espero y deseo que el proyecto funcione

  • Marisa

    Marisa

    3 años

    suerte en la recuperación

  • Salvadora Calzada Devesa

    Salvadora Calzada Devesa

    3 años

    Gracias amigos por vuestra gestión

  • VdiazDomingo

    VdiazDomingo

    3 años

    Espero que podáis realizar el proyecto.Adelante

#01 / ¡Buenas noticias! Hemos encontrado agua!

Hola!

En primer lugar, muchas gracias a todos los mecenas por vuestras aportaciones.

Nada más finalizar la recaudación de fondos, nos pusimos manos a la obra. Hemos estado bastante ocupados pero el trabajo ha dado sus frutos.

Las primeras tareas han sido la construcción del pozo y el saneamiento de los terrenos abandonados.

En un principio pensábamos encontrar agua a unos 130 metros pero tuvimos que perforar hasta los 166 para encontrarla. A continuación podéis observar la evolución de las obras:

Máquina perforadora
Máquina perforadora

Tubos de perforación
Tubos de perforación

Agua!! :)
Agua!! :)

Pozo finalizado
Pozo finalizado

Al mismo tiempo, hemos limpiado y saneado los terrenos abandonados y ya están listos para plantar los nuevos olivos.

Trabajo de limpieza y saneamiento de los terrenos abandonados
Trabajo de limpieza y saneamiento de los terrenos abandonados

El siguiente paso será instalar las placas solares que nos proporcionarán la energía sostenible que necesitamos para alimentar a la bomba de agua. Acto seguido, instalaremos todo el sistema de riego por goteo.

seguir llegint

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies